Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 454 455 456 457 458 459 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Sep 26, 2013 7:17 am

Yuki Naoto
Obi Aoi
Egy újabb grant linkes ingyencucc, ezúttal gem2nikitől (fórumban találtam):

http://www.gaiaonline.com/grant?key=perfectbody

de király x3 pont most néztem meg a Free! anime utolsó részét, erre jön ez emotion_awesome

Akkor valószínű, hogy amiatt csinálták wink Meg talán mert vége a nyárnak...
(Én nem ismerem.)
PostPosted: Thu Sep 26, 2013 7:20 am

Obi Aoi
Yuki Naoto
Obi Aoi

de király x3 pont most néztem meg a Free! anime utolsó részét, erre jön ez emotion_awesome

(Én nem ismerem.)

tuti, hogy az anime miatt 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Sep 26, 2013 3:47 pm

Yuki Naoto
Obi Aoi
Yuki Naoto
Obi Aoi

(Én nem ismerem.)

tuti, hogy az anime miatt 3nodding

1000%, hogy a Free! utolsó részének tiszteletére adták ki.
PostPosted: Fri Sep 27, 2013 12:07 am

Egyik: nézzetek fel a Google-re smile

Másik: Uncle Kenny újabb Halloweennel kapcsolatos journal bejegyzést és a korábban mutatott Jack vs Easter Bunny kép többet mutató verzióját tette fel.
Itt a journal bejegyzés

Magyarul összefoglalva:
A battle rendszerről évek óta beszélnek (a staff) és csináltak néhány olyan eventet, amiben többféle battle rendszer van, de egyiknek se volt olyan igazi Battle feelingje és csak az adott eventekre voltak megcsinálva. Ezen Uncle Kenny változtatni akar az idén. Egy újra felhasználtó battle systemen folgozik, amit ehhez a halloweeni eventhez és a jövendőbeli eventekhez is fel tud majd használni.
Fórum alapú lesz, de sokminden benne lesz, ami egy harci rendszerhez kell: karakter classok, alap statok, támadások/skillek, xp, fejlődés és új (fórum)címek lesznek fent az event kezdődésével. Akármit is érünk majd el ebben a rendszerben, tovább fog ez tartani a rendszer későbbi használatáig - vagyis a legközelebbi battle systemes eventig. Ki tudja, ha elég népszerű lesz, akkor lehet, hogy bizonyos fórumokban mindig fent lesz majd.

Most pénteken lehet majd először befolyásolni a Halloween-t (lanzer itemekről beszélt az ATA-ban - Obi).

És itt a "kibővítettebb" kép:

User Image

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Sep 27, 2013 11:55 am

Obi Aoi

Áháhá, köszi! biggrin

Szegényebb lenne az életem enélkül az item nélkül. xd
Dohoho~
PostPosted: Sat Sep 28, 2013 1:10 am

Molylepke
Obi Aoi

Áháhá, köszi! biggrin

Szegényebb lenne az életem enélkül az item nélkül. xd
Dohoho~

Szívesen smile A GCD-ben bukkantam rá és állítólag gem2niki profilján van (vagy volt).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Sep 28, 2013 11:20 am

Uncle Kenny több fórumtopikban lévő posztjából a következőt lehet levonni: lesz majd egy goldsink (gold elnyelő), ami Halloweenre utaló dolgokat ad majd. Erre utalt az a Cindy Donovinh által nemrég közölt Gaia Action 9 Newsos announcement.
(Gondolom olyasmi lesz, mint az a Barton Boutique-os, ami recolor cuccokat adott ki).
PostPosted: Sun Sep 29, 2013 1:43 am

Jó ötlet Uncle Kenny részéről ez a harcrendszer, amit később is fel tud majd használni más event-eknél is némi módosításokkal, meg beállításokkal. Csak azt sajnálom egy kicsit, hogy csak fórumos lesz ez a rendszer. Valójában alapból nincs bajom a fórumos event-ekkel, de néha kicsit sok. Ettől még persze jó és valamennyire továbbra is szeretem. Lehetne valami Flash-es harcrendszer is, vagy valami hasonló. Vagy inkább olyan, mint korábban azt hiszem az a kempinges event, mikor 4 kemping csapat volt és szellemek ellen lehetett harcolni. Mint például sima szellem, palacsinta szellem, pixieszerű szellem és hasonlók. Ami olyan volt, hogy baloldalt a figura állt, jobboldalt meg az adott szellem mint ellenfél, akit már megkeresett támadásokkal le lehetett győzni, ahol energiafogyást jelzett 2 csík is, ha jól emlékszem. Meg ha jól emlékszem, akkor egymás ellen is lehetett így küzdeni. Szóval valami ilyesmi harcrendszer is lehetne akár. Na de ebben úgyse mi döntünk, csak gondoltam elmondom.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Sep 29, 2013 2:55 am

PostPosted: Sun Sep 29, 2013 3:44 am

Malreni
http://www.gaiaonline.com/grant?key=5000milliliters

Szívesen.

Köszi biggrin Gyanítottam, hogy reapersun ismét egy grant key kódját keverte össze. 3nodding Már terveztem, hogy keresek egy "találjuk ki" topikot, de már mindegy.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Sep 29, 2013 1:32 pm

Kis infómorzsák siskatayától:
- titkos mini-event várható, aminek nincs köze a Halloweenhez, hanem egy bizonyos szeretett NPC-hez
- csak az év egy bizonyos időszakában van

Itt a quote:

Quote:
I'm sorry! Would it help if I told you a super secret mini-event is also coming up - one which has nothing to do with Halloween, but involves a somewhat beloved NPC? Does that make it better at all? P.S. - I cannot tell you more details on the super secret mini-event. I can give you one hint though: It is just that time of year...

Ui.: Bocsánat, kevertem, a Cindy-s írásnak a Kenny kezei alatt készülő goldsinkhez van köze, nem sisky infóihoz a mini eventről.
PostPosted: Mon Sep 30, 2013 10:46 pm

Mint azt látni, bevezették a középre igazítást. Nekem tetszik is meg nem is, szokatlan. Nem gyűlölöm de nem is imádom... rolleyes

Kivételek ez alól: fórumok, guild oldalak és profilok.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Oct 01, 2013 6:03 am

Nekem nagyon nem tetszik, hogy végül mégis bevezették globálisan a középre zárt stílust. Kissé kisebb tőle majdnem minden, olyan mintha így a weboldal főbb tartalmai lebegnének és több az üres, meg a reklámos hely is. Plusz zavarja a szememet (másokét is, többen is felháborodtak, vannak akik nálam jobban), olykor kissé szédítő is számomra. Amolyan instabilitást sugároz felém. Az egész sajnos ránk lett/van erőltetve, nincs beállítási lehetőség (kis esélyt látok csak rá, hogy lesz). Ráadásul még át is lettünk verve, mert a szavazatgyűjtő fórumon, ahol kérdeztek minket, a többség ellenezte! Így akkor kár volt konkrétan kérniük, kérdezniük a véleményünket! Szóval sajnos ez az egész eléggé bosszantó és igazságtalan! Remélem idővel talán mégis lesz beállítási lehetőség, hogy aki szeretné, az hadd állítsa be balra zártra! Még hogyha meg is kell szoknom, kissé lassan fog menni, nehéz lesz. Írtam is nekik korábban is, most is fórumra erről az egészről angolul kicsit hosszabban egyébről is, ami ezt a témát érinti.
PostPosted: Wed Oct 02, 2013 2:33 am

Kaptunk egy újabb grant linket, ezúttal Diedrichtől (az announcement végén van egyébként).

http://www.gaiaonline.com/grant?key=presidentdiedrichsrecoveryplan

Az a gyanúm, hogy mellékszereplőként majd belekeveredik az eventbe (minimum a mangában), majd kiderül... Nem nagyon szeretik kihagyni az eventekből mostanában xp

Itt az announcement szövege lefordítva, akit érdekel. Pihentagyú.
Kiegészítés: GCD-s feltételezések szerint így üzennek nekünk rejtetten a mostani még inflációsabb helyzettel kapcsolatban... (Ki tudja).

Jó estét! Hello! Itt Diedrich, Gaia elnöke.

Tudtad, hogy a kormány ma leállt? Néhány ember néhány más emberrel veszekedett, és valakinek a könyöke egy kapcsolót talált el és most mindannyian egy sötét szobába vannak bezárva és nem tudják eldönteni, ki kapcsolja vissza a villanyt. Szerencsére én parancsra világítok, ezért mindig le tudom írni az ötleteimet, és nem kell piszkos villanykapcsolókat simogatnom. Ezért is döntöttem úgy, hogy elnöki tevékenységeim mellett én leszek az új Kormány.

Elnöknek lenni nehéz dolog. Sok erős felkérést vázoltam fel, melyeket a Gaiai Kongresszus elé fogok terjeszteni. Felkérések az univerzális egészséggondozással kapcsolatban (ingyen sprayezés mindenkinek, minden díj nélkül!). Felkérések az infláció megszűntetésére és a gazdaság helyrehozatalára (nem tudom biztosan, hogy mi az a gazdaság, de gondolom olyan, mint egy lufi, tehát csak ki kell engednem belőle egy kis levegőt és ki kell bogoznom a száját). Aztán mindegyiket brutálisan elutasítják! "Uram, mi ez? Maga megőrült?" - kiabálják. - "Uram, miért adja ide ezeket a tapadós cetliket? Ez egy száraz tisztító, van jegye?" - tiltakoznak. Olajos kezükkel dörzsölik izzadt halántékukat, tehát nyilvánvalóan kimerültek. A változás megrémíti őket. Engem semmi se rémít meg.

Az új Kormányként minden vele járó felelősséget fel fogok vállalni. Tenni fogok róla, hogy a Nemzeti Parkok fáit elkerítve és őrök felügyelete alatt tartjuk, így nem történhet újabb mohó gyilkolási stikli, mint a korai 90-es években. Vissza fogom helyeztetni azt a pandakölyköt az Aekea L33t Gamerekhez, így továbbra is rémisztgethet minket lenyűgöző DPS-ével. Gyorsan vissza fogom állítani a szeretett GRS szolgáltatásait, így az összes adó revízió félbeszakítatlanul mehet tovább, és kedves Ivan barátom máris kijöhet a fürdőszobából.

És hogy mi a tervem, mely által végrehajtom ezt? Egyszerű. Diedrich vagyok és hihetetlen. Úgy fogom teljesíteni, ahogy minden mást. Eszerint annyi karbonizált árpát, chocolate chipet és azt a mosdó alatt talált sárga port fogom elfogyasztani, amennyit fizikailag csak tudok, és mához képest sok nappal később ébredek fel, még mindig lehetetlenül életben maradva. És aztán, drága barátaim. Aztán ezek a problémák nem fognak olyan nagynak tűnni.

Köszönöm, hogy elfogadtatok Elnökötökként és Kormányotokként! Kérlek titeket, hogy mindig rám szavazzatok az összes jövőbeli választáson! Csak akkor fogok csalni, ha lehetséges, hogy vesztek.

Viszlát! Viszlát. Viszontlátásra.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Oct 02, 2013 11:39 am

Mostanában több a grant key link biggrin Ez a nemrég elindult elk-es (jávorantilopos) eventből van.

http://www.gaiaonline.com/grant?key=carlrutting_grant
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 454 455 456 457 458 459 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games