|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 1:53 am
Sei chan Falcone Sei chan Kupiłam za 117k i angel staff xd Mam 250g i zbieram na sealed envelope xd normalnie bym powiedzial szczescie glupim sprzyja ale widze ze ci sie udalo dzieki ciezkej pracy ja se nie wyobrazam uzbierania 117 k tak wogule jak kase zarabiasz ????? sklepik, sprzedawanie trunków bez otwarcia, fart z nitemare headband(Cena skoczyła do 50k) i sprzedawanie niepotrzebnych itemków(Staff of angel bluzki niepotrzebne) ja tam nie mams szczescia do trunkos linkow a w szczegolnosci do boxow crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 1:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 1:55 am
Falcone Cirilla Sei chan *skacze jak szalona po gildii*Nyaaaa xd xd Kupilas scarfika gratulacje! 3nodding witaj Falcone stare dzieki za mile powitanie xd stare przeciez zaryuje blaugh witaj jescze raz *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 1:56 am
siema czy wszycy oprocz mnie maja demoniczne widly sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 3nodding my sie nie znamy 8podaje raczke na przywitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 1:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 1:59 am
Falcone siema czy wszycy oprocz mnie maja demoniczne widly sad Głupia byłam że widelca wziełam, ten ten kijek, niczym a Sailor Moon jest lepszy. XD Jak skońcye mojego questa to będe chciała sie wzmienc z kimś. XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 1:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:01 am
Cirilla witaj 3nodding my sie nie znamy 8podaje raczke na przywitanie* Natalia, miło mi. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:01 am
Wh!sper Głupia byłam że widelca wziełam, ten ten kijek, niczym a Sailor Moon jest lepszy. XD Jak skońcye mojego questa to będe chciała sie wzmienc z kimś. XP a jakiego masz questa ???? no myslalem ze laury beda drogo sprzedawane sad poczekam moze do nastepnej olimpiady wtedy pewnie zdrozeja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:03 am
Ktos sprzedaje angelic pedant po 15 k eek eek czemu ja kasy nie mam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:04 am
Falcone Ktos sprzedaje angelic pedant po 15 k eek eek czemu ja kasy nie mam crying Wczoraj ktos psrzedawał dwie po 14k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 2:05 am
Sei chan Falcone Ktos sprzedaje angelic pedant po 15 k eek eek czemu ja kasy nie mam crying Wczoraj ktos psrzedawał dwie po 14k xp jezu jakie zmiany jak patrzalem wczesniej to byly cholernie drogie sweatdrop ale ja i tak chcem widly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|