|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 8:22 am
dzika radocha i... wreszcie kawalek wakacji 3nodding ale i tak mam warunek z fizyki. [bleeee]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 10:24 am
Gratki wilkusie smile Mnie cieszy perspektywa 4 miesięcy wakacji (muszę gdzieś się wyrwać z domu bo inaczej rodzice mi na bank czas zorganizują) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 10, 2008 12:29 am
dziekowac 4laugh co racja, to racja xd
cholera, korci mnie, coby nowego finala na dsa sobie zakupic... *rozterka* swoja droga podoba mi sie Twoj av 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 10, 2008 1:38 am
wilkus dziekowac 4laugh co racja, to racja xd cholera, korci mnie, coby nowego finala na dsa sobie zakupic... *rozterka* swoja droga podoba mi sie Twoj av 3nodding kupujesz gry na ds...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 10, 2008 6:21 am
Dzięki smile
Ja za konsolami nie przepadam. Wolę pograć w coś na kompie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 2:28 am
ichabot Dzięki smile Ja za konsolami nie przepadam. Wolę pograć w coś na kompie cool odkad odkryłam pada nie potrafie grac na kompie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 2:32 am
ano. jak dla mnie najlepszy sposob na nudny wyklad 3nodding ichabot Dzięki smile Ja za konsolami nie przepadam. Wolę pograć w coś na kompie cool to tez jest jakis sposob xd ale moj komputer nie dziala crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 6:23 am
Aaa... no chyba, że chodzi o nudny wykład xd Zawsze możesz też ściągnąć coś na komórkę. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 10:11 am
ba xd a szykuje mi sie ochrona srodowiska... [niewazne, czemu to wzielam xd ] ale moja komorka jest co najmniej starozytna :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 10:33 am
A ja komórki nie mam, ale trzeba będzie sobie kupić jak wyjadę studiować :XP:
Jak mi się uda to wybieram się na SGGW na weterynarię, albo na famację na WUM. Tam nie wymagają fizy... xD
A spoza Warszawy to mam jeszcze na oku Akademię Medyczną w Gdańsku i Poznaniu. Ostatecznie Olsztyn. Właśnie sobie przeglądałem strony... łapie mnie powoli stres sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 10:46 am
wilkus ano. jak dla mnie najlepszy sposob na nudny wyklad chodzi mi o to, ze na dsa jest tak latwo piracic, ze az zal wydawac kase na gry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 10:07 am
problem w piraceniu gier na dsa nie polega nasciagnieciu z internetu, a na zgraniu na cartridge [czy jak to sie nie pisze] zas wersje piracone zgrane maja drobny mankament w baterii w srodku zazwyczaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|