|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 9:52 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted .......i chuj...... confused ...a zebys wiedzial twisted wiem az za dobrze............ stressed mow tak dalej a w koncu w to uwieze kufa stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:10 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted .......i chuj...... confused ...a zebys wiedzial twisted wiem az za dobrze............ stressed mow tak dalej a w koncu w to uwieze kufa stressed twisted wiara nadzieja milosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:15 pm
rofl sama chcialabym to do konca wiedziec mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 12:41 pm
to co w dzien powszedni: siedza pija lulki pala 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 7:15 am
rolleyes Rids nie pij tego wiecej Badzmy realistami kusza no....... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 8:02 am
Baliaur rolleyes Rids nie pij tego wiecej Badzmy realistami kusza no....... 4laugh confused jedynie co do nadziei sie nie zgodze confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 9:14 am
Baliaur rolleyes Rids nie pij tego wiecej Badzmy realistami kusza no....... 4laugh jestem realistka jak cholera 3nodding ale i naiwna niestety tez jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 9:29 am
jest tu szczo ? mrgreen
*radio chliw mode = on* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 9:44 am
YumiTao jest tu szczo ? mrgreen
*radio chliw mode = on* heart mrgreen mozna powiedziec ze ja mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 10:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 10:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 10:25 am
Twisted_Exile ale ja tam teraz nie siedze rofl czytam notatki bo egzaminy za niedlugo rofl mrgreen twisted a y co tak zadko tu wpadasz co pirate mrgreen twisted aa toż to takie klocki mrgreen
a siedzieć ,za często nie siedze ,bo na POGG jest zazwyczaj wiekszy ruch niż tu ... rolleyes wystarczająca argumentacja ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 10:28 am
YumiTao Twisted_Exile ale ja tam teraz nie siedze rofl czytam notatki bo egzaminy za niedlugo rofl mrgreen twisted a y co tak zadko tu wpadasz co pirate mrgreen twisted aa toż to takie klocki mrgreen
a siedzieć ,za często nie siedze ,bo na POGG jest zazwyczaj wiekszy ruch niż tu ... rolleyes wystarczająca argumentacja ? XD taki ruch bo duzo osob mysli tak jak ty pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|