|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:34 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Wskakuje do wodu ..[ Osz kurna ja mam na sobie kajdany i lule ] Buuul Bullll ... Opada na dno jak kamień ! xp O.o .... *nurkooje i wyciaga go na powieshnie* xd I co dalej ?? Zamyka oko ... ! whee xd *ochlapooje go woda i odplywa* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:34 am
Telandrel Miss_Karina Tel!!! wskakuj do wody jest ciepla!!! Nie da rady z przyczyn technicznych, chyba ze bede sie w ubraniu pluskal to pluskaj w ciuchu!!! potem sie wysusza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:35 am
Sayokun BeeWolf_san Sayokun 'rozgląda się' nie ma omegi nie ma usta-usta meszanko przczołowilkowska To co ja mam tu umierać ... [prostuje sie] Sayo moze ty ?? 'wychodzi z wody po czym przynosi mu suczkę wilka' ona jest chętna 3nodding [Patrzy sie na pieska] miła jesteś ale nie w moim typie ... wskakuje do H2o juz bez obciazeń biggrin whee [ w powietrzu nagle tyje hlup]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Miss_Karina Tel!!! wskakuj do wody jest ciepla!!! Nie da rady z przyczyn technicznych, chyba ze bede sie w ubraniu pluskal tio pluskaj sie w ubraniu 3nodding *proobooje go sciagnąć do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun BeeWolf_san Sayokun 'rozgląda się' nie ma omegi nie ma usta-usta meszanko przczołowilkowska To co ja mam tu umierać ... [prostuje sie] Sayo moze ty ?? 'wychodzi z wody po czym przynosi mu suczkę wilka' ona jest chętna 3nodding eek nyuuu... *gwizdze wywolujac jakas syrene (o.O skad ona tutaj?)* Bee, mzoe ona? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:36 am
Sayokun Lethiel Sayokun 4 3nodding 'chlapie lethiel' whee *podplywa* *przytula* *ochlapooje* blaugh whee 'podpływa i przytula lethiel po czym nurkuje wciąż ją przytulając' whee *wtoola sie* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:37 am
Lethiel Telandrel Miss_Karina Tel!!! wskakuj do wody jest ciepla!!! Nie da rady z przyczyn technicznych, chyba ze bede sie w ubraniu pluskal tio pluskaj sie w ubraniu 3nodding *proobooje go sciagnąć do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla eek nyuuu... *gwizdze wywolujac jakas syrene (o.O skad ona tutaj?)* Bee, mzoe ona? wink blaugh Patrzy sie na syrenke ... hmhm redface Nie nie nie ... ja chce Omesie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
'nurkuje' eek eek eek 'wypływa' eek eek eek wiedzieliście że mamy podwodną jaskinie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Telandrel Miss_Karina Tel!!! wskakuj do wody jest ciepla!!! Nie da rady z przyczyn technicznych, chyba ze bede sie w ubraniu pluskal tio pluskaj sie w ubraniu 3nodding *proobooje go sciagnąć do wody* Telandrelq .. poplywaj z nami sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zlatuje z nieba i przelatuje tuz nad powierzchnia wody, tworzac fale ktora ochlapuje wszystkich* ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:38 am
Sayokun 'nurkuje' eek eek eek 'wypływa' eek eek eek wiedzieliście że mamy podwodną jaskinie eek ja ja widzialam jak nurkowalam...tam jest tajemniczy podwodny swiat...moze stamtad przybyla syrenka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla *zlatuje z nieba i przelatuje tuz nad powierzchnia wody, tworzac fale ktora ochlapuje wszystkich* ^^v eek eek eek aaa homo atakuje eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|