|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:03 am
Miss_Karina Say kiedy cie widze, zawsze jestes "offline" (tak przynajmniej pokazuje emotikon na dole) ja jestem hidden (ukrywam swój status) dla friendsów (przyjaciół) mój status to hiodden (mordka ninja) a sei mimo że należy do moich friendsów nie ma mordki ninja tylko normalną offline
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:05 am
Sayokun Miss_Karina Say kiedy cie widze, zawsze jestes "offline" (tak przynajmniej pokazuje emotikon na dole) ja jestem hidden (ukrywam swój status) dla friendsów (przyjaciół) mój status to hiodden (mordka ninja) a sei mimo że należy do moich friendsów nie ma mordki ninja tylko normalną offline ale jak ty to ustawiles, ze jestes off? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:08 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Say kiedy cie widze, zawsze jestes "offline" (tak przynajmniej pokazuje emotikon na dole) ja jestem hidden (ukrywam swój status) dla friendsów (przyjaciół) mój status to hiodden (mordka ninja) a sei mimo że należy do moich friendsów nie ma mordki ninja tylko normalną offline ale jak ty to ustawiles, ze jestes off? cool profile -> edit profile -> Hide your online status
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:08 am
Okej, ja sie zmywam bo troche roboty mam i wczesniej chce obejrzec jeden film biggrin do zobaczonka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:09 am
Miss_Karina Okej, ja sie zmywam bo troche roboty mam i wczesniej chce obejrzec jeden film biggrin do zobaczonka!!! narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:10 am
Miss_Karina Okej, ja sie zmywam bo troche roboty mam i wczesniej chce obejrzec jeden film biggrin do zobaczonka!!! -Pay Pay- sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:11 am
Miss_Karina Okej, ja sie zmywam bo troche roboty mam i wczesniej chce obejrzec jeden film biggrin do zobaczonka!!! sad papa*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:13 am
-Malenio Mooon- -Jestes troszke prowokacyjnie ubrana-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:14 am
Zer0 przesyla pozdrowienia!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:15 am
Melania Moon Zer0 przesyla pozdrowienia!!!!!!! -A kto to ?-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 11:32 am
Zer0 to pewien uzytkownik ktory zniknal z Gai na troche a ja juz znikam papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:12 pm
sweatdrop "Zadląda do pomieszczenia Hajduk jest tu ktoś ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:24 pm
BeeWolf_san sweatdrop "Zadląda do pomieszczenia Hajduk jest tu ktoś ?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:27 pm
Omega Sun BeeWolf_san sweatdrop "Zadląda do pomieszczenia Hajduk jest tu ktoś ?? ninja heart :******************* ;******************** :******************;:****************88 :******************** ;************************** heart heart heart heart heart :*:*:* hehe :* nyu :* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:30 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san sweatdrop "Zadląda do pomieszczenia Hajduk jest tu ktoś ?? ninja heart :******************* ;******************** :******************;:****************88 :******************** ;************************** heart heart heart heart heart :*:*:* hehe :* nyu :* ... no prosze, co za za powitanie :* wink to juz nie szukasz milionerki w celu matrymonialnym blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|