|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 10:43 am
Pajdu do chaty bo treba świną dać i krowy podoić ,partyzantaka to nie jedyny chliw gdzie treba nakarmić to i owo...
mrgreen ppaa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:43 pm
Ridsu Baliaur rolleyes Rids nie pij tego wiecej Badzmy realistami kusza no....... 4laugh jestem realistka jak cholera 3nodding ale i naiwna niestety tez jestem sweatdrop naiwnosc jest zlaaaaaaaa ale ja teez maam mrgreen [chyba iod ju6tra zaczynam ja topic biggrin ]
Moni bo nadzieja to najgorsza z suk, bo uciec nigdy nie chce rolleyes a ja jutro uprawiac bede praktyki masohistyczne xp heart //fju:Muse - [Hullabaloo (CD 1) #09] The Gallery [3:30] //edit: wczesnopijane towarzycho chyba jednak pojdzie spac...... lozko najlepszy przyjaciel czlowieka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:55 pm
ja jutro mam samooborne a w srode pierwsze zaliczenia gonk gonk gonk gonk gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:00 pm
Twisted_Exile ja jutro mam samooborne a w srode pierwsze zaliczenia gonk gonk gonk gonk gonk twisted a ja jutro mam kaca cool heart najwyzej blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 2:03 pm
Baliaur Twisted_Exile ja jutro mam samooborne a w srode pierwsze zaliczenia gonk gonk gonk gonk gonk twisted a ja jutro mam kaca cool heart najwyzej blaugh 3nodding ojjjj ja jak dobrze pojdzie 12 II bede miec kaca heart heart heart heart 4laugh 4laugh 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 4:30 pm
Wielbmy Ozzwalda bo jest wielki dokonal cudu , dostalam dzieki niemu 4.5 xd
Ocena z egzaminu: 4,5
Udzielone odpowiedzi świadczą o dobrym opanowaniu przedmiotu, na pewno nie było to łatwe.
Prawidłowych odpowiedzi: 35 na 78 udzielonych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:12 am
Ridsu Wielbmy Ozzwalda bo jest wielki dokonal cudu , dostalam dzieki niemu 4.5 xd Ocena z egzaminu: 4,5Udzielone odpowiedzi świadczą o dobrym opanowaniu przedmiotu, na pewno nie było to łatwe. Prawidłowych odpowiedzi: 35 na 78 udzielonychnononononono gratuluje trzeba to opic mrgreen twisted 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:35 am
Ridsu Wielbmy Ozzwalda bo jest wielki dokonal cudu , dostalam dzieki niemu 4.5 xd Ocena z egzaminu: 4,5Udzielone odpowiedzi świadczą o dobrym opanowaniu przedmiotu, na pewno nie było to łatwe. Prawidłowych odpowiedzi: 35 na 78 udzielonychpowitajcie go WHOREalnie... a ja tymczasem przystąpię do bicia Konia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:35 am
Twisted_Exile ja jutro mam samooborne a w srode pierwsze zaliczenia gonk gonk gonk gonk gonk twisted nos beret, a ja mam Kendo i bede umierał w srode mam Prawo Cywilne w czwartek Historie i nie becze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:41 am
Konio Twisted_Exile ja jutro mam samooborne a w srode pierwsze zaliczenia gonk gonk gonk gonk gonk twisted nos beret, a ja mam Kendo i bede umierał w srode mam Prawo Cywilne w czwartek Historie i nie becze. rolleyes no to gratuluje panie czepialski rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:58 am
Kukus Ridsu Wielbmy Ozzwalda bo jest wielki dokonal cudu , dostalam dzieki niemu 4.5 xd Ocena z egzaminu: 4,5Udzielone odpowiedzi świadczą o dobrym opanowaniu przedmiotu, na pewno nie było to łatwe. Prawidłowych odpowiedzi: 35 na 78 udzielonychpowitajcie go WHOREalnie... a ja tymczasem przystąpię do bicia Konia rofl
oi! kogo ja widze... *polewa do szklanek* to trzeba opic nie ma co ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:04 am
Twisted_Exile revcat Kukus Ridsu Wielbmy Ozzwalda bo jest wielki dokonal cudu , dostalam dzieki niemu 4.5 xd Ocena z egzaminu: 4,5Udzielone odpowiedzi świadczą o dobrym opanowaniu przedmiotu, na pewno nie było to łatwe. Prawidłowych odpowiedzi: 35 na 78 udzielonychpowitajcie go WHOREalnie... a ja tymczasem przystąpię do bicia Konia rofl oi! kogo ja widze... *polewa do szklanek* to trzeba opic nie ma co ... mrgreen rolleyes wiesz Twoje pojawienie tez trzeba byloby w penym sensie opic tak czeeesto tu ostatnio tu bywasz ...tak tak tak wiem praca brak czasu bla bla bla rofl mrgreen twisted
prosze mi tu nie pyskowac zasadniczo....no mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:14 am
Kukus Ridsu Wielbmy Ozzwalda bo jest wielki dokonal cudu , dostalam dzieki niemu 4.5 xd Ocena z egzaminu: 4,5Udzielone odpowiedzi świadczą o dobrym opanowaniu przedmiotu, na pewno nie było to łatwe. Prawidłowych odpowiedzi: 35 na 78 udzielonychpowitajcie go WHOREalnie... a ja tymczasem przystąpię do bicia Konia rofl nie bij ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|