Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 11:01 am

bibortetu
Rachel szinte mindig jelen van, szóval ő nem lehetett. Viszont szerintem sejti - esetleg tudja - hogy ki lehetett. Ő elsősorban a két szolgára gyanakszik, míg Helen Geoff-re, Davide-re, Wilfred-re.Szerintem ő és Helen - míg élt - volt a vörös posztó a szemünk előtt.

Összegzem:
Rachel: nem lehet, mert szinte mindig szerepel, ő a fő agitátor.
- gyanúsított: Megan, Wilfred
Helen: lehetett, de többé már biztos nem öl. Indoka természetesen vagyon, esetleg büszkeség.
- gyanúsított: Geoff, Davide, Wilfred
Laura: lehet, mert alig van jelen.
- gyanúsított: nincs
Adriana: lehet, de nem valószínű.
Megan: lehet, mert van indoka. Harold megalázó bánásmódja miatt.
Davide: lehet, mert van indoka. Övé lehet a cég. Szokatlan módon jelen volt első halott megtalálásánál és Anne-vel is volt megvitatni valója. Sokszor volt jelen, de kérdéses időkben nem tudjuk hol volt. Klikkesedett Rachel-lel és Goff-fal többnyire.
Geoff: lehet. Indoka nem tisztázott. Idejével nem mindig tud elszámolni. Klikkesedett Rachel-lel és Davide-del
Wilfred: lehet. Látható indoka nincs. Elsőre feddhetetlennek tűnik. Idejével szinte mindig el tud számolni. Ő találta meg a legtöbb áldozatot.

haladok szép sorban biggrin
-szal sztem rachelnek volt alkalma a gyilkosságra (pl miközben geoff bele botlott helenbe meg tudta ölni shawnt és annet (de ezzel nem azt mondom h ő lenne a második számú gyilkos)
-hát sztem helen biztos gyilkolt és méghozzá ő ölte meg haroldot sztem volt elég hidegvére egy ilyen profi vágáshoz majd pedig shawnt akarta megölni
indoka: természetesen a vgayon amít így lánya örökölt volna de lehet h vmien szinten a bosszú is játszott a dolgokban
-laura: mivel nálam csak a második gyilkos kiléte kérdéses még és ugye annenél és shawnnál dulakodásnyomok voltak nem hiszem h le tudta volna őket nyomni és megölni, meg azért a saját anyát sem hiszem h képes lett volna kinyírni----> szal sztem tiszta
-adriana: nálam is tiszta (ájultan feküdt miközben kinyírták helent annet és shawnt)
-megan..... confused ő még kérdéses nekem
-david: gyanúsítottam nekemis
-geoff viszont az idő és helyek egybeesése miatt absz tiszta
-wilfred u.a mint nálad

éééés tetszik a koncepciód is daddig h helen a gyilkos és megölte haroldot majd shawnt akarta de azután sztem felmenekült a toronyba attól félve h meglátta wilfred vagy vki meglátta és itt lépett képbe a második gyilkos aki sztem tuti nem laura
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 11:14 am

napsugar
nha van pár dolog amin gondolkoztam.....és gondoltam megosztom veletek
-harold gyilkosa ugye bárki lehet mert mindenkinek meg van az indoka (talán csak Adriánának nem)
-Anne és Shawn gyilkosságánál csak Rachel és Megan nem volt jelen(a fejezetben elég hallgatagok voltak) , helen sztem már halott volt mikor őket megölték (bár gyanús az h őt hasonló módon ölték meg mint haroldot)
-helen a 2. fejezet óta nem szerepel ezért szerintem
1. ő volt a második áldozat vagy 2. (ami sztem valószínűbb) ő ölte meg haroldot majd a 2. fejezet végén meg akarta támadni shawnt, de nem jött össze neki mert ugye megjelent wilfred és aztán elrejtőzött fent a toronyban ugye mert ott találta meg a testét geoff, talán arra várt h következő áldozatára lecsaphasson, de aztán a második gyilkos megláthatta és megölte fent, de az ő halálának pontos idejét nem tudhatjuk hiszen nem járt arra senki helenen és a gyilkoson kívül addig ott amíg geoff meg nem találta....
-Geoff nem lehet anne és shawn gyilkosa és mivel ő fent volt mikor megölték őket így kizárnám (sztem tiszta)
-anne és shawn meggyilkolásánál nálam csak ketten gyanúsak.... rechal és david (megnat konkrétan azért zártam ki mert ő az ebéddel foglalkozott és nem hagyhatta a tűzön magára az ebédet..)
-rachel feltűnően feldúlt volt anne és shawn gyilkosságának kb ideje körül
-laura teljesen egyedül volt anne és shawn gyilkosságának idejekor (3. fejezet elején még együtt annekkel, de csak mielött megtalálják a holttesteket bukkan fel újra
-am nekem megan hirtelen anyáskodása furi confused
nah asszem mindetn leírtam, ha meg nem majd írok még konkrét gyanúsításom csak kb van ezér még nem is írom le azt még finomítom...

u.i.: am megkértünk már vkit h szedje ki a kést a szekrényből?? amit a gyilkos dobott be oda mikor shawn-t nem tudta megtámadni....

jah és sztem rachel vagy laura kéne npc-nek...

Szerintem Laura teljesen egyedül volt, így simán gyilkolhatott. A gyanúm főleg azért él iránta, mert fél úton találkozott a szolgákkal.
Megan anyáskodását betudom annak, hogy megkértem vigyázzon rá. És esetleg annak, hogy ő is felelős valamelyik gyilkosságért.

Szekrényt már átkutattattuk, ha jól emlékszem és nem volt ott.

Én is Rachel-t vagy Laurát szeretném kiválasztani az NPC-k közül.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 11:20 am

bibortetu

Szerintem Laura teljesen egyedül volt, így simán gyilkolhatott. A gyanúm főleg azért él iránta, mert fél úton találkozott a szolgákkal.
Megan anyáskodását betudom annak, hogy megkértem vigyázzon rá. És esetleg annak, hogy ő is felelős valamelyik gyilkosságért.

az a rész nekem is gyanús volt h laura csak akkor bukkant fel újra confused
am ha megan anyáskodása gyilkolás miatt van akkor tuti helent ölte meg és ezért van bűntudata bár nem tom h ebédfőzés közben h volt erre ideje... de lehet h két répa felszeletése közben vagdalt egy kis emberhusit is xp
de a történetbe konkrétan le volt írva h oda dobta a kést ami csak azt jelentheti, h valószínüleg a második gyilkos megtalálta a kést amit helen bedobott oda és azzal folytatta a gyilkolászást
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 11:29 am

napsugar
bibortetu
Rachel szinte mindig jelen van, szóval ő nem lehetett. Viszont szerintem sejti - esetleg tudja - hogy ki lehetett. Ő elsősorban a két szolgára gyanakszik, míg Helen Geoff-re, Davide-re, Wilfred-re.Szerintem ő és Helen - míg élt - volt a vörös posztó a szemünk előtt.

Összegzem:
Rachel: nem lehet, mert szinte mindig szerepel, ő a fő agitátor.
- gyanúsított: Megan, Wilfred
Helen: lehetett, de többé már biztos nem öl. Indoka természetesen vagyon, esetleg büszkeség.
- gyanúsított: Geoff, Davide, Wilfred
Laura: lehet, mert alig van jelen.
Adriana: lehet, de nem valószínű.
Megan: lehet, mert van indoka. Harold megalázó bánásmódja miatt.
Davide: lehet, mert van indoka. Övé lehet a cég. Szokatlan módon jelen volt első halott megtalálásánál és Anne-vel is volt megvitatni valója. Sokszor volt jelen, de kérdéses időkben nem tudjuk hol volt. Klikkesedett Rachel-lel és Goff-fal többnyire.
Geoff: lehet. Indoka nem tisztázott. Idejével nem mindig tud elszámolni. Klikkesedett Rachel-lel és Davide-del
Wilfred: lehet. Látható indoka nincs. Elsőre feddhetetlennek tűnik. Idejével szinte mindig el tud számolni. Ő találta meg a legtöbb áldozatot.

haladok szép sorban biggrin
-szal sztem rachelnek volt alkalma a gyilkosságra (pl miközben geoff bele botlott helenbe meg tudta ölni shawnt és annet (de ezzel nem azt mondom h ő lenne a második számú gyilkos)
-hát sztem helen biztos gyilkolt és méghozzá ő ölte meg haroldot sztem volt elég hidegvére egy ilyen profi vágáshoz majd pedig shawnt akarta megölni
indoka: természetesen a vgayon amít így lánya örökölt volna de lehet h vmien szinten a bosszú is játszott a dolgokban
-laura: mivel nálam csak a második gyilkos kiléte kérdéses még és ugye annenél és shawnnál dulakodásnyomok voltak nem hiszem h le tudta volna őket nyomni és megölni, meg azért a saját anyát sem hiszem h képes lett volna kinyírni----> szal sztem tiszta
-adriana: nálam is tiszta (ájultan feküdt miközben kinyírták helent annet és shawnt)
-megan..... confused ő még kérdéses nekem
-david: gyanúsítottam nekemis
-geoff viszont az idő és helyek egybeesése miatt absz tiszta
-wilfred u.a mint nálad

éééés tetszik a koncepciód is daddig h helen a gyilkos és megölte haroldot majd shawnt akarta de azután sztem felmenekült a toronyba attól félve h meglátta wilfred vagy vki meglátta és itt lépett képbe a második gyilkos aki sztem tuti nem laura

Rachel elég gyakran szerepelt, sose volt egyedül. Klikkesedett elsősorban Geoffal és elég gyakran Davide is közelükben volt. Mindenesetre Davide-nek volt a legtöbb lehetősége hármójuk közül ölésre.
Laura azért lehet gyilkos, mert kicsi és több erőfeszítésébe kerül ölni, mint egy felnőttnek. Segítségére volt a meglepetés ereje. Ha viszonylag gyorsan első vágásra sikerült megsebeznie Anne-t onnantól nyert ügye van. Egy őrült elme képes ölni, nem jelent neki gondot a vérrokonság. Anyja meg amúgy is szigorú volt hozzá.
Megan nálam elég kétesélyes.

Hát igen, Helen fix, hogy menekült - és feltehetőleg ölt is. Csak nem mindegy, hogy Shawn-ék halála előtt vagy után. Szerintem utána. Nem számít, ha előbb találták meg a hulláját, attól még később is meghalhatott.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 11:38 am

napsugar
bibortetu

az a rész nekem is gyanús volt h laura csak akkor bukkant fel újra confused
am ha megan anyáskodása gyilkolás miatt van akkor tuti helent ölte meg és ezért van bűntudata bár nem tom h ebédfőzés közben h volt erre ideje... de lehet h két répa felszeletése közben vagdalt egy kis emberhusit is xp
de a történetbe konkrétan le volt írva h oda dobta a kést ami csak azt jelentheti, h valószínüleg a második gyilkos megtalálta a kést amit helen bedobott oda és azzal folytatta a gyilkolászást

Ki tudja, lehet, hogy ő volt, bár Helenre nem igen lehetett ideje. Az is lehet, hogy Megan lesz a harmadik gyilkos, ha nem találjuk ki időben ki volt a ketteske.
Ha a második gyilkos találta meg a kést, akkor az is lehet, hogy az a második gyilkos, akit megkértünk kutassa át. Bár emlékeznék ki is volt az! xp
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 11:46 am

wilfred?

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 11:51 am

Talán, esetleg Megan. Inkább Wilfred.
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 11:53 am

épp visszaolvasom a dolgokat egy pár perc és meglesz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 12:01 pm

Nem dobta a szekrénybe. Belevágta... Sajnos a magyar nyelv korcsosulásával nem tudok mit kezdeni... (Meg a szlenggel...) Nem azt jelenti, hogy fogta, kinyitotta és mérgesen beledobta, hanem lesúlytott a szekrény oldalára "belevágta" az oldalába...

Ezzel, azt hiszem sikerül leterelnem titeket a rossz útvonalról. Segítek egy kicsit, hogy ne feleslegesen tapógatózzatok a sötétben, ráadásul felesleges dolgokon...

Bevezetek egy új szabályt!

Minden, amit innentől kezdve pirossal írok le, az igaz, vagyis megmásíthatatlan tény.

A kés, egy szinte észrevehetetlen karcolást hagyott csak a bútordarab oldalán. Ezért nem tűnt fel senkinek. A kést a gyilkos magával vitte, de ez nem számít, mert bármennyi kést el lehet lopni észrevétlenül a konyhából.
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 12:05 pm

Malreni
Nem dobta a szekrénybe. Belevágta... Sajnos a magyar nyelv korcsosulásával nem tudok mit kezdeni... (Meg a szlenggel...) Nem azt jelenti, hogy fogta, kinyitotta és mérgesen beledobta, hanem lesúlytott a szekrény oldalára "belevágta" az oldalába...

Ezzel, azt hiszem sikerül leterelnem titeket a rossz útvonalról. Segítek egy kicsit, hogy ne feleslegesen tapógatózzatok a sötétben, ráadásul felesleges dolgokon...

Bevezetek egy új szabályt!

Minden, amit innentől kezdve pirossal írok le, az igaz, vagyis megmásíthatatlan tény.

A kés, egy szinte észrevehetetlen karcolást hagyott csak a bútordarab oldalán. Ezért nem tűnt fel senkinek. A kést a gyilkos magával vitte, de ez nem számít, mert bármennyi kést el lehet lopni észrevétlenül a konyhából.

redface okkés felfogtam

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 12:16 pm

lenne egy elmélet rendszerem amihez viszont nekem davidra van szükségem mint npc-re.... nemtom h benne lenne-e másis confused
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 12:18 pm

Vajon tudnánk valami érdemleges információt szerezni Laurától? Lehet Rachel-lel jobban járnánk.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 12:21 pm

lehet h ténleg nem mennénk sokra laurával confused de nekem most david gyanús.... rachel sztem ugyanúgy használhatatlan ilyen szempontból
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 12:21 pm

napsugar
lenne egy elmélet rendszerem amihez viszont nekem davidra van szükségem mint npc-re.... nemtom h benne lenne-e másis confused

Mivel elég tanácstalan vagyok szívesen támogatlak. (Én is kíváncsi vagyok mit mondana, mert láthatólag nagyon akart valamit Anne-től.)

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Jan 17, 2009 12:35 pm

elméletem a gyilkosságról:
1. gyilkosság HAROLD: haroldot nem egy ember ölte volna meg szívesen, hiszen nagy vagyona mindenkinek kecsegtető volt. az ő holtestén egy határozott vágás volt amit precízen hajtottak végre
sztem a gyilkos : DAVID

2. gyilkosság ANNE és SHAWN: helen rájött h mivel haroldot kinyírták így shawn és anne örökölnek mindent, de rájött arra is h csak ők állnak már az útjában az áhított vagyon megszerzésében. arra is gondolt mivel tudta h vki más őlte meg haroldot a többiek azt hiszik h csak egy gyilkos van így kisebb eséllyel bukik le, szóval a 2. fejezet végén próbált lecsapni shawnra ami nem sikerült neki wilfred közbelépése miatt, ezért elmenekült inkább. anne kétségbe esve védte fiát és egy percre se hagyta egyedül mivel tudta h ő a következő potenciális áldozat, ezért mikor helen utánnuk ment a szobájukba végzett mindkettőjükkel. ez magyarázza a különböző eljárásokat gyilkolás szintjén. míg david precízen egy vágással gyilkolt addig helen kapkodva a védekezőkre támadva ölte meg őket
gyilkos itt pedig HELEN

3. gyilkosság HELEN: david megláthatta ahogy helen megöli annet és shawnt hiszen az ő listáján is ők szerepeltek mint következő áldozat (vagyis inkább csak sahwn de mivel anne nem hagyta egyefül vele is végzett volna) szóval meglátta h helen meggyilkolja őket ezért cselekedett és kinyírt a nőt is sztem felcsalta vmien ürüggyel és ott végzett vele az emeleten. helen karján azért voltak ágások mivel nem tudott david meglepetésszerűen támadni hiszen felcsalta a nőt, de ismét egy precíz egyvágással intézte el a végén.... david így nyeregben érzi magát mivel (azt hiszem mivel nem együtt jött rachellel és gaoffal) nem tud a születendő gyerekről így abban a hiszembe él h ő a következő az örökösüdési ranglistán (persze csak miután kiiktatja még laurát)
így tehát a gyilkos: DAVID

nah remélem jól össze foglaltam, vélemény?
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games