|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:21 am
MissTao sama nie, to nie to... moje glowne wcielenie wyprobowalam w sumie na 4 komputerach - wynik ten sam: zero kasy. o co tu chodzi? eek Sayo, kiedy sprawdzales to konto? przed chwila czy 2 miesiace temu? ^^ moze tez zachorowalo... 2 minuty przed wysłaniem ci pm-a sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:22 am
Delein *pojawia siꪍ Avsko ludziska!!! hejka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Cirilla Muezzin cześć nie zauwarzylem Cie ! sweatdrop dzieki jestem az tak malo widoczna? stare ninja kto to powiedział ninja Muezzin stare Delein witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Muezzin cześć nie zauwarzylem Cie ! sweatdrop dzieki jestem az tak malo widoczna? stare NIe .. poprostu .. tak jakoś... Narazie wracam za godzinke *Odpala maszyne (RO)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:23 am
MissTao sama nie, to nie to... moje glowne wcielenie wyprobowalam w sumie na 4 komputerach - wynik ten sam: zero kasy. o co tu chodzi? eek Sayo, kiedy sprawdzales to konto? przed chwila czy 2 miesiace temu? ^^ moze tez zachorowalo... mam pytanie ty zupełnie nie dostajesz goldów???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:25 am
Sayokun MissTao sama nie, to nie to... moje glowne wcielenie wyprobowalam w sumie na 4 komputerach - wynik ten sam: zero kasy. o co tu chodzi? eek Sayo, kiedy sprawdzales to konto? przed chwila czy 2 miesiace temu? ^^ moze tez zachorowalo... 2 minuty przed wysłaniem ci pm-a sweatdrop hm... a w jaki sposob? napisales posta albo glosowales w ankiecie? bo za samo lazenie po Gai, owszem, dostaje goldy - 1 g mniej wiecej co 2-3 strony. ale za postowanie nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:26 am
MissTao sama Sayokun MissTao sama nie, to nie to... moje glowne wcielenie wyprobowalam w sumie na 4 komputerach - wynik ten sam: zero kasy. o co tu chodzi? eek Sayo, kiedy sprawdzales to konto? przed chwila czy 2 miesiace temu? ^^ moze tez zachorowalo... 2 minuty przed wysłaniem ci pm-a sweatdrop hm... a w jaki sposob? napisales posta albo glosowales w ankiecie? bo za samo lazenie po Gai, owszem, dostaje goldy - 1 g mniej wiecej co 2-3 strony. ale za postowanie nic... no... za łarzenie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:28 am
Delein *pojawia siꪍ Avsko ludziska!!! Witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:29 am
Sayokun no... za łarzenie sweatdrop za postowanie to ja też nie dostaje goldów sweatdrop i nigdy nie dostawałem sweatdrop i nie wiedziałem że się dostaje eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:30 am
Telandrel Delein *pojawia siꪍ Avsko ludziska!!! Witam! Mae govannen ^^ Z dnia na dzień jestem coraz bardziej ciekawa Twojego projektu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:31 am
Sayokun Sayokun no... za łarzenie sweatdrop za postowanie to ja też nie dostaje goldów sweatdrop i nigdy nie dostawałem sweatdrop i nie wiedziałem że się dostaje eek sweatdrop eek nie wiedziałes? pewnie ze sie dotaje eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:32 am
Sayokun Sayokun no... za łarzenie sweatdrop za postowanie to ja też nie dostaje goldów sweatdrop i nigdy nie dostawałem sweatdrop i nie wiedziałem że się dostaje eek sweatdrop poprawka jednak dostaje nigdy nie patrzyłem jak to leci... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:34 am
Delein Telandrel Delein *pojawia siꪍ Avsko ludziska!!! Witam! Mae govannen ^^ Z dnia na dzień jestem coraz bardziej ciekawa Twojego projektu 3nodding Dzisiaj prawie zrobilem, ale nie zapisalem potem pare rzeczy sknocilem i musze zaczynac od poczatku. Wormsy rzeczywiscie wciagaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 11:34 am
Sayokun Sayokun Sayokun no... za łarzenie sweatdrop za postowanie to ja też nie dostaje goldów sweatdrop i nigdy nie dostawałem sweatdrop i nie wiedziałem że się dostaje eek sweatdrop poprawka jednak dostaje nigdy nie patrzyłem jak to leci... sweatdrop hieh sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|