|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:17 am
aaa, podpalają mnie wszyscy <łapie sie Lethi i Ciri podpalajac je> hmm qrcze ze tez taka cene musze placic za podglądactwo XD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:17 am
Lavagetas_heqetai Cirilla Lavagetas_heqetai no tam patrze gdzie mi..ee..wygodnie XD hmm tez chce takie moce, mogłbym pozbawiac ubrania twisted eek scream eek *rzuca w niego malym fireballem* XD bingo! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai aaa, podpalają mnie wszyscy <łapie sie Lethi i Ciri podpalajac je> hmm qrcze ze tez taka cene musze placic za podglądactwo XD blaugh *zbiera następna porcje ognikoow* lol.. mooj fireballek coraz większy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai aaa, podpalają mnie wszyscy <łapie sie Lethi i Ciri podpalajac je> hmm qrcze ze tez taka cene musze placic za podglądactwo XD blaugh ehhhh... spalil mi ubranie procz bielizny eek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:19 am
Cirilla Akiko Tamashii Cirilla *dawno jzu psozła za Aki drazniac ja ciagle. W koncu zabierajac jej caly tort* dobry nawet... whee 3nodding stare udlaw sie scream ........................moj torcik stressed ...a ide se od was... *Puka do szafy * hej, kupilam ci nowy torcik, nawet dwa... nie badz zła (juz nei czuje ze rymuje) whee a jakie smaki whee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:20 am
Sayokun wr#322;em^^ mam trochę więcej czasu (30min sweatdrop ) *na dizen dobry dostaje malym fire ballem ktorypodpala mu wlosy* sorry sayo... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:20 am
hmm konkurs mokrego podkoszulka? wink (i nadpalonych nagich zadów XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:21 am
Lethiel Sayokun wr#322;em^^ mam trochę więcej czasu (30min sweatdrop ) *skacze na niego* 4laugh whee witaj heart uważaj bo się poparzysz mnie wciąż otaczają płomienie po wczorajszej nieudanej próbie podpalenia mnie przez sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:21 am
rumowy i tiramisu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:22 am
Cirilla rumowy i tiramisu... 3nodding tiramisu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:22 am
Cirilla Sayokun wr#322;em^^ mam trochę więcej czasu (30min sweatdrop ) *na dizen dobry dostaje malym fire ballem ktorypodpala mu wlosy* sorry sayo... sweatdrop ąpłomień dołącza do reszty otaczającej go' ktoś jeszcze chce mnie podpalić??? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:23 am
Akiko Tamashii Cirilla rumowy i tiramisu... 3nodding tiramisu? nie jadlas nigdy? taki tez z alkoholem, wloski 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:23 am
Sayokun Cirilla Sayokun wr#322;em^^ mam trochę więcej czasu (30min sweatdrop ) *na dizen dobry dostaje malym fire ballem ktorypodpala mu wlosy* sorry sayo... sweatdrop ąpłomień dołącza do reszty otaczającej go' ktoś jeszcze chce mnie podpalić??? stare nie chce cie podpalac *zabeira Pisarzowi waz strazacki i leje owde na Sayo i lethiel* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|