|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:53 am
revcat Twisted_Exile revcat Kukus Ridsu Wielbmy Ozzwalda bo jest wielki dokonal cudu , dostalam dzieki niemu 4.5 xd Ocena z egzaminu: 4,5Udzielone odpowiedzi świadczą o dobrym opanowaniu przedmiotu, na pewno nie było to łatwe. Prawidłowych odpowiedzi: 35 na 78 udzielonychpowitajcie go WHOREalnie... a ja tymczasem przystąpię do bicia Konia rofl oi! kogo ja widze... *polewa do szklanek* to trzeba opic nie ma co ... mrgreen rolleyes wiesz Twoje pojawienie tez trzeba byloby w penym sensie opic tak czeeesto tu ostatnio tu bywasz ...tak tak tak wiem praca brak czasu bla bla bla rofl mrgreen twisted prosze mi tu nie pyskowac zasadniczo....no mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:17 pm
revcat prosze mi tu nie pyskowac zasadniczo....no mrgreen nono bo ni wolno zabirac miejsca pracy taki zrzedom jak ja ninja cool [cos trzeba w zyciu robic nee?]
mwihihihi sesja dla wiekszosci nadchodzi rofl rofl heart //fju: Grzegorz Turnau - [Cafe Sultan #14] Zmierzch [3:05]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:18 pm
Baliaur revcat prosze mi tu nie pyskowac zasadniczo....no mrgreen nono bo ni wolno zabirac miejsca pracy taki zrzedom jak ja ninja cool [cos trzeba w zyciu robic nee?]
mwihihihi sesja dla wiekszosci nadchodzi rofl rofl heart //fju: Grzegorz Turnau - [Cafe Sultan #14] Zmierzch [3:05] stare poweim tak spiepszaj xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:20 pm
Twisted_Exile Baliaur revcat prosze mi tu nie pyskowac zasadniczo....no mrgreen nono bo ni wolno zabirac miejsca pracy taki zrzedom jak ja ninja cool [cos trzeba w zyciu robic nee?]
mwihihihi sesja dla wiekszosci nadchodzi rofl rofl heart //fju: Grzegorz Turnau - [Cafe Sultan #14] Zmierzch [3:05] stare poweim tak spiepszaj xd twisted *wali piescia w stol* ale to ja tu pyskuje crying ja tu nie mam szacunku do starszych kuna crying crying crying Moni nie zabieraj mi mego sensu zycia crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:22 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur revcat prosze mi tu nie pyskowac zasadniczo....no mrgreen nono bo ni wolno zabirac miejsca pracy taki zrzedom jak ja ninja cool [cos trzeba w zyciu robic nee?]
mwihihihi sesja dla wiekszosci nadchodzi rofl rofl heart //fju: Grzegorz Turnau - [Cafe Sultan #14] Zmierzch [3:05] stare poweim tak spiepszaj xd twisted *wali piescia w stol* ale to ja tu pyskuje crying ja tu nie mam szacunku do starszych kuna crying crying crying Moni nie zabieraj mi mego sensu zycia crying xd a Ja to co kuna mam robic? crying crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:25 pm
Twisted_Exile a Ja to co kuna mam robic? crying crying crying crying twisted czekaj
*mysli* *dym z uszu* eme............. wiesz mozesz zbierac butelki i puszki po piwach to jest bardzo oplacalny ynteres w tym kraju mrgreen xd jeszcze zawsze mozesz liczyc ziarenkia cukru..... //edit: a moze sezonowa praca balwana by Ci odpowiadala ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:27 pm
Baliaur Twisted_Exile a Ja to co kuna mam robic? crying crying crying crying twisted czekaj
*mysli* *dym z uszu* eme............. wiesz mozesz zbierac butelki i puszki po piwach to jest bardzo oplacalny ynteres w tym kraju mrgreen xd jeszcze zawsze mozesz liczyc ziarenkia cukru......PI-ER-DOL SIE mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:28 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile a Ja to co kuna mam robic? crying crying crying crying twisted czekaj
*mysli* *dym z uszu* eme............. wiesz mozesz zbierac butelki i puszki po piwach to jest bardzo oplacalny ynteres w tym kraju mrgreen xd jeszcze zawsze mozesz liczyc ziarenkia cukru......PI-ER-DOL SIE mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen rofl twisted z kim? oO' : P //nie ma to jak wydawac bezsensowne polecenia ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:31 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile a Ja to co kuna mam robic? crying crying crying crying twisted czekaj
*mysli* *dym z uszu* eme............. wiesz mozesz zbierac butelki i puszki po piwach to jest bardzo oplacalny ynteres w tym kraju mrgreen xd jeszcze zawsze mozesz liczyc ziarenkia cukru......PI-ER-DOL SIE mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen rofl twisted z kim? oO' : P TY???? z palcem rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:33 pm
Twisted_Exile TY???? z palcem rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart *prycha syczy i w ogole* a phi! tez mi pierdolenie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:36 pm
Baliaur Twisted_Exile TY???? z palcem rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart *prycha syczy i w ogole* a phi! tez mi pierdolenie rolleyes
cool a skad masz jakiekolwiek porownanie? cool lol mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:40 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile TY???? z palcem rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart *prycha syczy i w ogole* a phi! tez mi pierdolenie rolleyes
cool a skad masz jakiekolwiek porownanie? cool lol mrgreen twisted Z katowni wiesz wrodzone instynkty erotomana i takie tam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 2:27 pm
Zamknac kurwa mordy dziewoje , bo ja tu zlego nastroja mam i moge przez przypadek sie wkurwic i zaczac brzydko mowic.
Ja tu jestem najbardziej chamowata i zapamietajta se to do konca waszych przekletych rozjebanych przez alkohol i dragi, dni mrgreen
Diekuje baldzio *mowi slodkim glosikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 4:01 pm
Ridsu Zamknac kurwa mordy dziewoje , bo ja tu zlego nastroja mam i moge przez przypadek sie wkurwic i zaczac brzydko mowic.Ja tu jestem najbardziej chamowata i zapamietajta se to do konca waszych przekletych rozjebanych przez alkohol i dragi, dni mrgreen Diekuje baldzio *mowi slodkim glosikiem* 1. kogo to obchodzi? 2. ta część wypowiedzi sprawia, że twoje notowania lecą na mordę 3. milcz i spierdalaj do wyra scream *diaboliczny uśmiech* just playin'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:57 am
ninja Ridsu wez zmien sygnaturke...ani ona ladna ani jakas fajna...tylko za duza ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|