|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:53 am
Kukus ano mamy... przecie coś musze pić... nie zdzierżę na samych procentach... już nie mam 17 lat... coraz marniej z moją formą nie sądziłem że dozyje momętu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:54 am
*wpda z wywieszonym jęzorem* Avsko!
Jestem dzisiaj taka bizi łomen, że nnawet nie zdążyłam nic porządnego zjeść...no i się spóźniam na własną imprezę =='
*wyciąga bolsa* Na kłopoty procenty...
*przytula się do Pisarza* Wybacz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:56 am
no to miło .. ludzie sie zbieraja ... ! ale fajnie !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Kukus BeeWolf wracaj krzyczy ... produkty wolne od % też mamy !!! ano mamy... przecie coś musze pić... nie zdzierżę na samych procentach... już nie mam 17 lat... coraz marniej z moją formą Lina to zostań bedziemy kulturalni ! moow za siebie, proszę... to jest melina... daaaaaaaaaa... tu obowiązują zasady "rezerwuar fiwer"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:57 am
Delein *wpda z wywieszonym jęzorem* Avsko! Jestem dzisiaj taka bizi łomen, że nnawet nie zdążyłam nic porządnego zjeść...no i się spóźniam na własną imprezę ==' *wyciąga bolsa* Na kłopoty procenty... *przytula się do Pisarza* Wybacz... w porzadku heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:58 am
BeeWolf no to miło .. ludzie sie zbieraja ... ! ale fajnie !!! no ba... jak Kukusik napisze zaproszenie na głoownym topicu, to nie ma chuja we wsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:59 am
nyu, to ja też przyszłam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:01 pm
fajnie, coraz nas wiecej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein *wpda z wywieszonym jęzorem* Avsko! Jestem dzisiaj taka bizi łomen, że nnawet nie zdążyłam nic porządnego zjeść...no i się spóźniam na własną imprezę ==' *wyciąga bolsa* Na kłopoty procenty... *przytula się do Pisarza* Wybacz... w porzadku heart *całuje* Noc jeszcze młoda *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:02 pm
'odwraca się'
ozz coś ty zrobił z tymi kieliszkami scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:02 pm
Delein Pisarz Delein *wpda z wywieszonym jęzorem* Avsko! Jestem dzisiaj taka bizi łomen, że nnawet nie zdążyłam nic porządnego zjeść...no i się spóźniam na własną imprezę ==' *wyciąga bolsa* Na kłopoty procenty... *przytula się do Pisarza* Wybacz... w porzadku heart *całuje* Noc jeszcze młoda *^^* Moze bedziemy mieli pierwsza ciarze Elektroniczna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|