|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:39 am
Co do topicu historycznego, niezle choc literowek nox nawstawial mnostwo.
Wydaje mi sie jednak, ze powinny byc bestie HEREWINU i to samo przy historii. Popisal bym cos ale nie moge sam ze soba grac (Cirillo dopisala bys cos od czasu do czasu w Ponad Sily, a ty Serafinie moglbys sie do tego wlaczyc.)
Potworek troche zbyt pakerny na razie, ale w przyszlosci sie przydac moze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:40 am
Cirilla stare yhm ta jasne whee *wtuula sie* widzilam twoja bestijke... szilne to to >.< no tak jakoś mi sie napisało później jeszcze dodam cos od siebie do histori
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:43 am
Telandrel Co do topicu historycznego, niezle choc literowek nox nawstawial mnostwo. Wydaje mi sie jednak, ze powinny byc bestie HEREWINU i to samo przy historii. Popisal bym cos ale nie moge sam ze soba grac (Cirillo dopisala bys cos od czasu do czasu w Ponad Sily, a ty Serafinie moglbys sie do tego wlaczyc.) Potworek troche zbyt pakerny na razie, ale w przyszlosci sie przydac moze. dopisałam ale ekhem Elijon nie dopisal wiec czo by zorbil >.> sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:45 am
Nie ma sprawy przechodzimy do HEREWINU a tak przy okazji nie macie moze 3k pozyczyc mam w itemkach ale sprzedac nie moge a sa teraz listy po 4000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:10 am
ŁAAAAA!!! *spada z lampy stressed *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:15 am
cze większośc jest na gildi noxa jak chcesz to tam nas znajdziesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:21 am
elotki ja tylko na kwile a jak kce ktos mnie zlapac to zawsze mozna na PM poprosic o gg 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:37 am
stressed siemanko siemanko .... pogoda do niczego temperatura w okolicach 8-10C wiatr w porychach do 34km/s wschodni ... ! mamy cziś wtorek 9 listopada 2oo4 roku imieniny obchodza nie wiem kto ...! Witam witam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:44 am
joł.......ale was to małłlłło xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:44 am
BeeWolf_san stressed siemanko siemanko .... pogoda do niczego temperatura w okolicach 8-10C wiatr w porychach do 34km/s wschodni ... ! mamy cziś wtorek 9 listopada 2oo4 roku imieniny obchodza nie wiem kto ...! Witam witam ! elo a pogoda jest w skrocie taka: jak wychodzish na zewnatrz czujesh sie jakbys wlazil/a do lodoffki brrrrrrrrrrrrrr xp wlo Niebieskokwristy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 5:46 am
Lady Karen joł.......ale was to małłlłło xp Wskakuje na glowe owija kitka, siemasz ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|