|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 9:43 am
Nekem is az eleje a kedvencem. Még több epilepszia. xd Bár az jobb rész amikor én vok kinagyitva. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 9:48 am
sgergely Nekem is az eleje a kedvencem. Még több epilepszia. xd Bár az jobb rész amikor én vok kinagyitva. xd Jajj, te kis büszke! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 9:52 am
Csak most láttam drága Akittánk művét! Gratuláció ezerrel!!! *tapsvihar* Nagyon egyben van és persze megint megmutattad mit tudsz!!! Naon tetszik!!!!!!!! Szerintem nem vagyok vele egyedülXP Az elje a legjobb, de megvallom őszintén alig találtam meg magamat, csak arról ismertem fel az avimat, hogy bíbor mellettem volt, ilyen ronda lettem volna? *sikítva elrohan és ruhát vált* Na jó ez az én hibám volt....... Összefoglalva a lényeg Akitta csodás alkotása!!! heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 9:56 am
Nutelladrop Csak most láttam drága Akittánk művét! Gratuláció ezerrel!!! *tapsvihar* Nagyon egyben van és persze megint megmutattad mit tudsz!!! Naon tetszik!!!!!!!! Szerintem nem vagyok vele egyedülXP Az elje a legjobb, de megvallom őszintén alig találtam meg magamat, csak arról ismertem fel az avimat, hogy bíbor mellettem volt, ilyen ronda lettem volna? *sikítva elrohan és ruhát vált* Na jó ez az én hibám volt....... Összefoglalva a lényeg Akitta csodás alkotása!!! heart heart heart Tőled mindig elpirulok. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 10:01 am
Én most azért nézegetem újra és újra hogy megtalájam Elleinét de egyenlőre ez sikertelen projekt. Szabad a gazda. Hol áll Elleine?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 10:14 am
sgergely Én most azért nézegetem újra és újra hogy megtalájam Elleinét de egyenlőre ez sikertelen projekt. Szabad a gazda. Hol áll Elleine? szegény akitta... ezt a felsorolás lehetne még folytatni stare h ki nincs rajta..... confused örüljünk h van videó és kész
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 10:18 am
Ja én örülök. blaugh Tényleg azthitem hogy csak én nem találom Elleinét. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 11:04 am
Megnéztem nagyon jó lett smile És megtaláltam magamat Snowyval smile Tetszik ahogy olyan "főhős stílusban becsusszanunk" smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 11:53 am
Akitta-chan Medvelaszlo ALIG VÁROM!!!! whee whee whee Alig? eek Na most szomorú vagyok..azt hittem, hogy nagyon várod. crying
Nagyon nagyon szomorú <--- katt ide emberek! 3nodding Nagyon jó!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 12:15 pm
Obilia Megnéztem nagyon jó lett smile És megtaláltam magamat Snowyval smile Tetszik ahogy olyan "főhős stílusban becsusszanunk" smile Naugye! 3nodding sgergely Ja én örülök. blaugh Tényleg azthitem hogy csak én nem találom Elleinét. sweatdrop Ígérem, majd a kövibe, minden aktív, fontos tag benne lessz! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 1:23 pm
jó lett a kisfilm kár hogy nem tudom hogyan kell post-ot adni vagy mit ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 1:57 pm
Lurzt jó lett a kisfilm kár hogy nem tudom hogyan kell post-ot adni vagy mit ninja ninja Avval, hogy írsz egyet a fórumra...mint például én, most...ez egy Post.
BÜSZKESÉGEM, HOGY KÖZÉPKATEGÓRIÁS HARDCORE PLAYER VAGYOK!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 2:18 pm
mit játszottál hogy elérted ezt a helyezetett? mikor érsz rá a tanitásra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 2:22 pm
Lurzt mit játszottál hogy elérted ezt a helyezetett? mikor érsz rá a tanitásra? Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer.
a tanítás...igen....nos, Medvének is most lesz meg 'rendesen' a Flash, és majd nyitok egy oktató topicot. Külön-külön nem fogok oktatni, bocs...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 2:25 pm
Akitta-chan Lurzt mit játszottál hogy elérted ezt a helyezetett? mikor érsz rá a tanitásra? Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer.
a tanítás...igen....nos, Medvének is most lesz meg 'rendesen' a Flash, és majd nyitok egy oktató topicot. Külön-külön nem fogok oktatni, bocs...Honnan szerzitek a flash készitőt? Megveszitek? (FÚJJ sweatdrop ) Letöltitek? Van linuxra is?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|