Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 453 454 455 456 457 458 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Sep 19, 2013 12:31 am

Malreni

Bocsánat utólag is, hogy lemaradtam a játékról, mostanában kevésbé Gaiáztam. sweatdrop

Herkules hírek: egyelőre nem hívnak, de hallottam híreket kolleginától, hogy katonák már voltak ezen a héten is (a katonákat kutyasokszor hívják!) Utoljára múlt kedden voltam, jó volt smile
(Eddig 2 lemondásról tudok, ami rossz idő miatt lehetett, egyszer nekem, egyszer egy városit játszónak).
Herkules: Brett Ratner (a rendező) és Dwayne (főszereplő) is feltett pár újabb Herkules fotót az utóbbi napokban. Meg rátaláltam az egyik norvég mellékszereplő Instagramjára, látszik a fotóin és a videóin, hogy szeret marhulni xd

Ezen a képen a rendező azon a szetten van egy ismerősével, ahol mi, menekültek is forgatunk. Itt a nagy tér belső végén lévő nagy lépcsőn vannak, mögöttük ott a "főbejárati" nagykapu (ott szoktunk bemenni a szettbe egyébként). Jobbra az a napsütötte cölöp és ponyvahalmaz a menekülttábor (igaz nem látszik nagyon szépen), a rácsos, alacsony épület hátrébb meg az istálló. smile

Ezen a gyönyörű szetten sajnos nem voltam, szerintem erre hívták az athéniakat Néhány menekültet is hívtak plusz athéninak, de engem nem.

Egy forgatási életkép, szerintem ez nem ugyanaz a szett, más a "fal", mint a "törzshelyemen", de ugyanaz a szín, anyag, és stílus

És ez a fentebb említett norvég mellékszereplő, Aksel Hennie Instagramja. A videók közül az első kettőt ajánlom, ott a meleg levegőt fújó "cső" kap szerepet (csibész blaugh ) Vicces palinak tűnik. xd
http://instagram.com/mrakselhennie
PostPosted: Thu Sep 19, 2013 1:13 am

Obi Aoi
Malreni

Bocsánat utólag is, hogy lemaradtam a játékról, mostanában kevésbé Gaiáztam. sweatdrop

Még nem maradtál le semmiről, mert még el sem kezdődött. emotion_sweatdrop

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Thu Sep 19, 2013 3:20 am

Malreni
Azt hiszem, ki fogok tenni egy játékot valamikor a közeljövőben, hadd gondolkodjatok kicsit. Lehet majd aranyat is nyerni.

edit:

Kicsit bővebben: több fejtörő kerülne fel egyszerre, a pontos számban még nem vagyok biztos.
Nem lenne nevezési díj, viszont, a megfejtés beküldése aranyba kerülne. Nem lenne számottevő összeg, de! Ez az összeg NEM járna vissza, akkor sem, ha a megfejtés helyes lenne!
A megfejtés beküldésének díja hozzáadódna a nyereményalaphoz, amit én biztosítok.
A győzelemért az összes feladványt meg kell fejteni! Az első, aki beküldi az összes helyes megfejtést megnyer mindent!

Vélemény? (Amilyen pesszimista és kiábrándult vagyok a Guild-ből és tagjaiból valószínűleg úgysem lesz ebből se semmi. Elküldhettek a kurva anyámba is, az se érdekel túlzottan.)

I am SO ******** IN! O.o Ha a 3. epizódot megfejtettem, ezt is meg fogom! biggrin
PostPosted: Thu Sep 19, 2013 9:19 am

Yuki Naoto
Obi Aoi
Malreni

Még nem maradtál le semmiről, mert még el sem kezdődött. emotion_sweatdrop

Ja rendben smile
(Ha meg pont a játék napjára nézve csörrenne a telefon, igyekszem, úgy/akkor részt venni, ahogy és amikor tudok.)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Sep 19, 2013 11:10 am

Mindenki nyugodjon meg! Nem csak egy napig fog tartani a játék. Mire mindent megoldotok, szép nyeremény fog összegyűlni.
PostPosted: Thu Sep 19, 2013 11:44 am

Malreni
Mindenki nyugodjon meg! Nem csak egy napig fog tartani a játék. Mire mindent megoldotok, szép nyeremény fog összegyűlni.

De mikor indul, kedves mester? biggrin Én kettő helyett is lelkes vagyok.

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Sep 19, 2013 12:08 pm

DemiMurgos
Malreni

De mikor indul, kedves mester? biggrin Én kettő helyett is lelkes vagyok.
Az első két játék van még csak meg...
PostPosted: Thu Sep 19, 2013 7:16 pm

Ez termékeny nap volt...

User Image
Abomination

User Image
Tiny Terror Tyrant

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Sep 20, 2013 8:38 am

Itt a Talk Like a Pirate Day ingyencucca (tavaly fórumos mini event volt ebből az alkalomból 3nodding )

http://www.gaiaonline.com/grant?key=py_rate_day
PostPosted: Sat Sep 21, 2013 8:34 am

Itt van két éjszakai forgatási kép, igaz nem ultra szépek (rendező tette fel ismét). Itt már jobban látszanak azok a "lámpamatracok", amivel felülről világítanak és darura vannak lógatva.
Az első képnek a bal alsó részén látszik a menekülttábor smile Valamint a nagy lépcsősor és a szoboralj... Meg a sok "green screen" a háttérben.
http://instagram.com/p/ef5sEqotvA/

Itt meg a "pantheon", a tér és picit az egyik origós épület a felsőbb lámpasor mögött.
http://instagram.com/p/ef51ioItvV/

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Sep 22, 2013 1:16 am

Uncle Kenny feltette a Journalba egy kis részletet a Halloween event promóciós képéből. Később majd a teljeset is láthatjuk és teljes gőzerővel dolgoznak a Halloweenen.
User Image
PostPosted: Sun Sep 22, 2013 7:06 am

Már egyre kíváncsibb vagyok a Halloween event-re. Valószínűleg az Easter Bunny oldalán leszek, ahogy eddig is.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Sep 26, 2013 6:39 am

Egy újabb grant linkes ingyencucc, ezúttal gem2nikitől (fórumban találtam):

http://www.gaiaonline.com/grant?key=perfectbody
PostPosted: Thu Sep 26, 2013 7:12 am

Obi Aoi
Egy újabb grant linkes ingyencucc, ezúttal gem2nikitől (fórumban találtam):

http://www.gaiaonline.com/grant?key=perfectbody

de király x3 pont most néztem meg a Free! anime utolsó részét, erre jön ez emotion_awesome

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 453 454 455 456 457 458 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games