|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:11 pm
ninja *szukajac spokoju zaszywa sie w kacie i powoli saczy bimber* i jak zawsze mi sie oberwie ehhhhhhhhhhhhhhhh twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:22 pm
Twisted_Exile po kiego ci pusta butelka xd tia tylko czemu mi sie obrywa za kogos non stop stressed 11. Rammstein - [Rosenrot #11] Ein Lied [3:43] chyba zaczne poprostu wszytkim przytakiwac i bedzie spokoj stressed mrgreen twisted Jesli jestes o cos niesłusznie posadzany, zrob to, bedziesz mial satysfakcje i nie bedziesz juz nieslusznie posądzany.
jak to ktos kiedys powiedzial 3nodding biggrin
*to bieze sobie nastepna butelke* blaugh
//fju:Grzegorz Turnau - [Cafe Sultan #09] Moja dziewuszka nie ma serduszka [2:34] rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:26 pm
Baliaur Twisted_Exile po kiego ci pusta butelka xd tia tylko czemu mi sie obrywa za kogos non stop stressed 11. Rammstein - [Rosenrot #11] Ein Lied [3:43] chyba zaczne poprostu wszytkim przytakiwac i bedzie spokoj stressed mrgreen twisted Jesli jestes o cos niesłusznie posadzany, zrob to, bedziesz mial satysfakcje i nie bedziesz juz nieslusznie posądzany.
jak to ktos kiedys powiedzial 3nodding biggrin
*to bieze sobie nastepna butelke* blaugh
//fju:Grzegorz Turnau - [Cafe Sultan #09] Moja dziewuszka nie ma serduszka [2:34] rofl a skad je bierzesz bo wszystko pod kluczem jest blaugh mrgreen spaciac mi sie kce mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:29 pm
Twisted_Exile a skad je bierzesz bo wszystko pod kluczem jest blaugh mrgreen spaciac mi sie kce mrgreen twisted A ja duzo kluczy mam mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:31 pm
//fju: Grzegorz Turnau - [Cafe Sultan #12] Smierc ptaka [4:23]
saksofo0nik, mhrau heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:38 am
KOT +KOT ________ TOK jednakowym literom odpow takie same cyfry a roznym cyfra rozne litery
wie ktos jak ot rozwiazac bo ja jestem kompletna noga z matmy xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:42 am
ninja znowu sie czaisz witay *salut**pije bimber* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:44 am
Twisted_Exile KOT +KOT ________ TOK jednakowym literom odopw takie same cyfry a roznym cyfra rone litery wie ktos jak ot rozwiazac bo ja jestem kompletna noga z matmy xp twisted mnie sie to podoba wiec zobacze co i jak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:46 am
Ozzwald Twisted_Exile KOT +KOT ________ TOK jednakowym literom odopw takie same cyfry a roznym cyfra rone litery wie ktos jak ot rozwiazac bo ja jestem kompletna noga z matmy xp twisted mnie sie to podoba wiec zobacze co i jak mrgreen tak wogole to poziom giimnazjum jest xd xd xd ale ine rozumiem tego xd dobra ja zmykam papapa generale xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 4:25 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile KOT +KOT ________ TOK jednakowym literom odopw takie same cyfry a roznym cyfra rone litery wie ktos jak ot rozwiazac bo ja jestem kompletna noga z matmy xp twisted mnie sie to podoba wiec zobacze co i jak mrgreen tak wogole to poziom giimnazjum jest xd xd xd ale ine rozumiem tego xd dobra ja zmykam papapa generale xd mrgreen twisted mi to nie wychodzi mam problem z parzystoscia liczb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:24 am