|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:51 am
Sei chan BeeWolf_san A ty nie podgladaj ... Patrzy sie na Lethiel zobaczyłaś mysz ja cie obronie ... nie zwarzajac na brak gaci i kari siedzaca na drzewie biegnie bronic Lethiel ! stare stare Ubierz że się *Rzuca w niego stołkiem* scream Uchyla sie przed nadlatujacym stołkiem ...Uf omały włos ...slizga sie na czyms sliskim pac !!! wali glowa w twarda ziemie ..i mdleje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:51 am
Miss_Karina Ja- Yosei ...Cirilla - daj spok... ...ooo...Yosei moge wsiasc na grzbiet? ^^" ...no chyba po coś tu przyleciałem... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:52 am
Sayokun Lethiel BeeWolf_san A ty nie podgladaj ... Patrzy sie na Lethiel zobaczyłaś mysz ja cie obronie ... nie zwarzajac na brak gaci i kari siedzaca na drzewie biegnie bronic Lethiel ! nie boje sie myszy stare *widzi biegnacego Bee* O.o .......aaaaaaaaaaa !!!!!!!!! *ucieka na szafe* gonk 'biegnie na szafę i zasłania jej oczy' po co odsłoniłaś moje ręce??? jak chcesz poparzeć to poproś wieczorem blaugh O.o ..... stare ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...no chyba po coś tu przyleciałem... ... ...a to dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Sei chan BeeWolf_san A ty nie podgladaj ... Patrzy sie na Lethiel zobaczyłaś mysz ja cie obronie ... nie zwarzajac na brak gaci i kari siedzaca na drzewie biegnie bronic Lethiel ! stare stare Ubierz że się *Rzuca w niego stołkiem* scream Uchyla sie przed nadlatujacym stołkiem ...Uf omały włos ...slizga sie na czyms sliskim pac !!! wali glowa w twarda ziemie ..i mdleje ! dobrze ci tak xd *Zakrywa go jakąs płachtą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:53 am
Miss_Karina Ja- Yosei ...no chyba po coś tu przyleciałem... ... ...a to dziekuje ... ...nie ma za co... ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:54 am
Lethiel Sayokun jak chcesz poparzeć to poproś wieczorem blaugh O.o ..... stare ...... Podnosi sie z pod czegoś os Sei ... Patrzy na Sayo ..uhaha ,,,dostanie ci sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...nie ma za co... ... smile dziekuuuje biggrin 4laugh idziesz do basenu? jest ciepla!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel BeeWolf_san A ty nie podgladaj ... Patrzy sie na Lethiel zobaczyłaś mysz ja cie obronie ... nie zwarzajac na brak gaci i kari siedzaca na drzewie biegnie bronic Lethiel ! nie boje sie myszy stare *widzi biegnacego Bee* O.o .......aaaaaaaaaaa !!!!!!!!! *ucieka na szafe* gonk 'biegnie na szafę i zasłania jej oczy' po co odsłoniłaś moje ręce??? jak chcesz poparzeć to poproś wieczorem blaugh O.o ..... stare ...... jak już musisz to wolę zebyś na mnie patzrała niż na bee blaugh ale jak nie chcesz to nie ma problemu wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:55 am
Sayokun jak już musisz to wolę zebyś na mnie patzrała niż na bee blaugh ale jak nie chcesz to nie ma problemu wink xd stare *zlazi z szafy i wchodzi do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:55 am
*wchodzi* witam wszystkich biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:56 am
*rozglada się dookoła*Co by tu spsocić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:56 am
Lethiel Sayokun jak już musisz to wolę zebyś na mnie patzrała niż na bee blaugh ale jak nie chcesz to nie ma problemu wink xd stare *zlazi z szafy i wchodzi do wody* crying przepraszam nie bądź zła crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|