|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:27 am
Cirilla Lethiel witajcie 4laugh ... jest tu ktos ?? O.o pewnie *przytulas* witaj 3nodding Akiko, radze sobie, jestem tu juz drugi rok wink witaj Pisarz *przytuulas* 3nodding 4laugh *przytuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:28 am
Lethiel 4laugh *przytuuuuuuuulas* witaj hejulka whee 4laugh hejeczka Ciri 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:28 am
Lethiel Cirilla Lethiel witajcie 4laugh ... jest tu ktos ?? O.o pewnie *przytulas* witaj 3nodding Akiko, radze sobie, jestem tu juz drugi rok wink witaj Pisarz *przytuulas* 3nodding 4laugh *przytuuuulas* No Lethiel... jak weekend płynie? (to pytanie do wszystkich ^^) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:29 am
Cirilla Akiko, radze sobie, jestem tu juz drugi rok wink o lol surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:30 am
Cirilla Lethiel Cirilla Lethiel witajcie 4laugh ... jest tu ktos ?? O.o pewnie *przytulas* witaj 3nodding Akiko, radze sobie, jestem tu juz drugi rok wink witaj Pisarz *przytuulas* 3nodding 4laugh *przytuuuulas* No Lethiel... jak weekend płynie? (to pytanie do wszystkich ^^) 3nodding lol.. na razie troszku nudnawo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:31 am
witanko wink ;p Ciri ja mam zawalony nauka ale nie jest zle tylko pogoda nie w smak troszke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:34 am
heh, anim mi nie mow .... weekend do du.... wiadomo - -"...i nauka mnie czeka, jutro jeszcze bede poprawiac pale z gegry = =", we wtorek pisac z bioli a w srode z chemi ..OMG i jeszcze rozne rzeczy mam do zrobienia...nie wyrabiam sie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:37 am
troche was dobije. W mojej szkole ja mam teraz wolne od 6 do 14 ^^ Lethiel, nudno ci jest? hmmm... trze cosik wymyslic *rozglada sie wuaznie po gildii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:37 am
Akiko Tamashii heh, anim mi nie mow .... weekend do du.... wiadomo - -"...i nauka mnie czeka, jutro jeszcze bede poprawiac pale z gegry = =", we wtorek pisac z bioli a w srode z chemi ..OMG i jeszcze rozne rzeczy mam do zrobienia...nie wyrabiam sie gonk sie trzeba wziac w garsc wink ja tez mam niezgorsza taki tydzien ale wiesz- mobilizacja mobilizacja az mi ...ee..to takie gąbczaste wielkosci orzeszka w głowie pulsuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:38 am
Cirilla troche was dobije. W mojej szkole ja mam teraz wolne od 6 do 14 ^^ Lethiel, nudno ci jest? hmmm... trze cosik wymyslic *rozglada sie wuaznie po gildii* niezadobrze ci? blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:38 am
Cirilla troche was dobije. W mojej szkole ja mam teraz wolne od 6 do 14 ^^ Lethiel, nudno ci jest? hmmm... trze cosik wymyslic *rozglada sie wuaznie po gildii* lol ... tylko ciom... ?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:39 am
Lavagetas_heqetai Akiko Tamashii heh, anim mi nie mow .... weekend do du.... wiadomo - -"...i nauka mnie czeka, jutro jeszcze bede poprawiac pale z gegry = =", we wtorek pisac z bioli a w srode z chemi ..OMG i jeszcze rozne rzeczy mam do zrobienia...nie wyrabiam sie gonk sie trzeba wziac w garsc wink ja tez mam niezgorsza taki tydzien ale wiesz- mobilizacja mobilizacja az mi ...ee..to takie gąbczaste wielkosci orzeszka w głowie pulsuje xd ja nie ma sie jak zmobilizowac xp z kazdej strony dobitka w dzien w dzien , do du... z takim czyms ....tez chce miec juz wolne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:40 am
Lavagetas_heqetai Cirilla troche was dobije. W mojej szkole ja mam teraz wolne od 6 do 14 ^^ Lethiel, nudno ci jest? hmmm... trze cosik wymyslic *rozglada sie wuaznie po gildii* niezadobrze ci? blaugh blaugh osz ty *łapie dwie poduszki i rzuca w niego>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 3:40 am
Lavagetas_heqetai Cirilla troche was dobije. W mojej szkole ja mam teraz wolne od 6 do 14 ^^ Lethiel, nudno ci jest? hmmm... trze cosik wymyslic *rozglada sie wuaznie po gildii* niezadobrze ci? blaugh blaugh 4laugh yay !! wojna na podzuszki ! xd *skacze na niego z poducha w lapkach* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|