|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:36 am
Sayokun no... za łarzenie sweatdrop ojoj... no widzisz, chyba tez cierpi na ta sama przypadlosc... jak pech to pech... sad ale tak czy inaczej bardzo dziekuje za chec niesienia pomocy wink heart heart heart Sayokun za postowanie to ja też nie dostaje goldów sweatdrop i nigdy nie dostawałem sweatdrop i nie wiedziałem że się dostaje eek sweatdrop heh, czlowiek sie uczy cale zycie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:37 am
Cirilla Sayokun poprawka jednak dostaje nigdy nie patrzyłem jak to leci... sweatdrop hieh sweatdrop whee już nie wiem czy dostaje czy nie za votowanie w pollach powinienem dostawać 10g a nie dostaje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:39 am
Telandrel Delein Telandrel Delein *pojawia siꪍ Avsko ludziska!!! Witam! Mae govannen ^^ Z dnia na dzień jestem coraz bardziej ciekawa Twojego projektu 3nodding Dzisiaj prawie zrobilem, ale nie zapisalem potem pare rzeczy sknocilem i musze zaczynac od poczatku. Wormsy rzeczywiscie wciagaja Kurcze to zię nazywa ZONK. Ale jaką drużynę sobie stworzyłam! Wymiatają! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:39 am
Sayokun Cirilla Sayokun poprawka jednak dostaje nigdy nie patrzyłem jak to leci... sweatdrop hieh sweatdrop whee już nie wiem czy dostaje czy nie za votowanie w pollach powinienem dostawać 10g a nie dostaje sweatdrop ale tylko za 10 ankiet - chyba co 12 godzin. kiedy ostatnio glosowales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:40 am
MissTao sama Sayokun Cirilla Sayokun poprawka jednak dostaje nigdy nie patrzyłem jak to leci... sweatdrop hieh sweatdrop whee już nie wiem czy dostaje czy nie za votowanie w pollach powinienem dostawać 10g a nie dostaje sweatdrop ale tylko za 10 ankiet - chyba co 12 godzin. kiedy ostatnio glosowales? z 4 dni temu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:44 am
Sayokun już nie wiem czy dostaje czy nie za votowanie w pollach powinienem dostawać 10g a nie dostaje sweatdrop ale tylko za 10 ankiet - chyba co 12 godzin. kiedy ostatnio glosowales? z 4 dni temu sweatdrop ups... a co z postami? ile ci placa za pierwszego posta danego dnia? powinno byc chyba ok. 30 g (juz nie pamietam dokladnie, to bylo tak dawno... ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:45 am
Delein zonk , zonkiem i tak nie bardzo mam jak wstawic, ale spróboje do środy skonczyc i cos zakombinowac. Zdjecie do galerii tez znalazlem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:47 am
MissTao sama ups... a co z postami? ile ci placa za pierwszego posta danego dnia? powinno byc chyba ok. 30 g (juz nie pamietam dokladnie, to bylo tak dawno... ^^) chyba nic przynajmniej nie zauwarzyłem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:51 am
Telandrel Delein zonk , zonkiem i tak nie bardzo mam jak wstawic, ale spróboje do środy skonczyc i cos zakombinowac. Zdjecie do galerii tez znalazlem. Ja cię trzymam za słowo! biggrin A wrzuciłeś je tam? To ja już pędzę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:54 am
Delein Telandrel Delein zonk , zonkiem i tak nie bardzo mam jak wstawic, ale spróboje do środy skonczyc i cos zakombinowac. Zdjecie do galerii tez znalazlem. Ja cię trzymam za słowo! biggrin A wrzuciłeś je tam? To ja już pędzę XD Jeszcze nie - puszczalem wszystko przez Republike a tera sie nie moge do managera strony dostsc nie wiem czemu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:54 am
Omega Sun (w kaciku pomocy) Ile sie zarabia na postowaniu: -Jezeli napiszesz 10 postow w 10 minut to dostaniesz za nie takie stawki 10 10 5 5 3 3 3 3 1 1... -Jezeli napiszesz 10 postow w 30 minut: 10 10 10 10 5 5 5 5 3 3 hm, jesli tak to teraz wyglada (wierze Omi na slowo wink ) to musieli cos zmienic chyba, bo jednak pamietam ze ja za pierwszego posta dostawalam co najmniej 20g (ale to bylo dawno i nieprawda - gdzies w lipcu ^^) w kazdym razie jutro sprawdz jak to u ciebie jest - i ankiety i posty. moze cierpisz na to samo i nawet nie wiesz ze cos na tym tracisz... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:56 am
MissTao sama Omega Sun (w kaciku pomocy) Ile sie zarabia na postowaniu: -Jezeli napiszesz 10 postow w 10 minut to dostaniesz za nie takie stawki 10 10 5 5 3 3 3 3 1 1... -Jezeli napiszesz 10 postow w 30 minut: 10 10 10 10 5 5 5 5 3 3 hm, jesli tak to teraz wyglada (wierze Omi na slowo wink ) to musieli cos zmienic chyba, bo jednak pamietam ze ja za pierwszego posta dostawalam co najmniej 20g (ale to bylo dawno i nieprawda - gdzies w lipcu ^^) w kazdym razie jutro sprawdz jak to u ciebie jest - i ankiety i posty. moze cierpisz na to samo i nawet nie wiesz ze cos na tym tracisz... ^^ jutro sprawdzę ale za ankiety chyba nic nie dostaje co zrobić jak się nie dostaje??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:58 am
Telandrel Delein Telandrel Delein zonk , zonkiem i tak nie bardzo mam jak wstawic, ale spróboje do środy skonczyc i cos zakombinowac. Zdjecie do galerii tez znalazlem. Ja cię trzymam za słowo! biggrin A wrzuciłeś je tam? To ja już pędzę XD Jeszcze nie - puszczalem wszystko przez Republike a tera sie nie moge do managera strony dostsc nie wiem czemu Polecam www.boomspeed.com, może nie ma bardzo dużej ilości miejsca, ale na parę zdjęć wystarczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 12:13 pm
Delein Telandrel Delein Telandrel Delein zonk , zonkiem i tak nie bardzo mam jak wstawic, ale spróboje do środy skonczyc i cos zakombinowac. Zdjecie do galerii tez znalazlem. Ja cię trzymam za słowo! biggrin A wrzuciłeś je tam? To ja już pędzę XD Jeszcze nie - puszczalem wszystko przez Republike a tera sie nie moge do managera strony dostsc nie wiem czemu Polecam www.boomspeed.com, może nie ma bardzo dużej ilości miejsca, ale na parę zdjęć wystarczy. wszystko fajnie tylko chca karty kredytowej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 12:15 pm
... ...ohayo... ...jak jak zwykle (ostatnio) tylko na momencik... ... ...co tam porabiacie?... ...ja też chce takie kijki jak wy macie... sweatdrop ... ...hehe... ...o - hejka Delein - kope lat... ...i cześ wszystkim innym, SAyo, Telandrel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|