|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 9:52 am
Telandrel Witam witam! Szczegolnie SZEFOWA. Jak sie wszyscy maja? Zycze wszystkim powodzenia w zyciu osobistym i sluzbowym. czesc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 9:52 am
MissTao ano rozne bugi tu maja... ale wierz mi, lepiej ze ci sie trafilo wywrocenie na jedna strone ^^ niz obciecie wyplat na Gai wylacznie do jednego golda na dwa kliki xd a z kucykami - fajnie, moze sobie znow zmienie fryzek smile Sayo: 1, ale wloski przefarbowac ^^ (a wlasciwie to najlepsze 3, tylko brwi mi sie jakos nie podobaja, a tego zmienic nie mozna smile ) a Ty dalej bez dochodow eek ? Wspolczuje sweatdrop Lubie swoje kucyki, bo pasuja zarowno do ciuszkow eleganckich jak i sportowych. Polecam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 9:54 am
musze znikac bo brat pcha sie do kompa papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 9:59 am
Omega Sun a Ty dalej bez dochodow eek ? Wspolczuje sweatdrop no nie naprawiaja tego, malpy zielone... od polowy lipca... zaczynam sie zastanawiac dlaczego... to chyba jakis spisek ninja i podobno praktycznie wszystkie nowo zakldane konta maja tego buga... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 9:59 am
muszę lecieć papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:00 am
Sayokun muszę lecieć papa wszystkim pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:03 am
Telandrel Witam witam! Szczegolnie SZEFOWA. Jak sie wszyscy maja? Zycze wszystkim powodzenia w zyciu osobistym i sluzbowym. Witaj 3nodding a zyczenia to z jakiej okazji? wink --- czesc Cirilla 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:06 am
Omega Sun Telandrel Witam witam! Szczegolnie SZEFOWA. Jak sie wszyscy maja? Zycze wszystkim powodzenia w zyciu osobistym i sluzbowym. Witaj 3nodding a zyczenia to z jakiej okazji? wink Tak jakos w dobrym humorze jestem. choc pare bledow handlowych popelnilem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:06 am
MissTao Omega Sun a Ty dalej bez dochodow eek ? Wspolczuje sweatdrop no nie naprawiaja tego, malpy zielone... od polowy lipca... zaczynam sie zastanawiac dlaczego... to chyba jakis spisek ninja i podobno praktycznie wszystkie nowo zakldane konta maja tego buga... sweatdrop to moze ktos ma kilka avkow dzialajacych normalnie i wypozyczy Ci jednego, ktorego nie uzywa, na jakis czas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:08 am
Telandrel Tak jakos w dobrym humorze jestem. choc pare bledow handlowych popelnilem. bledow handlowych? jakich np. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:11 am
Omega Sun Telandrel Tak jakos w dobrym humorze jestem. choc pare bledow handlowych popelnilem. bledow handlowych? jakich np. ? np zaraz po Halloween wymienilem maja nadmiarowa koszulke Za zombiaki na ludzka O!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:15 am
Osz w ...!!! Ragnarok w końcu skończył update!!! blaugh blaugh blaugh blaugh *skacze z radości*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|