|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 3:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 5:16 am
salut Generały & hello all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 6:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 7:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 11:02 am
*wstaje klaska i siada ponownie do picia samotnie bimbru* gratuluje generale mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 12:56 pm
*zaczaja sie w kacie w pozycji gotowosci bojowej na złodzieja skarpetek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 1:04 pm
Lethiel *zaczaja sie w kacie w pozycji gotowosci bojowej na złodzieja skarpetek* ninja *stoi za jej plecami i zastanawia sie co ona wyprawia* rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 4:51 am
Twisted_Exile Lethiel *zaczaja sie w kacie w pozycji gotowosci bojowej na złodzieja skarpetek* ninja *stoi za jej plecami i zastanawia sie co ona wyprawia* rofl mrgreen twisted ninja *rzuca Moni papierowa kulka w glowe* bry rofl a ja mom za pare dni ferie cool heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:24 am
Baliaur Twisted_Exile Lethiel *zaczaja sie w kacie w pozycji gotowosci bojowej na złodzieja skarpetek* ninja *stoi za jej plecami i zastanawia sie co ona wyprawia* rofl mrgreen twisted ninja *rzuca Moni papierowa kulka w glowe* bry rofl a ja mom za pare dni ferie cool heart biggrin confused eee.... no i co z tego?ja mam od 10 lutego do 24 no chyba ze bede miec poprawki whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:13 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Lethiel *zaczaja sie w kacie w pozycji gotowosci bojowej na złodzieja skarpetek* ninja *stoi za jej plecami i zastanawia sie co ona wyprawia* rofl mrgreen twisted ninja *rzuca Moni papierowa kulka w glowe* bry rofl a ja mom za pare dni ferie cool heart biggrin confused eee.... no i co z tego?ja mam od 10 lutego do 24 no chyba ze bede miec poprawki whee twisted a j jak dobrze pujdzie mam od 19 do 10
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 11:05 am
BeeWolf_san ty nie bądz taka Hola Hola wole hula hula, slowo hula bardziej mi sie kojrzy z nic nie robieniem wink nauczycielu i proroku 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:11 pm
Ridsu BeeWolf_san ty nie bądz taka Hola Hola wole hula hula, slowo hula bardziej mi sie kojrzy z nic nie robieniem wink nauczycielu i proroku 3nodding whee hula to hula a hola to hola i niefilozuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 12:52 am
Konio Ridsu BeeWolf_san ty nie bądz taka Hola Hola wole hula hula, slowo hula bardziej mi sie kojrzy z nic nie robieniem wink nauczycielu i proroku 3nodding whee hula to hula a hola to hola i niefilozuj. kiedy ja lubie filozowac sweatdrop i prosze o zachowanie formy grzecznosciowej (prosze nie filozowac, a nie nie filozuj) brudzia jeszcze z panem nie pilam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|