|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:36 pm
Akiko Tamashii HeeroX Akiko Tamashii uuuuuuuuuuuuuuu ooooooooooooooo GOLASY!!! xd CZESC AKIKO biggrin biggrin biggrin hej hej golasie! xd jak sie czujesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Akiko Tamashii Miss_Karina Aki- kapalismy sie a co blaugh golasy i koniec! blaugh Kogo nazywaszgolasem idzie w jej strone bez majtek ! kyaaaaaaaa!!!!!!!! zboczeniec!!!!!!!!! whee *ucieka na drzewo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone do psow nic nie mam wink a kota tez bym zabic nie mogl ale ich nie lubie szczegilnie jak mnie zdenerwuja ostatnio chcialem byc mily i poglaskac kota a ten mnie ugryzl no to dostal kopa z glanow i juz sie do mnie nie zblizal twisted biedny kfotek, jestes okropny *mowi siedzac pod stolem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:37 pm
Falcone ze mna siekierki nie radze (350kg pregowanych miesni)
Silver odklej sie juz nie jestes w moim typie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:37 pm
cze wszystklim wkonicu z domu pisze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:38 pm
Cirilla Falcone do psow nic nie mam wink a kota tez bym zabic nie mogl ale ich nie lubie szczegilnie jak mnie zdenerwuja ostatnio chcialem byc mily i poglaskac kota a ten mnie ugryzl no to dostal kopa z glanow i juz sie do mnie nie zblizal twisted biedny kfotek, jestes okropny *mowi siedzac pod stolem* a on moze byl mily jak mnie ugryzl stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Falcone ze mna siekierki nie radze (350kg pregowanych miesni) Silver odlej sie juz nie jestes w moim typie zlamales jego serduszko !! xd *przytula silvera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii BeeWolf_san Kogo nazywaszgolasem idzie w jej strone bez majtek ! kyaaaaaaaa!!!!!!!! zboczeniec!!!!!!!!! whee *ucieka na drzewo* Gdzie ... napomoc ja nie mam majtek a tu jest zboczeniec biegnie za aki na drzewo ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:39 pm
Cirilla Silver_day Cirilla Lethiel Falcone ja tam byl sie pobawil z kotkami siekerka sadysta !!!! gonk evil potwór! *sczekam nadal sie ogrzewjac* scream ja moge pomuc sie ogrzac twisted nyu eek *chowa sie pod stół* a to cemu kofan Cirilla si chowa pod stol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Akiko Tamashii HeeroX Akiko Tamashii uuuuuuuuuuuuuuu ooooooooooooooo GOLASY!!! xd CZESC AKIKO biggrin biggrin biggrin hej hej golasie! xd jak sie czujesz ? eeeeeeee...y..........neutralnie surprised ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san Kogo nazywaszgolasem idzie w jej strone bez majtek ! kyaaaaaaaa!!!!!!!! zboczeniec!!!!!!!!! whee *ucieka na drzewo* Gdzie ... napomoc ja nie mam majtek a tu jest zboczeniec biegnie za aki na drzewo ! xp xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san Kogo nazywaszgolasem idzie w jej strone bez majtek ! kyaaaaaaaa!!!!!!!! zboczeniec!!!!!!!!! whee *ucieka na drzewo* Gdzie ... napomoc ja nie mam majtek a tu jest zboczeniec biegnie za aki na drzewo ! xp ona miala na mysli...CIEBIE stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu^ ^*Zaczyna szukać zapalniczki* whee xd hmm budynek gildii jest z kamienia więc to ci raczej nic nie da *Przystawia płomień do ogona Sayo8Pali się Nyaaaa xd xd patrzy jak płomienie go otaczają ale nic mu nie robią stare myślisz że to ci coś da??? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:40 pm
SERAFIN-VAMPIRE cze wszystklim wkonicu z domu pisze nyu... witaj *mruczy cicho spod stolu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|