|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 3:00 am
Take me back in the arms I love Need me like you did before Touch me once again And remember when There was no one that you wanted more
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 11:27 am
"You were my strength when I was weak..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 7:59 am
How they make a man sing! Proof of heaven as you're living,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 10:54 am
And they say that a hero could save us I'm not gonna stand here and wait
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:57 am
"...Zostały jeszcze pieśni. One Już chcę czy nie chcę nie są moje. Niech cierpią los swój - raz stworzone Na beznadziejny bój z ustrojem. Szczezł ustrój a słowami pieśni Wciąż okładają się współcześni.
Ja z nimi nic wspólnego nie mam (To znaczy z ludźmi nie z pieśniami) Niech sobie znajdą własny temat I niech go wyśpiewają sami. Inaczej zdradzą wielbiciele Że nie pojęli ze mnie wiele..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:59 am
Ile jeszcze we mnie wiary, Ile jeszcze we mnie samym sił, By dalej żyć w taki czas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:29 pm
Blade Loki » Manifest My ponad podziałami My ponad granicami My przeciw sile nacjonalizmu i przemocy
Ref: Młodzież olewa front narodowy bo, młodzież olewa front narodowy Młodzież olewa front narodowy bo, młodzież olewa front, front, front
My z góry przekreśleni My dla innych pomyleni My w siłę rośniemy My pięść podniesiemy
Ref: Młodzież olewa front narodowy bo, młodzież olewa front narodowy Młodzież olewa front narodowy bo, młodzież olewa front, front, front
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 3:10 pm
Arabska nooOOOOoOOoOooooooOOoOoooooc Jak arabski dzieeeEEEeeeń Ma w sobie TEN żarrr twisted Co sprawia że czar Chodzi z tobą jak cień
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 3:54 am
hurra hurra dzisiaj matura marynara i fryzura matura hurra hurra broniewski stachura marynara fryzura matura!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 11:13 am
Widzę dłonie, Czuję serce, To ideał mój.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 11:20 am
Dlaczego nie wierzyć mam, że teraz będzie lżej tak jak chce... Dlaczego nie wierzyć masz, że wdzięczna tobie będę za miłość...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 8:20 am
Aby źródło odnaleźć trzeba iść ciągle w górę, iść ciągle w górę strumienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 10:30 am