|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:05 pm
HeeroX Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX *wchodzi* witam wszystkich biggrin Mraaaa xd xd *Rzuca się na Heerox'a* waaaaaaaa *przewraca sie i wpada do wody* Nyu xd Heerox jest mokry xd xd *podplywa pod woda i ohlapuje ja* blaugh blaugh blaugh masz za swoje xd Zobaczymy xd *Łapie go za ogon*Nyaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day siemka wszystkimboziu jak ja dawno tutaj nie bylem xd Ano wlasnie gdzies ty sie psztymulcu podziewal *wymienia rytualny odcisk dloni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heerox witaj 4laugh *przytuulas*
i witam tych ciom przyshli whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:06 pm
witam spowrotem
Rufus, nabawiłeś się skrzydeł?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla *łapie sie mocno smoczej szyi* ale to sa zdrodla goracem, cos jak jaccusi... 3nodding ...wrr... ...nie drażnij mnie... ... ...wierz mi - potrafiłbym Cie teraz zrzucić... ... stressed ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Silver_day siemka wszystkimboziu jak ja dawno tutaj nie bylem xd Ano wlasnie gdzies ty sie psztymulcu podziewal *wymienia rytualny odcisk dloni* *odwzajemnia* czlowieku nawet nnie wiedzialem ze w liceum jest tyle nauki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:07 pm
Rynn the Vampire witam spowrotem Rufus, nabawiłeś się skrzydeł? Hej Rynncia xd 4laugh co tam u ciebie?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire witam spowrotem Rufus, nabawiłeś się skrzydeł? ...nie no _^_ ...smokiem jestem "po prostu" ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX Sei chan HeeroX *wchodzi* witam wszystkich biggrin Mraaaa xd xd *Rzuca się na Heerox'a* waaaaaaaa *przewraca sie i wpada do wody* Nyu xd Heerox jest mokry xd xd *podplywa pod woda i ohlapuje ja* blaugh blaugh blaugh masz za swoje xd Zobaczymy xd *Łapie go za ogon*Nyaaa xd *zrywa sie z bulu i wylatuje na 10 metrow w gore* waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czesc Lethiel *zaczyna spadac i wlatuje do basenu* [Skracaj posty do cholery BeeWolf]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Cirilla *łapie sie mocno smoczej szyi* ale to sa zdrodla goracem, cos jak jaccusi... 3nodding ...wrr... ...nie drażnij mnie... ... ...wierz mi - potrafiłbym Cie teraz zrzucić... ... stressed ... jajjjjj.... nie rób tego *piszczy przestraszona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire witam spowrotem Rufus, nabawiłeś się skrzydeł? 4laugh witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:08 pm
HeeroX zrywa sie z bulu i wylatuje na 10 metrow w gore* waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czesc Lethiel *zaczyna spadac i wlatuje do basenu* nic ci nie jest? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 12:09 pm