|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:25 pm
bul bul *z dna basenu* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
"Welcome Miss_Karina , your Gaia Gold: 2212" heh...jeszcze 2,5 k i bede miala envelope'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan to je malo ? eek ja mam tylko 1000 to bylo powiedziane ironicznie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Silver_day [quote="TelandrelTY MNIE TU OD LUDZI NIE WYZYWAJ, DOBRA!!!!! a moze byc ufoludku?? xd Ja kotem jestem (glownie) aha to tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:26 pm
Cirilla bul bul *z dna basenu* xd *wskakooje do wody* zimno crying *wyciaga Ciri na powieshnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:26 pm
Sei chan Sayokun Sei chan Miss_Karina Sei co ty znow kombinujesz? xd E nic*Chowa za siebie klej* nie wiedziełem że wąchasz... Sam wąchasz*Przykleja ogon Sayo do krzesełka*Nyaaaa xd xd 'ogon nagle się rozrywa i odpina, mnustwo lisiego futra spada na ziemie a na miejsce starego jest teraz wilczy' blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:27 pm
Sei chan Sayokun Sei chan Miss_Karina Sei co ty znow kombinujesz? xd E nic*Chowa za siebie klej* nie wiedziełem że wąchasz... Sam wąchasz*Przykleja ogon Sayo do krzesełka*Nyaaaa xd xd ojejciu xd Sei nie przyklejaj ludziom ogony do krzesel wink ...aaa...mialam nie narzekac, wiec ... nic nie powiem xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Telandrel Ja kotem jestem (glownie) O.o ....... uwielbiam kotki !!!!!!!!! whee 4laugh *skacze na telandrela* nie nawidze kotow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Cirilla bul bul *z dna basenu* xd *wskakooje do wody* zimno crying *wyciaga Ciri na powieshnie* zimno mi.... dzieki lethiel *szczeka zabkami* teraz za kasownik do biletów moglabym robic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'ogon nagle się rozrywa i odpina, mnustwo lisiego futra spada na ziemie a na miejsce starego jest teraz wilczy' blaugh Wrrrrrrrr stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:28 pm
Lethiel Telandrel Ja kotem jestem (glownie) O.o ....... uwielbiam kotki !!!!!!!!! whee 4laugh *skacze na telandrela* zrzuca Lethiel z Telandera* dzisiaj on jest moj *na przeprosiny przynosi bukiet roz dla Lethiel a Telandera przytula* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Cirilla bul bul *z dna basenu* xd *wskakooje do wody* zimno crying *wyciaga Ciri na powieshnie* 'przytula lethiel i zanosi obie na fotelik obok kominka' 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel Telandrel Ja kotem jestem (glownie) O.o ....... uwielbiam kotki !!!!!!!!! whee 4laugh *skacze na telandrela* nie nawidze kotow stare O.o .... ale dlaczego ??!! .. przeciesh one sia takie kochaniutkie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina "Welcome Miss_Karina , your Gaia Gold: 2212" heh...jeszcze 2,5 k i bede miala envelope'a jak wszyscy sie chwala to ja tez biggrin mam tylko 30k wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:29 pm
Sei chan Sayokun 'ogon nagle się rozrywa i odpina, mnustwo lisiego futra spada na ziemie a na miejsce starego jest teraz wilczy' blaugh Wrrrrrrrr stare stare Oj Sei xd xd moze czyms innym sie pobaw (tylko nie podpalaniem pokoi stare xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|