|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 9:56 am
ZebraDeath aha, kto byl na magnificonie? znajoma mowila ze bylo fajnie.... mam pytanie - jakie anime puszczali?? question moja przyjaciolka byla ... i kumpel na dwa dni ... mogem sie spytac ... pamietam tylko ze Karin napewno lecialo bo to wychwalane przez nia bylo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:15 am
ZebraDeath straszne przewalki ma z Xclamp i wczesniej kichala sie dlugo z Alchemikiem. acha, Alchemik juz powinien byc w sklepach, polcam rownierz "Crying Freeman" - klasyka, obowiązek kazdego fana, po porstu trzeba znac!!!!! 4laugh Have Fun! Muwisz, że Crying fajny jest? Hm... W sumie dlaczego ja tego jeszcze nie przeczytałem... Ach! Pamiętam! Wszystkie egzemplarze w empiku były zafoliowane... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 11:37 pm
nowosci z JPFu nie będzie do kwietnia crying bo mają problem z forsą. kupujcie, kupujcie!!! nawet jest troche promocji, zagladnijcie na ich stronke (o ile dziala) a adres za niedlugo powinnam znalesćć
HAVE FUN!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 12:57 am
ZebraDeath nowosci z JPFu nie będzie do kwietnia crying bo mają problem z forsą. kupujcie, kupujcie!!! nawet jest troche promocji, zagladnijcie na ich stronke (o ile dziala) a adres za niedlugo powinnam znalesćć HAVE FUN!! heart www.jpf.com.pl :] o ten chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 1:41 am
prawdopodobnie ten, a co? znoof nie dziala...? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 10:32 am
adres emulatoroof jusz za niedlugo!!!! musze tylko go znalesc na ktoryms z notatnikoof....na dysku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:04 am
to tu tak kurde pusto?!?!?!?!?! haaalo!!! -alooo, -alooo, -aloo.... (echo) gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 6:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 6:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 7:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:42 pm
Anuko heh ... jejku ... a ja zatrzymałam sie narazie z kupowaniem tomow ... nic ostatnio ... brak kasy totalny ... a uzbieralam chyba okolo 50 juz ... a tak bardzo chcialabym miec wszyscie 'Rannma 1/2' strasznie lubie ta serie, kieeeeedys, a bylo to dawno dosc, ogladalam to po niemiecku na jakims anale w kablowce ... a teraz czytam po ksiegarniach bo nie ma za co kupic ... chyba sciagne sobie skads cala serie ... Leciało na RTL2 i chyba znowu leci, dla tych co znaja niemiecki i chca troche anime poogladac luknijcie sobie na http://www.rtl2.de -i wejdzie w program TV, bo jedyne co pamietam to to ze po 16 leci One Piece 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:50 pm
Sei chan Anuko heh ... jejku ... a ja zatrzymałam sie narazie z kupowaniem tomow ... nic ostatnio ... brak kasy totalny ... a uzbieralam chyba okolo 50 juz ... a tak bardzo chcialabym miec wszyscie 'Rannma 1/2' strasznie lubie ta serie, kieeeeedys, a bylo to dawno dosc, ogladalam to po niemiecku na jakims anale w kablowce ... a teraz czytam po ksiegarniach bo nie ma za co kupic ... chyba sciagne sobie skads cala serie ... Leciało na RTL2 i chyba znowu leci, dla tych co znaja niemiecki i chca troche anime poogladac luknijcie sobie na http://www.rtl2.de -i wejdzie w program TV, bo jedyne co pamietam to to ze po 16 leci One Piece 3nodding ni mam teraz kablowki, ale sciagam sobie teraz 4 pierwsze serie przez torrenta ^^ tylko 19 giga sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|