|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:14 pm
BeeWolf_san Cirilla Heerox, skróc cytaciki bo ci dadza dlugie ostrzezenie sad już dałem ale na liste jeszcze nie wpisuje ! xp whee eek stare nyu xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozciaga swoje skrzydla i podlatuje na chmurke obok Melani* smile
hehehehe dzieki woolf sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:15 pm
Silver_day Telander kocham cie (to tak platonicznie xd ) biggrin To bys chociaz literowek w niku nie robil to sie pisze: Telandrel scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan HeeroX *zrywa sie z bulu i wylatuje na 10 metrow w gore* waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *zaczyna spadac i wlatuje do basenu* eek Nyu eek Sei liska nie wolno za ogon ciagnac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Silver_day *odwzajemnia* czlowieku nawet nnie wiedzialem ze w liceum jest tyle nauki crying Sliv nie jecz...a to studenci nie maja duzo zajec? xp no jasne ze maja i to ulalala ale ja nigdy dotychczas sie tyle nie uczylem i mialem celujace oceny a teraz co nic z tego musze kuc i kuc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu*Rozgląda się dookoła* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:16 pm
heh...wlasnie sie zastanawiam czy przyjac zaproszenie na slub siostry ciotecznej mojego znajomego.... gonk jezuuuuuuu nie mam nawet w co sie wcisnac!!!!!!!!! (to w realu) _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:16 pm
to dobrze smile przepraszam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:17 pm
Witam wszytkich ponownie (demon powrocil twisted )
tylko weszlem na Gaie odrazu mam lepszy chumor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Miss_Karina Silver_day *odwzajemnia* czlowieku nawet nnie wiedzialem ze w liceum jest tyle nauki crying Sliv nie jecz...a to studenci nie maja duzo zajec? xp no jasne ze maja i to ulalala ale ja nigdy dotychczas sie tyle nie uczylem i mialem celujace oceny a teraz co nic z tego musze kuc i kuc crying skad ja to znam? whee Sei co ty znow kombinujesz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun to dobrze smile przepraszam sad nie przeprashaj xd *wtoola sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:18 pm
Sei chan Nyu*Rozgląda się dookoła* xd *spoglada na nia siedzac na chmurce obok Melani* hehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:18 pm
Falcone Witam wszytkich ponownie (demon powrocil twisted ) tylko weszlem na Gaie odrazu mam lepszy chumor Witaj... *mowi szczekajac zebami po czym zamarzieta opada na dno basenu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|