|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:33 pm
Miss_Karina Falcone ja tam byl sie pobawil z kotkami siekerka Koty sa fajne, ale czasamipotrafia byc denerwujace, tak jak moja Saszka, strasznie mnie gryzie i drapie xp Aki- kapalismy sie a co blaugh golasy i koniec! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Lethiel Falcone ja tam byl sie pobawil z kotkami siekerka sadysta !!!! gonk evil potwór! *sczekam nadal sie ogrzewjac* scream ja moge pomuc sie ogrzac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii uuuuuuuuuuuuuuu ooooooooooooooo GOLASY!!! xd CZESC AKIKO biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii uuuuuuuuuuuuuuu ooooooooooooooo GOLASY!!! xd witaj, nyu? * grzeje sie* nadal mi zimno gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu^ ^*Zaczyna szukać zapalniczki* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii uuuuuuuuuuuuuuu ooooooooooooooo GOLASY!!! xd cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:34 pm
Falcone melania czy ta anielska laska ktora masz w reku czy tam nie wiem jak tyo sie nazywa ma taka poze ze blyszczy jak tak to mogla bys pokazac ????? chodzi ci o to? po prostu tak ustawiasz laske lub trojzab i tak sie "blyszcza"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Akiko Tamashii uuuuuuuuuuuuuuu ooooooooooooooo GOLASY!!! xd CZESC AKIKO biggrin biggrin biggrin hej hej golasie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Miss_Karina Aki- kapalismy sie a co blaugh golasy i koniec! blaugh Kogo nazywaszgolasem idzie w jej strone bez majtek !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu^ ^*Zaczyna szukać zapalniczki* whee xd hmm budynek gildii jest z kamienia więc to ci raczej nic nie da
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:35 pm
Cirilla Lethiel Falcone ja tam byl sie pobawil z kotkami siekerka sadysta !!!! gonk evil potwór! *sczekam nadal sie ogrzewjac* scream do psow nic nie mam wink a kota tez bym zabic nie mogl ale ich nie lubie szczegilnie jak mnie zdenerwuja ostatnio chcialem byc mily i poglaskac kota a ten mnie ugryzl no to dostal kopa z glanow i juz sie do mnie nie zblizal twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Cirilla Lethiel Falcone ja tam byl sie pobawil z kotkami siekerka sadysta !!!! gonk evil potwór! *sczekam nadal sie ogrzewjac* scream ja moge pomuc sie ogrzac twisted nyu eek *chowa sie pod stół*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Nyu^ ^*Zaczyna szukać zapalniczki* whee xd hmm budynek gildii jest z kamienia więc to ci raczej nic nie da *Przystawia płomień do ogona Sayo8Pali się Nyaaaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:36 pm
Falcone Cirilla Lethiel Falcone ja tam byl sie pobawil z kotkami siekerka sadysta !!!! gonk evil potwór! *sczekam nadal sie ogrzewjac* scream do psow nic nie mam wink a kota tez bym zabic nie mogl ale ich nie lubie szczegilnie jak mnie zdenerwuja ostatnio chcialem byc mily i poglaskac kota a ten mnie ugryzl no to dostal kopa z glanow i juz sie do mnie nie zblizal twisted O.o ... koty nie atakooja bez powodu.. cos mu musialeś zrobic..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|