|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:40 pm
Telandrel Falcone ze mna siekierki nie radze (350kg pregowanych miesni) Silver odlej sie juz nie jestes w moim typie tak wiesz jak to mowiol im wiekszy tym silniej upada twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE cze wszystklim wkonicu z domu pisze nyu... witaj *mruczy cicho spod stolu* Nyu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:41 pm
Silver_day a to cemu kofan Cirilla si chowa pod stol twisted ja sie go boju! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:42 pm
Sayokun patrzy jak płomienie go otaczają ale nic mu nie robią stare myślisz że to ci coś da??? stare Nie, ale i tak ogon fajnei ci sie fajczy xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
okej...skonczylam kapiel i jestem z powrotem w ciuchach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Cirilla SERAFIN-VAMPIRE cze wszystklim wkonicu z domu pisze nyu... witaj *mruczy cicho spod stolu* Nyu??? sorry say.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san Kogo nazywaszgolasem idzie w jej strone bez majtek ! kyaaaaaaaa!!!!!!!! zboczeniec!!!!!!!!! whee *ucieka na drzewo* Gdzie ... napomoc ja nie mam majtek a tu jest zboczeniec biegnie za aki na drzewo ! xp baka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:43 pm
Akiko Tamashii HeeroX Akiko Tamashii HeeroX Akiko Tamashii uuuuuuuuuuuuuuu ooooooooooooooo GOLASY!!! xd CZESC AKIKO biggrin biggrin biggrin hej hej golasie! xd jak sie czujesz ? eeeeeeee...y..........neutralnie surprised ? heheheheh smile coz ludziska ja na chwile sie oddale praca czeka na mnie wroce pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun patrzy jak płomienie go otaczają ale nic mu nie robią stare myślisz że to ci coś da??? stare Nie, ale i tak ogon fajnei ci sie fajczy xd xd 'wzrusza ramionami' ładnie wygląda a i tak płomienie tylko go obskakują nie dotykając
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san Kogo nazywaszgolasem idzie w jej strone bez majtek ! kyaaaaaaaa!!!!!!!! zboczeniec!!!!!!!!! whee *ucieka na drzewo* Gdzie ... napomoc ja nie mam majtek a tu jest zboczeniec biegnie za aki na drzewo ! xp baka sweatdrop łeeeee Bo zamkne sie w sobie ... scream zwiesza sie z galezi i sobie dynda !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|