|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:30 am
Falcone nie ma za duzo osob co.................... kurcze trzeba kase zbierac a to jest takie powolne stare ja tez niedlugo znikam. Na szczescie jutro luzniejszy dzien a potem dluuugi weekend heart Co do kasy to jestem w trakcie zbierania na listy, ale chyba bede musiala cos sprzedac, bo z postowania wyjatkowo wolno sie nabija sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 3:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:09 am
witam was ^^ 4laugh *przytulas dla wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:11 am
ide na obiad zaraz wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:12 am
SERAFIN-VAMPIRE ide na obiad zaraz wracam dobzre ale why cie nei widac? eek sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:21 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE ide na obiad zaraz wracam dobzre ale why cie nei widac? eek sad niewiem zdielem tylko maske i tada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:27 am
Cesc Serafin, witam Cirillo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:29 am
Telandrel Cesc Serafin, witam Cirillo cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:31 am
był ktoś postatnio na gildi noxa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:32 am
Nareszcie cos nowego, bo juz myslalem ze naam Herewi n zaczyna umierac. Co poza tym slychac? Za 40 min spadam na Czytelnictwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:34 am
Telandrel Nareszcie cos nowego, bo juz myslalem ze naam Herewi n zaczyna umierac. Co poza tym slychac? Za 40 min spadam na Czytelnictwo nic ciekawego a ak ci sie podoba moj potworek i nowy topik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:35 am
Telandrel Cesc Serafin, witam Cirillo witaj... 4laugh *przytulas* Serafinku, mowiłam ze ta maska to samo zlo! *przyyyyyyyyyyuuuuuuuulas* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:36 am
Cirilla Telandrel Cesc Serafin, witam Cirillo witaj... 4laugh *przytulas* Serafinku, mowiłam ze ta maska to samo zlo! *przyyyyyyyyyyuuuuuuuulas* heart nie maska ale ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 4:38 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Telandrel Cesc Serafin, witam Cirillo witaj... 4laugh *przytulas* Serafinku, mowiłam ze ta maska to samo zlo! *przyyyyyyyyyyuuuuuuuulas* heart nie maska ale ja stare yhm ta jasne whee *wtuula sie* widzilam twoja bestijke... szilne to to >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|