|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 12:57 am
zaspalam na wyklady gonk Teraz zdaze tylko na 2 ostatnie cwiczenia bo pociag nie pasuje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:49 am
uu to przykre czesc tak wogule
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:50 am
nox123 uu to przykre czesc tak wogule czesc smile nie jest tak zle, wyklady sa nieobowiazkowe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:52 am
Omega Sun nox123 uu to przykre czesc tak wogule czesc smile nie jest tak zle, wyklady sa nieobowiazkowe 3nodding ale czasem sie przydaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:56 am
nox123 Omega Sun nox123 uu to przykre czesc tak wogule czesc smile nie jest tak zle, wyklady sa nieobowiazkowe 3nodding ale czasem sie przydaja skseruje od kogos notatki i bedzie ok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 1:58 am
to dobry pomysl
a wogule kiedy wlacza lowienie rybek???
bo chciealbym juz sobie polowic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:01 am
nox123 to dobry pomysl a wogule kiedy wlacza lowienie rybek??? bo chciealbym juz sobie polowic administratorzy pisali, ze lowienie rybek bedzie niedlugo po halloween, ale: "niedlugo", to pojecie bardzo wzgledne na tej stronie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:04 am
Omega Sun nox123 to dobry pomysl a wogule kiedy wlacza lowienie rybek??? bo chciealbym juz sobie polowic administratorzy pisali, ze lowienie rybek bedzie niedlugo po halloween, ale: "niedlugo", to pojecie bardzo wzgledne na tej stronie xp niestety wiem stare a pamietasz co dawali na OSTATNIE SWIETA bo jestem ciekaw czy da sie na niech zarobi tak jak na halowen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:08 am
nox123 niestety wiem stare a pamietasz co dawali na OSTATNIE SWIETA bo jestem ciekaw czy da sie na niech zarobi tak jak na halowen na wielkanoc czapki ze skorupek jajka- kroliczka albo kurczaczka, a na Boze Narodzenie mikolajowe czapki i buciki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:13 am
Omega Sun nox123 niestety wiem stare a pamietasz co dawali na OSTATNIE SWIETA bo jestem ciekaw czy da sie na niech zarobi tak jak na halowen na wielkanoc czapki ze skorupek jajka- kroliczka albo kurczaczka, a na Boze Narodzenie mikolajowe czapki i buciki 3nodding zobacze jak bedzie chcialbym zarobic tyle co na tych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:20 am
Ah...........Witam wszytkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:20 am
nox123 zobacze jak bedzie chcialbym zarobic tyle co na tych mam jeszcze 12 torebek Jacka- w tym jeden pelny zestaw. Mam nadzieje, ze uda mi sie na nich cos wiecej zarobic jak ich cena wzrosnie 3nodding Z poprzedniego, olimpijskiego eventu zostalo mi jeszcze 10 koszulek, ale raczej nie ciesza sie popularnoscia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:22 am
Falcone Ah...........Witam wszytkich czesc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:24 am
nie ma za duzo osob co.................... kurcze trzeba kase zbierac a to jest takie powolne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|