|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:57 am
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * jestes przeco hetero sweatdrop a ja bym czasem był skłonny polemizować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * jestes przeco hetero sweatdrop ...ja? Nie zartuj xd ... zachowujesz się jakbyś miał romans z nerai blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci? *przytulas* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * *dziuga go widelkami* on jest Hetero !!! xd xd xd Ale i tak jest sliczny heart ...i do tego inteligentny heart ... nie zapshecze .... xd xd xd A jaki odwazny heart ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:58 am
Sayokun Yumehayla Miss_Karina Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * jestes przeco hetero sweatdrop ...ja? Nie zartuj xd ... zachowujesz się jakbyś miał romans z nerai blaugh O.o ........ buehehehehehehehehe ........ xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:58 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci? hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Miss_Karina Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * jestes przeco hetero sweatdrop a ja bym czasem był skłonny polemizować Polemizuj do woli, ja wiem lepiej xd Sayo: eek ...Leche leche...usmieje sie jak jej powiem xd Pozostali: Musze isc, obiad czeka...papa^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * *dziuga go widelkami* on jest Hetero !!! xd xd xd Ale i tak jest sliczny heart ...i do tego inteligentny heart ... nie zapshecze .... xd xd xd A jaki odwazny heart ... waleczny.. a jednoczesnie delikatny i czuły whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 11:00 am
Lethiel Sayokun Yumehayla Miss_Karina Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * jestes przeco hetero sweatdrop ...ja? Nie zartuj xd ... zachowujesz się jakbyś miał romans z nerai blaugh O.o ........ buehehehehehehehehe ........ xd xd xd no co xd pasują do siebie 3nodding blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Kukus Miss_Karina Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * jestes przeco hetero sweatdrop a ja bym czasem był skłonny polemizować Polemizuj do woli, ja wiem lepiej xd Sayo: eek ...Leche leche...usmieje sie jak jej powiem xd Pozostali: Musze isc, obiad czeka...papa^^ papatki nie wiem czy sie usmieje... raczej bedzie zalamana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Yumehayla Miss_Karina Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * jestes przeco hetero sweatdrop ...ja? Nie zartuj xd ... zachowujesz się jakbyś miał romans z nerai blaugh z Narei? żeby tylko... on chyba obraca co trzecią dziewczynę na Gildii... bo kochanek po za nią to już nie liczę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Kukus Miss_Karina Yumehayla *pokraza sie w marzeniach o Rafiku 4laugh * jestes przeco hetero sweatdrop a ja bym czasem był skłonny polemizować Polemizuj do woli, ja wiem lepiej xd Sayo: eek ...Leche leche...usmieje sie jak jej powiem xd Pozostali: Musze isc, obiad czeka...papa^^ papa yumejcia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci? *przytulas* witaj 4laugh *przytuuuuuulas* Witaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|