Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 11:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 11:21 am
ostatnio przeczytalem trylogie Nika Pierumowa "Pierścień Mroku", opisuje w niej swiat "Władcy Pierścieni" 300 lat pozniej... bardzo przyjemnie sie to czyta... caly czas mamy do czynienia z echami wydarzen z trylogi Tolkiena, chociaz akcja bardziej toczy sie na wschodzie i poludniu srodziemia niz w Gondorze i Arnorze... naszczescie nie brakuje w niej walki, bitew i wszystkiego tego co tygrysy lubia najbardziej wink
tego autora polecam wszystkim tym ktorzy interesuja sie literatura fantastyczna... nie tylko magami, krasnoludami, elfami ale takze podbojem kosmosu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 12:48 pm
Kiray ostatnio przeczytalem trylogie Nika Pierumowa "Pierścień Mroku", opisuje w niej swiat "Władcy Pierścieni" 300 lat pozniej... bardzo przyjemnie sie to czyta... caly czas mamy do czynienia z echami wydarzen z trylogi Tolkiena, chociaz akcja bardziej toczy sie na wschodzie i poludniu srodziemia niz w Gondorze i Arnorze... naszczescie nie brakuje w niej walki, bitew i wszystkiego tego co tygrysy lubia najbardziej wink tego autora polecam wszystkim tym ktorzy interesuja sie literatura fantastyczna... nie tylko magami, krasnoludami, elfami ale takze podbojem kosmosu... Fajnie wiedzieć, BeeCzka się zainteresije bo lubie Władac Mrocznym pierdzielem" A ja teraz wsysam Jonathana Stroud-a trylogie Bartimaeusa. Podobno coś ala Hary piotrek, Podobno bo nie czytałem. Dziwny świat, ksiazki opowiadaja o przygodach Maga Nathaniela i Jina Bartimaeusa. Dziwaczny świat, Anglia, czy raczej Krolestwo brytanii rzadzi światem a krajem władaja poterzni magowie. Fajnie jest bo USA jest nieznacząca prowincja. Taki poter tylko wydanie chyba ciekawsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 12:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 12:23 am
A ya czytam ostatnio "Weronika postanawia umrzeć" i "wyznania gejszy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 04, 2006 6:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 10, 2006 5:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 10, 2006 7:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 13, 2006 2:50 am
Daiku Maryu Przeczytałam "Rok 1984". Matko, co za książka! Naprawdę się przy niej wymęczyłam. genialna... aczkolwiek jak sie czlowiek naogladal matriksow i innych bzdur to juz nie robi takiego wrazenia... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 13, 2006 2:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 2:42 am
a jak maturki????? Chłopi, czy Makbet? oto jest pytanie!
ja oczywiście..... arrow MAKBET heart heart
gdybym pisala. ale ja mam jeszcze roczek do maturki blaugh co mnie martwi, pewie nie bedzie Szekspira.... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 2:42 am
ale za to moze dadzą... KORDIANA heart heart !!!!
marzenia piekna rzecz... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 6:45 am
ZebraDeath ale za to moze dadzą... KORDIANA heart heart !!!! marzenia piekna rzecz... gonk nowi maturzysci to maja ciezko... my mielismy same tematy przekrojowe, nie dalo sie nie zdac rofl przytoczylam nawet Trylogie Mrocznego Elfa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 14, 2006 6:55 am
Raticiel ZebraDeath ale za to moze dadzą... KORDIANA heart heart !!!! marzenia piekna rzecz... gonk nowi maturzysci to maja ciezko... my mielismy same tematy przekrojowe, nie dalo sie nie zdac rofl przytoczylam nawet Trylogie Mrocznego Elfa xd a co? tematem bylo: 'Kiepskie ksiazi fantasy' ? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 6:59 am
opcy Raticiel ZebraDeath ale za to moze dadzą... KORDIANA heart heart !!!! marzenia piekna rzecz... gonk nowi maturzysci to maja ciezko... my mielismy same tematy przekrojowe, nie dalo sie nie zdac rofl przytoczylam nawet Trylogie Mrocznego Elfa xd a co? tematem bylo: 'Kiepskie ksiazi fantasy' ? rofl nie, szczerze mowiac nie pamietam co to za temat byl i przytoczylam Drizzta, bo akurat pasowal jako bohater... a ze trylogia mrocznego elfa jest denna wie kazdy (kto przeczytal), wiec nie mysl ze udalo ci sie mnie obrazic ze czytam dno xd ale Drizzta bardzo lubie, jest swietna postacia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|