|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:25 am
Miss_Karina jak dzionek mija?? whee u mnie pochmurno i lada chwila spadnie deszcz xp ja wlasnie wrocilam z dyzuru na wystawie z okazji 100-lecia ASP heh...troche ludu bylo, ale mi strasznie kregoslup boli od stania xp co za szczescie ze juz w domciu whee ah..........ASP marzenie ktore nigdy sie nie spelni chyba pojde tam jako wozny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:26 am
Miss_Karina Delein Avsko przybyłym! *ściska wszystkich razem i każdego osobno* hej elfiku ^^ 4laugh Ach, a mnie czeka w tym roku dziesięciolecie szkoły ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:29 am
Falcone ah..........ASP marzenie ktore nigdy sie nie spelni chyba pojde tam jako wozny xd a probowales sie dostac? blaugh nie bylo az tak trudne examy wink choc dla osoby spoza ASP wydaja sie cholernie trudne i dlugie blaugh heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:30 am
Falcone Delein Miss_Karina Delein Avsko przyby�‚ym! *�›ciska wszystkich razem i każdego osobno* hej elfiku ^^ 4laugh Ach, a mnie czeka w tym roku dziesi�™ciolecie szko�‚y == a ja tak z lekka mam w dupie szkole xd i popelniam tym samym wielki blad sad Ja mam w dupie większość przedmiotów...praktycznie przejmuję się tylko angielskim, biologią i polskim...no i może wf-em...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:31 am
Miss_Karina Falcone ah..........ASP marzenie ktore nigdy sie nie spelni chyba pojde tam jako wozny xd a probowales sie dostac? blaugh nie bylo az tak trudne examy wink choc dla osoby spoza ASP wydaja sie cholernie trudne i dlugie blaugh heh... dostac jeszcze mam do tego troche czasu..............(3 lata) ale juz powinienem chodzic do licelum plastycznego a nie chodze powinienem cos wiedziec o barokach i renezansach a nic nie wiem w skrocie nie mam szans sad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:34 am
Dziendoberek wszystkim^^! jak tam samopoczucie^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:35 am
Falcone Miss_Karina Falcone ah..........ASP marzenie ktore nigdy sie nie spelni chyba pojde tam jako wozny xd a probowales sie dostac? blaugh nie bylo az tak trudne examy wink choc dla osoby spoza ASP wydaja sie cholernie trudne i dlugie blaugh heh... dostac jeszcze mam do tego troche czasu..............(3 lata) ale juz powinienem chodzic do licelum plastycznego a nie chodze powinienem cos wiedziec o barokach i renezansach a nic nie wiem w skrocie nie mam szans sad xp nieprawda blaugh w moim roku sporo osob jest z ogolniaka blaugh a z historia sztuki sam sie poucz whee nie jest az taka nudna wink EDIT a jesli chodzi o malowanie i rysowanie, rzeczywiscie musisz do tego baaaaardzo sie przylozyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:35 am
Yumehayla Dziendoberek wszystkim^^! jak tam samopoczucie^^? witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:38 am
Miss_Karina nieprawda blaugh w moim roku sporo osob jest z ogolniaka blaugh a z historia sztuki sam sie poucz whee nie jest az taka nudna wink EDIT a jesli chodzi o malowanie i rysowanie, rzeczywiscie musisz do tego baaaaardzo sie przylozyc xp nom mam 3 lata ale czy dam rade question miejmy nadzieje ze tak whee ale wtedy bede chyba musial mature pisac z plastyki czy tam sztuki roznie to sie nazywa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:40 am
Falcone Miss_Karina nieprawda blaugh w moim roku sporo osob jest z ogolniaka blaugh a z historia sztuki sam sie poucz whee nie jest az taka nudna wink EDIT a jesli chodzi o malowanie i rysowanie, rzeczywiscie musisz do tego baaaaardzo sie przylozyc xp nom mam 3 lata ale czy dam rade question miejmy nadzieje ze tak whee ale wtedy bede chyba musial mature pisac z plastyki czy tam sztuki roznie to sie nazywa xd przedmiot ktory opowiada o historii malarstwa, rzezby i architektury nazywa sie historia sztuki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 7:41 am
*rzuca samolocikiem z papieru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Falcone Miss_Karina nieprawda blaugh w moim roku sporo osob jest z ogolniaka blaugh a z historia sztuki sam sie poucz whee nie jest az taka nudna wink EDIT a jesli chodzi o malowanie i rysowanie, rzeczywiscie musisz do tego baaaaardzo sie przylozyc xp nom mam 3 lata ale czy dam rade question miejmy nadzieje ze tak whee ale wtedy bede chyba musial mature pisac z plastyki czy tam sztuki roznie to sie nazywa xd przedmiot ktory opowiada o historii malarstwa, rzezby i architektury nazywa sie historia sztuki xd nom nie mam czegos takiego w szkole mam tylko sztuke stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Falcone Miss_Karina Falcone ah..........ASP marzenie ktore nigdy sie nie spelni chyba pojde tam jako wozny xd a probowales sie dostac? blaugh nie bylo az tak trudne examy wink choc dla osoby spoza ASP wydaja sie cholernie trudne i dlugie blaugh heh... dostac jeszcze mam do tego troche czasu..............(3 lata) ale juz powinienem chodzic do licelum plastycznego a nie chodze powinienem cos wiedziec o barokach i renezansach a nic nie wiem w skrocie nie mam szans sad xp nieprawda blaugh w moim roku sporo osob jest z ogolniaka blaugh a z historia sztuki sam sie poucz whee nie jest az taka nudna wink EDIT a jesli chodzi o malowanie i rysowanie, rzeczywiscie musisz do tego baaaaardzo sie przylozyc xp ohohoho ASP, moje marzenie 3nodding , histori nie umiem, rysowac rzeczy realne tez nie , ija mysle o ASP , heh ja to jestem skrajnie glupia sweatdrop ....Kari, a ja ci szlo w licku? jakie mialas oceny na swiadectwie? i z czego pisalas mature? jakie z tego oceny dostalas? ahhh....tyle pytan mam xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|