|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:42 am
*rzuca samolocikiem z papieru przypominającym samolot braci wright*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:43 am
Akiko Tamashii ohohoho ASP, moje marzenie 3nodding , histori nie umiem, rysowac rzeczy realne tez nie , ija mysle o ASP , heh ja to jestem skrajnie glupia sweatdrop ....Kari, a ja ci szlo w licku? jakie mialas oceny na swiadectwie? i z czego pisalas mature? jakie z tego oceny dostalas? ahhh....tyle pytan mam xd 3nodding no to prawie tak jak ja............tylko ze ja wogule nie umiem rysowac xd znaczy wszycy mowia ze ladnie rysuje ale tak naprawde to to wyglada ochydnie xp tak wogule siema whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:45 am
*rzuca samolocikiem z papieru przypominającym samolot F16*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Akiko Tamashii ohohoho ASP, moje marzenie 3nodding , histori nie umiem, rysowac rzeczy realne tez nie , ija mysle o ASP , heh ja to jestem skrajnie glupia sweatdrop ....Kari, a ja ci szlo w licku? jakie mialas oceny na swiadectwie? i z czego pisalas mature? jakie z tego oceny dostalas? ahhh....tyle pytan mam xd 3nodding no to prawie tak jak ja............tylko ze ja wogule nie umiem rysowac xd znaczy wszycy mowia ze ladnie rysuje ale tak naprawde to to wyglada ochydnie xp tak wogule siema whee no hej 3nodding tyle ze ja w przyszlosci chce mangi rysowac a nie jakies tam obrazy i w ogole :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:46 am
*rzuca samolocikiem z papieru przypominającym samolot F22*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:46 am
Akiko Tamashii ohohoho ASP, moje marzenie 3nodding , histori nie umiem, rysowac rzeczy realne tez nie , ija mysle o ASP , heh ja to jestem skrajnie glupia sweatdrop ....Kari, a ja ci szlo w licku? jakie mialas oceny na swiadectwie? i z czego pisalas mature? jakie z tego oceny dostalas? ahhh....tyle pytan mam xd 3nodding mi w licku na poczatku nie za bardzo szlo, jak powiedzial moj psor od malarstwa "nie potrafilam sie przelamac", czyli balam sie zmienic styl malowania i rysowania a teraz po trosze zmieniam, probuje wszystkiego xd a jesli chodzi o oceny to raczej powiem ze z kazdej klasy mialam swiadectwo z czerwonym paskiem sweatdrop nie chce powiedziec jakie oceny mialam zeby nie zalamac was sweatdrop powiem jedynie ze z przedmiotow zwiazanych z plastyka mialam zawsze 5 lub 6 (malarstwo, rzezba, wystawiennictwo, rysunek techniczny, rysunek zawodowy, rysunek) mature mialam tak:najpierw obrona aneksu, potem dyplomu z wystawiennictwa, pozniej to z historii sztuki (ustna matura), a pisemna i ustna mialam z polaka i historii xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:47 am
Akiko Tamashii no hej 3nodding tyle ze ja w przyszlosci chce mangi rysowac a nie jakies tam obrazy i w ogole :p TO TAK JAK JA 3nodding i sie wcale nie zniechcem ze jestem noga z sztuki bo jedna gosciuwa z klampa skonczyla studia biologiczno chemiczne (jakis tam wydzial nie pamietam) i dorabial robaiac rysunki dla znanych czasopism no a teraz widac jaki Clamp jest popularny wsrod nie ktorych ludzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:48 am
A ja się wybieram na architekturę krajobrazu albo dekorację wnętrz...w sumie na ASP też bym chciałą, ale nie wiem co po tym można robić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:48 am
Akiko Tamashii no hej 3nodding tyle ze ja w przyszlosci chce mangi rysowac a nie jakies tam obrazy i w ogole :p xd a co do poprzedniego posta troszke sie rozpisalam, ale jak macie jakies jeszcze pytania to smialo, pytajcie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:49 am
Miss_Karina Akiko Tamashii ohohoho ASP, moje marzenie 3nodding , histori nie umiem, rysowac rzeczy realne tez nie , ija mysle o ASP , heh ja to jestem skrajnie glupia sweatdrop ....Kari, a ja ci szlo w licku? jakie mialas oceny na swiadectwie? i z czego pisalas mature? jakie z tego oceny dostalas? ahhh....tyle pytan mam xd 3nodding mi w licku na poczatku nie za bardzo szlo, jak powiedzial moj psor od malarstwa "nie potrafilam sie przelamac", czyli balam sie zmienic styl malowania i rysowania a teraz po trosze zmieniam, probuje wszystkiego xd a jesli chodzi o oceny to raczej powiem ze z kazdej klasy mialam swiadectwo z czerwonym paskiem sweatdrop nie chce powiedziec jakie oceny mialam zeby nie zalamac was sweatdrop powiem jedynie ze z przedmiotow zwiazanych z plastyka mialam zawsze 5 lub 6 (malarstwo, rzezba, wystawiennictwo, rysunek techniczny, rysunek zawodowy, rysunek) mature mialam tak:najpierw obrona aneksu, potem dyplomu z wystawiennictwa, pozniej to z historii sztuki (ustna matura), a pisemna i ustna mialam z polaka i historii xd wink _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:49 am
*rzuca samolocikiem z papieru przypominającym ufo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:50 am
Miss_Karina Akiko Tamashii ohohoho ASP, moje marzenie 3nodding , histori nie umiem, rysowac rzeczy realne tez nie , ija mysle o ASP , heh ja to jestem skrajnie glupia sweatdrop ....Kari, a ja ci szlo w licku? jakie mialas oceny na swiadectwie? i z czego pisalas mature? jakie z tego oceny dostalas? ahhh....tyle pytan mam xd 3nodding mi w licku na poczatku nie za bardzo szlo, jak powiedzial moj psor od malarstwa "nie potrafilam sie przelamac", czyli balam sie zmienic styl malowania i rysowania a teraz po trosze zmieniam, probuje wszystkiego xd a jesli chodzi o oceny to raczej powiem ze z kazdej klasy mialam swiadectwo z czerwonym paskiem sweatdrop nie chce powiedziec jakie oceny mialam zeby nie zalamac was sweatdrop powiem jedynie ze z przedmiotow zwiazanych z plastyka mialam zawsze 5 lub 6 (malarstwo, rzezba, wystawiennictwo, rysunek techniczny, rysunek zawodowy, rysunek) mature mialam tak:najpierw obrona aneksu, potem dyplomu z wystawiennictwa, pozniej to z historii sztuki (ustna matura), a pisemna i ustna mialam z polaka i historii xd wink o moj boze xp n o to ja odpadam na calej lini musze juz zaczac zbierac na lapowk.....to znaczy na wsparcie finansowe dla szkoly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:51 am
Delein A ja się wybieram na architekturę krajobrazu albo dekorację wnętrz...w sumie na ASP też bym chciałą, ale nie wiem co po tym można robić... wszystko del xd to zalezy jaki wydzial wybierzesz... sa kilka: Grafika, Rzezba, Malarstwo, Konserwacja, Arcitektura Wnetrz, Wzornictwo Przemyslowe. 3nodding Akiko nie wieszaj siem xd wydaje ci sie straszne, a tak naprawde jest spoko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:51 am
Miss_Karina Akiko Tamashii no hej 3nodding tyle ze ja w przyszlosci chce mangi rysowac a nie jakies tam obrazy i w ogole :p xd a co do poprzedniego posta troszke sie rozpisalam, ale jak macie jakies jeszcze pytania to smialo, pytajcie wink nie...juz mi wystarczy *a w realu trzesly mi sie rece jak to misalam.......lezki w oczach....zdolowanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|