Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 448 449 450 451 452 453 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Mon Jul 22, 2013 9:00 am

Obi Aoi
Hime_Yura
Szerintem már gáz ez a kivételezés. Mecha Neko meg most ez is. Plusz még ott van az ingyen cash ami egy ideig jött, most már nem.

Szerintem a cashre ösztönzés az nem olyan gáz (bár a nagy kivételezésért én se vagyok oda), inkább az, hogy nem elég, hogy 1 éven át költs 9999 cash-t de még utána pár ezerért tud megvenni a cuccokat... Bár gondolom a marketplace-s eladások számát akarják ezzel visszafogni, mert akkor "túl egyszerű lenne".
Én abban bizakodom, hogy jó lesz és elégedett lesz vele a sok casht nem/ritkán vásárló amit az előző posztom végén quoteoltam.

Az addig oké, hogy ösztönöznek meg minden, de minek külön guild ezért?
PostPosted: Mon Jul 22, 2013 12:05 pm

Molylepke
Obi Aoi
Nem sweatdrop Részben anyagi okokból Még nem állok úgy egyelőre, hogy 3-4 cont finanszírozzak évente (inkább kettő...)

Ezt abszolút meg tudom érteni. sweatdrop

Obi Aoi
Apropó, mivel érdemes fehér-vörös mintásra festeni egy kézben cipelhető tárgyat, hogy ne legyen lepattogzás/olvadás a kéztől, izzadságtól? (Ez így most jutott eszembe).

Passz, de ha a végén lelakkozod az egészet, akkor biztos nem fog elmacatolódni. :3
Ezt persze csak mint laikus mondom; érdemlegesebb válaszért keress meg egy pro-t, vagy valami jobb tutorialt. biggrin

Igen, ezt fontolgattam, de kíváncsi voltam a véleményedre ha már szóba jöttek a conok smile Maga a cosplay nem nehéz bár be kell szerezni bizonyos színű gatyát meg pólót. És hajspray. Szabad a gazda, hogy ki lenne? blaugh wink

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Jul 22, 2013 12:06 pm

Hime_Yura
Obi Aoi
Hime_Yura
Szerintem már gáz ez a kivételezés. Mecha Neko meg most ez is. Plusz még ott van az ingyen cash ami egy ideig jött, most már nem.

Szerintem a cashre ösztönzés az nem olyan gáz (bár a nagy kivételezésért én se vagyok oda), inkább az, hogy nem elég, hogy 1 éven át költs 9999 cash-t de még utána pár ezerért tud megvenni a cuccokat... Bár gondolom a marketplace-s eladások számát akarják ezzel visszafogni, mert akkor "túl egyszerű lenne".
Én abban bizakodom, hogy jó lesz és elégedett lesz vele a sok casht nem/ritkán vásárló amit az előző posztom végén quoteoltam.

Jó kérdés. Hogy megbeszéljenek belsős dolgokat, hogy összébb tartsák a reménybeli Gaiát pénzzel támogató közösség tagjait? Nem tudom biztosan.
PostPosted: Mon Jul 22, 2013 1:35 pm

Hime_Yura
Obi Aoi
Hime_Yura

Mert faszszopók.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Jul 23, 2013 10:23 am

Obi Aoi
Szabad a gazda, hogy ki lenne? blaugh wink

Sajnos tippem sincs, szabad a gazda. :3
PostPosted: Tue Jul 23, 2013 10:51 am

Molylepke
Obi Aoi
Szabad a gazda, hogy ki lenne? blaugh wink

Sajnos tippem sincs, szabad a gazda. :3

Mármint nem barkhoba, hanem inkább: elmondjam-e. Tessék smile

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Jul 23, 2013 11:39 pm

Uncle Kenny legújabb naplóbejegyzésében:

Quote:
Now that I'm back, it's right back to where we left off: Pets! Hoping to get the initial main launch out soon but we'll make sure it's a bit more stable than it was in the event first. What's the next big thing after that? Halloween, of course. Be ready everyone, be ready...

Vagyis ha jól sejtem, már csak "bugtalanítják"... 3nodding
Mást is mutat a bejegyzésben (szerintem aranyos) smile Akit érdekelne, klikk ide: http://www.gaiaonline.com/journal/?mode=view&u=106862
PostPosted: Wed Jul 24, 2013 10:52 am

Lehet feedbackelni és szavazni, hogy melyik Halloween event tetszett a legjobban (már tervezik az ideit).
Ahogy ott írja: mivel 10-ik évforduló van, jó lenne visszatekinteni arra, hogy hova jutottak a dolgok 2003 óta, DE nem ötletekre vadásznak és már van egy általános játéktervük az idei Halloween eventre.

http://www.gaiaonline.com/forum/gaia-community-discussion/halloween-over-the-years/t.87058963_1/

Obi maraton sorozatú híreinket olvasták.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Jul 25, 2013 10:55 pm

Na ja, én örülök ennek, főleg ha még figyelembe is veszik esetleg a későbbi Halloween-ekre vonatkozóan. Bár mondjuk ebben nem vagyok teljesen biztos. Én a BOO versus SIN-re szavaztam, ami 2009-ben volt és eddig a szavazásokban az egyik, amely nyerésre áll. Ez volt a kedvencem és egyben az 1. Halloween event, amin részt vettem (ugyanis 2009-ben regiztem február elején). Nem azért kedvenc, mert az 1. volt, hanem egyszerűen azóta ez tetszett a legjobban. A linkelt fórumon is persze leírtam ezt hasonlóan angolul, csak valamivel rövidebben.
PostPosted: Thu Jul 25, 2013 11:24 pm

Kaptam levelet admin nénitől, hogy ha nem vettem eddig casht, akkor most ha veszek rögtön 500-at még ajándékot is választhatok mellé. Ilyen undorító módon nyomatni a cash vételt. Eddig nem vettem és ezután sem áll szándékomban. Ösztönözzék az anyjuk valagát.

Hime_Yura

Mage

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Jul 29, 2013 1:51 am

Szinte biztos vagyok benne, hogy mindenki kapott ilyen levelet, mert én is kaptam néhány napja, még a tartalék figuráimnál is. Ez van, úgy néz ki, így is próbálkoznak, azt azért nem tilos. Aki akar, az úgyis vesz, aki meg nem akar, az nem fog. Nem kötelező. Kényszeríteni senkit nem tudnak sehogy se és nincs is joguk hozzá. Ez persze bármikor bármire igaz, nem csak itt és így.
PostPosted: Mon Jul 29, 2013 10:17 pm

Újabb szavazós-véleményezős topik tűnt fel egy staff alertben: legyen-e középre igazított a Gaia oldal (állandó jelleggel), vagy maradjon úgy, ahogy van (balra igazítva)? (Jelenleg csak a Gaia Labs-ban lehet "középre igazítani" az oldalt).

http://www.gaiaonline.com/forum/gaia-community-discussion/making-gaia-a-centered-site-what-do-you-think/t.87151893_1/

Én álláspontom: a mostanit jobban szeretem, de akkor se omlok össze, ha középen lesz, csak szokatlan lesz.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Aug 01, 2013 10:32 pm

Nekem úgy tetszik is, meg nem is. Írtam is ott angolul hasonlóan azzal, hogy jó funkció azoknak, akik középre igazítva szeretik jobban és nem zavarja őket ez, meg az. Engem például zavar, hogy középre igazítva minden kissé olyan hatást, érzetet kelt bennem, mintha az egész így szűkebb, keskenyebb lenne. Majd eközben néztem fórumot is és ott főleg olyan keskenyebb, plusz összenyomottabb hatást kelt a a kommenteknél. Így hát egy kis kipróbálás után visszaállítottam balra igazítottra az oldalt. Örülök, hogy nem kötelező és hogy mindenki maga döntheti el, állíthatja be. Meg azt is olvastam néhány kommentből, hogy vannak, akiknél nagyban függ a monitortól és annak felbontásától is a középre igazított mód megjelenése.
PostPosted: Mon Aug 05, 2013 1:06 am

Csináltam régebben meg mostanában néhány bizonyos item listet meg "képlistát", akit érdekelne smile (Igaz, kinek melyik mennyire hasznos... Még a maszkcuccokról tervezek egyet, de abból elég sok van).

Legújabb - könyv és jegyzetfüzet itemek listája

Hangszer itemek listája

Kobaltkék-krémszínű cuccok listája (ki imádja, ki kevésbé)

NPC avik gyűjteménye (szponzorosból az "egyediebbeket"' szedtem össze, amit találtam)

És van a Gaia NPC eladók kinézetei, az itt a guildben megvan magyarosítva

Persze nem fogok szinte minden item "fajtából" listát készíteni sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Wed Aug 07, 2013 10:10 pm

Malreni

valamiért Te jutottál az eszembe nem is tudom miért biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 448 449 450 451 452 453 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games