|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 22, 2013 9:00 am
Obi Aoi Hime_Yura Szerintem már gáz ez a kivételezés. Mecha Neko meg most ez is. Plusz még ott van az ingyen cash ami egy ideig jött, most már nem. Szerintem a cashre ösztönzés az nem olyan gáz (bár a nagy kivételezésért én se vagyok oda), inkább az, hogy nem elég, hogy 1 éven át költs 9999 cash-t de még utána pár ezerért tud megvenni a cuccokat... Bár gondolom a marketplace-s eladások számát akarják ezzel visszafogni, mert akkor "túl egyszerű lenne". Én abban bizakodom, hogy jó lesz és elégedett lesz vele a sok casht nem/ritkán vásárló amit az előző posztom végén quoteoltam. Az addig oké, hogy ösztönöznek meg minden, de minek külön guild ezért?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 22, 2013 12:05 pm
Molylepke Obi Aoi Nem sweatdrop Részben anyagi okokból Még nem állok úgy egyelőre, hogy 3-4 cont finanszírozzak évente (inkább kettő...) Ezt abszolút meg tudom érteni. sweatdrop Obi Aoi Apropó, mivel érdemes fehér-vörös mintásra festeni egy kézben cipelhető tárgyat, hogy ne legyen lepattogzás/olvadás a kéztől, izzadságtól? (Ez így most jutott eszembe). Passz, de ha a végén lelakkozod az egészet, akkor biztos nem fog elmacatolódni. :3 Ezt persze csak mint laikus mondom; érdemlegesebb válaszért keress meg egy pro-t, vagy valami jobb tutorialt. biggrin Igen, ezt fontolgattam, de kíváncsi voltam a véleményedre ha már szóba jöttek a conok smile Maga a cosplay nem nehéz bár be kell szerezni bizonyos színű gatyát meg pólót. És hajspray. Szabad a gazda, hogy ki lenne? blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 22, 2013 12:06 pm
Hime_Yura Obi Aoi Hime_Yura Szerintem már gáz ez a kivételezés. Mecha Neko meg most ez is. Plusz még ott van az ingyen cash ami egy ideig jött, most már nem. Szerintem a cashre ösztönzés az nem olyan gáz (bár a nagy kivételezésért én se vagyok oda), inkább az, hogy nem elég, hogy 1 éven át költs 9999 cash-t de még utána pár ezerért tud megvenni a cuccokat... Bár gondolom a marketplace-s eladások számát akarják ezzel visszafogni, mert akkor "túl egyszerű lenne". Én abban bizakodom, hogy jó lesz és elégedett lesz vele a sok casht nem/ritkán vásárló amit az előző posztom végén quoteoltam. Az addig oké, hogy ösztönöznek meg minden, de minek külön guild ezért? Jó kérdés. Hogy megbeszéljenek belsős dolgokat, hogy összébb tartsák a reménybeli Gaiát pénzzel támogató közösség tagjait? Nem tudom biztosan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 22, 2013 1:35 pm
Hime_Yura Obi Aoi Hime_Yura Szerintem már gáz ez a kivételezés. Mecha Neko meg most ez is. Plusz még ott van az ingyen cash ami egy ideig jött, most már nem. Szerintem a cashre ösztönzés az nem olyan gáz (bár a nagy kivételezésért én se vagyok oda), inkább az, hogy nem elég, hogy 1 éven át költs 9999 cash-t de még utána pár ezerért tud megvenni a cuccokat... Bár gondolom a marketplace-s eladások számát akarják ezzel visszafogni, mert akkor "túl egyszerű lenne". Én abban bizakodom, hogy jó lesz és elégedett lesz vele a sok casht nem/ritkán vásárló amit az előző posztom végén quoteoltam. Az addig oké, hogy ösztönöznek meg minden, de minek külön guild ezért? Mert faszszopók.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 23, 2013 10:23 am
Obi Aoi Szabad a gazda, hogy ki lenne? blaugh wink Sajnos tippem sincs, szabad a gazda. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 23, 2013 10:51 am
Molylepke Obi Aoi Szabad a gazda, hogy ki lenne? blaugh wink Sajnos tippem sincs, szabad a gazda. :3 Mármint nem barkhoba, hanem inkább: elmondjam-e. Tessék smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 23, 2013 11:39 pm
Uncle Kenny legújabb naplóbejegyzésében: Quote: Now that I'm back, it's right back to where we left off: Pets! Hoping to get the initial main launch out soon but we'll make sure it's a bit more stable than it was in the event first. What's the next big thing after that? Halloween, of course. Be ready everyone, be ready... Vagyis ha jól sejtem, már csak "bugtalanítják"... 3nodding Mást is mutat a bejegyzésben (szerintem aranyos) smile Akit érdekelne, klikk ide: http://www.gaiaonline.com/journal/?mode=view&u=106862
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 24, 2013 10:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 25, 2013 10:55 pm
Na ja, én örülök ennek, főleg ha még figyelembe is veszik esetleg a későbbi Halloween-ekre vonatkozóan. Bár mondjuk ebben nem vagyok teljesen biztos. Én a BOO versus SIN-re szavaztam, ami 2009-ben volt és eddig a szavazásokban az egyik, amely nyerésre áll. Ez volt a kedvencem és egyben az 1. Halloween event, amin részt vettem (ugyanis 2009-ben regiztem február elején). Nem azért kedvenc, mert az 1. volt, hanem egyszerűen azóta ez tetszett a legjobban. A linkelt fórumon is persze leírtam ezt hasonlóan angolul, csak valamivel rövidebben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 25, 2013 11:24 pm
Kaptam levelet admin nénitől, hogy ha nem vettem eddig casht, akkor most ha veszek rögtön 500-at még ajándékot is választhatok mellé. Ilyen undorító módon nyomatni a cash vételt. Eddig nem vettem és ezután sem áll szándékomban. Ösztönözzék az anyjuk valagát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 29, 2013 1:51 am
Szinte biztos vagyok benne, hogy mindenki kapott ilyen levelet, mert én is kaptam néhány napja, még a tartalék figuráimnál is. Ez van, úgy néz ki, így is próbálkoznak, azt azért nem tilos. Aki akar, az úgyis vesz, aki meg nem akar, az nem fog. Nem kötelező. Kényszeríteni senkit nem tudnak sehogy se és nincs is joguk hozzá. Ez persze bármikor bármire igaz, nem csak itt és így.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 29, 2013 10:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 01, 2013 10:32 pm
Nekem úgy tetszik is, meg nem is. Írtam is ott angolul hasonlóan azzal, hogy jó funkció azoknak, akik középre igazítva szeretik jobban és nem zavarja őket ez, meg az. Engem például zavar, hogy középre igazítva minden kissé olyan hatást, érzetet kelt bennem, mintha az egész így szűkebb, keskenyebb lenne. Majd eközben néztem fórumot is és ott főleg olyan keskenyebb, plusz összenyomottabb hatást kelt a a kommenteknél. Így hát egy kis kipróbálás után visszaállítottam balra igazítottra az oldalt. Örülök, hogy nem kötelező és hogy mindenki maga döntheti el, állíthatja be. Meg azt is olvastam néhány kommentből, hogy vannak, akiknél nagyban függ a monitortól és annak felbontásától is a középre igazított mód megjelenése.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 05, 2013 1:06 am