Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Anuko

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 9:56 am

ZebraDeath
aha, kto byl na magnificonie? znajoma mowila ze bylo fajnie.... mam pytanie - jakie anime puszczali?? question
moja przyjaciolka byla ... i kumpel na dwa dni ... mogem sie spytac ... pamietam tylko ze Karin napewno lecialo bo to wychwalane przez nia bylo ...
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:15 am

ZebraDeath
straszne przewalki ma z Xclamp i wczesniej kichala sie dlugo z Alchemikiem. acha, Alchemik juz powinien byc w sklepach, polcam rownierz "Crying Freeman" - klasyka, obowiązek kazdego fana, po porstu trzeba znac!!!!! 4laugh

Have Fun!

Muwisz, że Crying fajny jest? Hm... W sumie dlaczego ja tego jeszcze nie przeczytałem... Ach! Pamiętam! Wszystkie egzemplarze w empiku były zafoliowane... sweatdrop

Anowi

Anowi

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 11:15 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 11:37 pm

nowosci z JPFu nie będzie do kwietnia crying bo mają problem z forsą. kupujcie, kupujcie!!! nawet jest troche promocji, zagladnijcie na ich stronke (o ile dziala) a adres za niedlugo powinnam znalesćć

HAVE FUN!! heart

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Anuko

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 12:57 am

ZebraDeath
nowosci z JPFu nie będzie do kwietnia crying bo mają problem z forsą. kupujcie, kupujcie!!! nawet jest troche promocji, zagladnijcie na ich stronke (o ile dziala) a adres za niedlugo powinnam znalesćć

HAVE FUN!! heart

www.jpf.com.pl :] o ten chodzi?
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 1:41 am

prawdopodobnie ten, a co? znoof nie dziala...? stare

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Mon Mar 27, 2006 10:32 am

adres emulatoroof jusz za niedlugo!!!! musze tylko go znalesc na ktoryms z notatnikoof....na dysku xp
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 1:03 pm

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 12:04 am

to tu tak kurde pusto?!?!?!?!?! haaalo!!! -alooo, -alooo, -aloo.... (echo) gonk gonk gonk gonk gonk gonk
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 1:56 am

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 6:29 am

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 6:40 am

Anuko

Iwa__4grozna

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 7:05 am

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 12:42 pm

Anuko
heh ... jejku ... a ja zatrzymałam sie narazie z kupowaniem tomow ... nic ostatnio ... brak kasy totalny ... a uzbieralam chyba okolo 50 juz ... a tak bardzo chcialabym miec wszyscie 'Rannma 1/2' strasznie lubie ta serie, kieeeeedys, a bylo to dawno dosc, ogladalam to po niemiecku na jakims anale w kablowce ... a teraz czytam po ksiegarniach bo nie ma za co kupic ... chyba sciagne sobie skads cala serie ...
Leciało na RTL2 i chyba znowu leci, dla tych co znaja niemiecki i chca troche anime poogladac luknijcie sobie na http://www.rtl2.de -i wejdzie w program TV, bo jedyne co pamietam to to ze po 16 leci One Piece 3nodding

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Anuko

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 12:50 pm

Sei chan
Anuko
heh ... jejku ... a ja zatrzymałam sie narazie z kupowaniem tomow ... nic ostatnio ... brak kasy totalny ... a uzbieralam chyba okolo 50 juz ... a tak bardzo chcialabym miec wszyscie 'Rannma 1/2' strasznie lubie ta serie, kieeeeedys, a bylo to dawno dosc, ogladalam to po niemiecku na jakims anale w kablowce ... a teraz czytam po ksiegarniach bo nie ma za co kupic ... chyba sciagne sobie skads cala serie ...
Leciało na RTL2 i chyba znowu leci, dla tych co znaja niemiecki i chca troche anime poogladac luknijcie sobie na http://www.rtl2.de -i wejdzie w program TV, bo jedyne co pamietam to to ze po 16 leci One Piece 3nodding

ni mam teraz kablowki, ale sciagam sobie teraz 4 pierwsze serie przez torrenta ^^ tylko 19 giga sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games