|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 1:09 pm
Sayokun Rynn the Vampire Oj tak Mati, oj tak :> już zaczynam zapuszczać pazurki...teraz się znęcam też na Matim, ale z mojej klasy. Ma już śliczne cięgi na ramionach i na szyi z tyłu. Po prostu śliczne wyrwane do żywego mięsa dziury...Mrr... stare znalazłaś drugiego marasa wink blaugh ps. ostrzyj na marasa nie na mnie 3nodding xp ej, nie obrażaj go razz nawet go lubię ;D Karina : ale ja to robię bo ich lubię! Prawda Say? :>>> No, moze poza Marasem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 1:10 pm
rozumiem Rynn xd ja (o dziwo) nie drapie/bije/mecze kolegow z mojego roku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 1:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Oj tak Mati, oj tak :> już zaczynam zapuszczać pazurki...teraz się znęcam też na Matim, ale z mojej klasy. Ma już śliczne cięgi na ramionach i na szyi z tyłu. Po prostu śliczne wyrwane do żywego mięsa dziury...Mrr... stare znalazłaś drugiego marasa wink blaugh ps. ostrzyj na marasa nie na mnie 3nodding xp ej, nie obrażaj go razz nawet go lubię ;D Karina : ale ja to robię bo ich lubię! Prawda Say? :>>> No, moze poza Marasem biggrin dlatego maras zamiast drapania miał głowę miażdrzoną glanem ja JUŻ wymyślam techniki na przyszły rok hmm 2 lata temu złamałem na nim miotłe rozcinając mu policzek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kude no ja tez musze leciec papatki wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 1:13 pm
Falcone SERAFIN-VAMPIRE no caŦ#8218;y czas nam pószczasz ich troje to jest nie do wytrzymania blaugh no bez obelg mi tu nie nawidze ich troje za ty masz full britney spears na kompie to że ich troje nie lubisz to fakt jak i to że brytnejki są na moim kąpie to nie moje bo mojej siostry moje brytnejki sa inne od jej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun dlatego maras zamiast drapania miał głowę miażdrzoną glanem ja JUŻ wymyślam techniki na przyszły rok hmm 2 lata temu złamałem na nim miotłe rozcinając mu policzek... eek eeeek...chyba nie mowisz serio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hieh.. koledzy ktoorych najbardziej loobie maja siniaki na nogach od kopniakoow.. i są często gęsto przytulani whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day kude no ja tez musze leciec papatki wszystkim xd papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 1:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day kude no ja tez musze leciec papatki wszystkim xd papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh...papa tym wszystkim co znikaja ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zwijam sie w trabke i ide sobie milej nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 1:16 pm
Say,bo ty jesteś sadysta. xd
A ty Falcone idiota i to co robisz jest żałosne. Gdybym Cię znała to albo bym Ci obiła mordę albo zmieszała cię z błotem.
Karina : nie, on nie żartuje. Maras nie ma szczęścia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|