|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:16 am
Ridsu Konio Ridsu BeeWolf_san ty nie bądz taka Hola Hola wole hula hula, slowo hula bardziej mi sie kojrzy z nic nie robieniem wink nauczycielu i proroku 3nodding whee hula to hula a hola to hola i niefilozuj. kiedy ja lubie filozowac sweatdrop i prosze o zachowanie formy grzecznosciowej (prosze nie filozowac, a nie nie filozuj) brudzia jeszcze z panem nie pilam. Nie fikaj bo w oko partyzantko i gatki na patyku wywiesimy obranym do wieszchu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:26 am
Konio Ridsu Konio Ridsu BeeWolf_san ty nie bądz taka Hola Hola wole hula hula, slowo hula bardziej mi sie kojrzy z nic nie robieniem wink nauczycielu i proroku 3nodding whee hula to hula a hola to hola i niefilozuj. kiedy ja lubie filozowac sweatdrop i prosze o zachowanie formy grzecznosciowej (prosze nie filozowac, a nie nie filozuj) brudzia jeszcze z panem nie pilam. Nie fikaj bo w oko partyzantko i gatki na patyku wywiesimy obranym do wieszchu. to wy nie fikajcie scream i wkasac sie jak kurwa do mnie rozmawiacie i papieroch z geby bo nie lubie scream *stuknela kupytem w glebe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:35 am
Ridsu Konio Ridsu Konio Ridsu BeeWolf_san ty nie bądz taka Hola Hola wole hula hula, slowo hula bardziej mi sie kojrzy z nic nie robieniem wink nauczycielu i proroku 3nodding whee hula to hula a hola to hola i niefilozuj. kiedy ja lubie filozowac sweatdrop i prosze o zachowanie formy grzecznosciowej (prosze nie filozowac, a nie nie filozuj) brudzia jeszcze z panem nie pilam. Nie fikaj bo w oko partyzantko i gatki na patyku wywiesimy obranym do wieszchu. to wy nie fikajcie scream i wkasac sie jak kurwa do mnie rozmawiacie i papieroch z geby bo nie lubie scream *stuknela kupytem w glebe* hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:43 am
Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted *gulg * przelyka slinke sweatdrop stressed eee eeee eeee eeee eee eee eeee ee aaa aaa aaaa mrszalku jak ja cie lubie 4laugh i wcale nie musisz wyrzucac tego papieroska a tym bardziej nie musisz koszuli wkasywac , ohhh jak ty pieknie dzis wygladasz. A jak zdrowko kochanej mamusi? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:45 am
Ridsu Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted *gulg * przelyka slinke sweatdrop stressed eee eeee eeee eeee eee eee eeee ee aaa aaa aaaa mrszalku jak ja cie lubie 4laugh i wcale nie musisz wyrzucac tego papieroska a tym bardziej nie musisz koszuli wkasywac , ohhh jak ty pieknie dzis wygladasz. A jak zdrowko kochanej mamusi? 4laugh 1 Cie z duzej litery i 2 on zawsze pieknie wyglada rofl rofl rofl mrgreen twisted wink co tam sie stresujesz...pij nie pierdol mrgreen rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:49 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted *gulg * przelyka slinke sweatdrop stressed eee eeee eeee eeee eee eee eeee ee aaa aaa aaaa mrszalku jak ja cie lubie 4laugh i wcale nie musisz wyrzucac tego papieroska a tym bardziej nie musisz koszuli wkasywac , ohhh jak ty pieknie dzis wygladasz. A jak zdrowko kochanej mamusi? 4laugh 1 Cie z duzej litery i 2 on zawsze pieknie wyglada rofl rofl rofl mrgreen twisted wink co tam sie stresujesz...pij nie pierdol mrgreen rofl twisted nie stresuje a podlizuje xp a dzis nie pije bom na antybiotyku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:56 am
Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted *gulg * przelyka slinke sweatdrop stressed eee eeee eeee eeee eee eee eeee ee aaa aaa aaaa mrszalku jak ja cie lubie 4laugh i wcale nie musisz wyrzucac tego papieroska a tym bardziej nie musisz koszuli wkasywac , ohhh jak ty pieknie dzis wygladasz. A jak zdrowko kochanej mamusi? 4laugh 1 Cie z duzej litery i 2 on zawsze pieknie wyglada rofl rofl rofl mrgreen twisted wink co tam sie stresujesz...pij nie pierdol mrgreen rofl twisted nie stresuje a podlizuje xp a dzis nie pije bom na antybiotyku confused zawse mi sie wydawalo ze prezlykanie sliny jest raczej objawem stresu ...ale coz szybkiego powrot u do zdrowia cobys mogla jak najszybciej zaczac pic mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 9:59 am
Twisted_Exile confused zawse mi sie wydawalo ze prezlykanie sliny jest raczej objawem stresu ...ale coz szybkiego powrot u do zdrowia cobys mogla jak najszybciej zaczac pic mrgreen twisted co sie stalo z osoba ktora ma wrocic w twym singu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:00 am
Ridsu Twisted_Exile confused zawse mi sie wydawalo ze prezlykanie sliny jest raczej objawem stresu ...ale coz szybkiego powrot u do zdrowia cobys mogla jak najszybciej zaczac pic mrgreen twisted co sie stalo z osoba ktora ma wrocic w twym singu? ninja a takie strzelila focha i odeszla z pogg-u ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:03 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile confused zawse mi sie wydawalo ze prezlykanie sliny jest raczej objawem stresu ...ale coz szybkiego powrot u do zdrowia cobys mogla jak najszybciej zaczac pic mrgreen twisted co sie stalo z osoba ktora ma wrocic w twym singu? ninja a takie strzelila focha i odeszla z pogg-u ninja twisted *zaklada nozke na nozke* a mozesz cos wiecej na ten temat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:04 am
Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile confused zawse mi sie wydawalo ze prezlykanie sliny jest raczej objawem stresu ...ale coz szybkiego powrot u do zdrowia cobys mogla jak najszybciej zaczac pic mrgreen twisted co sie stalo z osoba ktora ma wrocic w twym singu? ninja a takie strzelila focha i odeszla z pogg-u ninja twisted *zaklada nozke na nozke* a mozesz cos wiecej na ten temat? ninja po co ? ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 10:12 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile confused zawse mi sie wydawalo ze prezlykanie sliny jest raczej objawem stresu ...ale coz szybkiego powrot u do zdrowia cobys mogla jak najszybciej zaczac pic mrgreen twisted co sie stalo z osoba ktora ma wrocic w twym singu? ninja a takie strzelila focha i odeszla z pogg-u ninja twisted *zaklada nozke na nozke* a mozesz cos wiecej na ten temat? ninja po co ? ninja twisted tak sobie bez wyraznego powodu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 7:46 am
Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted
.......i chuj......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 7:56 am
revcat Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted .......i chuj...... confused ...a zebys wiedzial twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 8:13 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile hmmmm a Ty jak sie odnosisz do wyzszego stopniem mimo ze to inne konto Marszalka pozostaje on Marszalkiem rofl mrgreen twisted .......i chuj...... confused ...a zebys wiedzial twisted
wiem az za dobrze............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|