|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:03 pm
Ja- Yosei ...zgadnijta co dostałęm... ...ale przynajmniej to jest chociaż koło tych 2500 warte... ... helmet of the vikings?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:03 pm
... ...patrzcie - nie dość, że cham zgapiłz mojego imienia to jeszcze ma tak dużokasy i dużo rzeczy (a to, że mam imie Rufus już jest pełnoprawnie stwierdzone - miałem bierzmowanie w piątek i sobie wziąlem Rufusa na trzecie...) ...ale patrzta na tego chama... ~Rufus-kun~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:04 pm
Sei chan Nyu^ ^ Heerox ma harem xd xd ???? eek eek eek cze...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:04 pm
Sayokun Ja- Yosei ...zgadnijta co dostałęm... ...ale przynajmniej to jest chociaż koło tych 2500 warte... ... helmet of the vikings? ...kurde - nie widać, że mam obrożę...? ...wr... .. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:06 pm
Juz wczesniej o to pytalam , ale... jest ktos z Krakowa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:06 pm
Sayokun Sei chan Nyu^ ^ Heerox ma harem xd xd ???? eek eek eek cze...^^ Heerox ma harem(Narazie dwie osoby w nim ma Melanie moon i te co się z nia żenił)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:09 pm
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu^ ^ Heerox ma harem xd xd ???? eek eek eek cze...^^ Heerox ma harem(Narazie dwie osoby w nim ma Melanie moon i te co się z nia żenił) 'wzrusza ramionami' kiedyś było że ja mam charem złożony z ciebie, lethiel i paru innych dziewczyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...nie no - ja nie jestem z Krakowa, tylko z Tychów... ...ale Krakov bardzo lubię i byłem tam mnóstwo razy... (Instytuj Japonistyki macie spox! - byłęm - mam nawet zdjątko) ... ...ale cóż... ...ja będe leciał... ...trzymajcie się ciepło ludziska i miłych snów mimo wszystko... ... ...Sayonara ninja ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:12 pm
Ja- Yosei ...nie no - ja nie jestem z Krakowa, tylko z Tychów... ...ale Krakov bardzo lubię i byłem tam mnóstwo razy... (Instytuj Japonistyki macie spox! - byłęm - mam nawet zdjątko) ... ...ale cóż... ...ja będe leciał... ...trzymajcie się ciepło ludziska i miłych snów mimo wszystko... ... ...Sayonara ninja ... ... eek już 4 osoba z tychów którą znam z czego tylko jedna nie tylko z gai narazie papa sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:30 pm
((dobra zdaniem wyjasnienia to nie harem tylko Playboy mansion Guild, dwa nie jest moja tylko Shireva a ja jestem glowny modem, trzy skad ona to wie sweatdrop ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:40 pm
HeeroX ((dobra zdaniem wyjasnienia to nie harem tylko Playboy mansion Guild, dwa nie jest moja tylko Shireva a ja jestem glowny modem, trzy skad ona to wie sweatdrop )) nie wiem ale była twoja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:42 pm
Sayokun HeeroX ((dobra zdaniem wyjasnienia to nie harem tylko Playboy mansion Guild, dwa nie jest moja tylko Shireva a ja jestem glowny modem, trzy skad ona to wie sweatdrop )) nie wiem ale była twoja blaugh heh po prostu wzialem sprawy w swoje lapki kiedy wrescie ustanowil go jako gildie smile to moj drugi dom oprocz polskiej gildi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:46 pm
HeeroX Sayokun HeeroX ((dobra zdaniem wyjasnienia to nie harem tylko Playboy mansion Guild, dwa nie jest moja tylko Shireva a ja jestem glowny modem, trzy skad ona to wie sweatdrop )) nie wiem ale była twoja blaugh heh po prostu wzialem sprawy w swoje lapki kiedy wrescie ustanowil go jako gildie smile to moj drugi dom oprocz polskiej gildi chodziło mi że rose była twoja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 1:48 pm
Sayokun HeeroX Sayokun HeeroX ((dobra zdaniem wyjasnienia to nie harem tylko Playboy mansion Guild, dwa nie jest moja tylko Shireva a ja jestem glowny modem, trzy skad ona to wie sweatdrop )) nie wiem ale była twoja blaugh heh po prostu wzialem sprawy w swoje lapki kiedy wrescie ustanowil go jako gildie smile to moj drugi dom oprocz polskiej gildi chodziło mi że rose była twoja blaugh byla ale juz nie jest Say
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|