Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 446 447 448 449 450 451 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:48 pm

Twisted_Exile
Aidanna
Wiedzialam ze tak bedzie jak przyjma mnie do partyzanow... ze Aidanna to rozowa landrynka... stare mowicie tak chociaz mnie nie znacie confused
---> http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32
a co do tego... to od tamtego czasu sie zmienilam... i Ozzwald moze to potwierdzic... stare
talk2hand powiem tyle nie wierze by ktos sie mogl zmienic w przeciagu kilku miesiecy ale dosc tego ja juz tu nie chce klotni przekonamy sie jak tobedzie wygaldac talk2hand twisted

nie klucac powiem ze sam mialem do niej kiedys wielkie obiekcje bo sie non stop z nia klucilem... teraz juz jest inaczej
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:50 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Aidanna
Wiedzialam ze tak bedzie jak przyjma mnie do partyzanow... ze Aidanna to rozowa landrynka... stare mowicie tak chociaz mnie nie znacie confused
a co do tego... to od tamtego czasu sie zmienilam... i Ozzwald moze to potwierdzic... stare
talk2hand powiem tyle nie wierze by ktos sie mogl zmienic w przeciagu kilku miesiecy ale dosc tego ja juz tu nie chce klotni przekonamy sie jak tobedzie wygaldac talk2hand twisted

nie klucac powiem ze sam mialem do niej kiedys wielkie obiekcje bo sie non stop z nia klucilem... teraz juz jest inaczej
ja jestem szczera mam co do Aid zle nastawienie zwlaszcza po ostatnich wydarzeniach i jestm na nie jak pokarze ze jest inna to byc moze zmienie zdanie ...i nie bede jej wlazic w dupe z Twojego powodu czy cos zbanujesz to zbanujesz ale mila nie bede ( tez po niej jezdzic nie bede) twisted

Twisted_Exile

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:53 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
Aidanna

ja jestem szczera mam co do Aid zle nastawienie zwlaszcza po ostatnich wydarzeniach i jestm na nie jak pokarze ze jest inna to byc moze zmienie zdanie ...i nie bede jej wlazic w dupe z Twojego powodu czy cos zbanujesz to zbanujesz ale mila nie bede ( tez po niej jezdzic nie bede) twisted
za nia Cie nie zbanuje... ale za proby wplywu na mnie badz udowodnienia mi czegos tak
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:54 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
Aidanna

oj tak bo ja wielka rasistka jestem i wogole... rolleyes okropne... stare kazdy ma wlasna filozofie zycia i moge ja wyrazac ja jak chce i kiedy chce... wolny kraj... confused

Aidanna

Baliaur

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:55 pm

Twisted_Exile
Baliaur
Twisted_Exile
blaugh mowilam maloletnim alkoholu nie daje zwlaszcza niezrownowazonym psychicznie
*maniakalnie w petli puszcza*03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]@_@ heart mrgreen twisted
Hmm
Coz czytalam ze zdrowy psychicznie = ze stabilna psychika rofl
jestem psycholem ulalala

daj bimbra sknero i nie pyskuj mlodszej nooooo pirate rofl
tak naprawde nie ma nikogog tak 100% zdrowego na swiecie chyba kazdy ma jkaies swoje odchyly i fobie tylko ze nie u kazdego to widac a Ty jetes wybitnie niestabilna psychicznie mrgreen twisted i nie dam ci alkoholu bo jestes wredna mrgreen twisted heart
Przynajmniej w tym jestem wybitna rofl

A to jaka mam byc? crying
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:55 pm

Ozzwald
za nia Cie nie zbanuje... ale za proby wplywu na mnie badz udowodnienia mi czegos tak
o ile wiem nic Ci nie staram sie udowodnic a jesli takie masz wrazenie to wybacz kazdy ma sowje zdanie i je szanuje i prosze o uszanowanie mojego i tyle mrgreen twisted *wyciaga bimber* a co z chrztem czy sa wyjatki ktore go nie przechodza :>? wink mrgreen twisted

Twisted_Exile

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:57 pm

Aidanna
oj tak bo ja wielka rasistka jestem i wogole... rolleyes okropne... stare kazdy ma wlasna filozofie zycia i moge ja wyrazac ja jak chce i kiedy chce... wolny kraj... confused
rofl mi nie chodzi o twoj rasizm mi jedynie chodzi o powody twojego rasizmu mrgreen i prosze Cie nie szukaj powodu do klotni bo wczoraj juz jedna byla a dzis cche miec spokoj mrgreen twisted
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:57 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
o ile wiem nic Ci nie staram sie udowodnic a jesli takie masz wrazenie to wybacz kazdy ma sowje zdanie i je szanuje i prosze o uszanowanie mojego i tyle mrgreen twisted *wyciaga bimber* a co z chrztem czy sa wyjatki ktore go nie przechodza :>? wink mrgreen twisted
pozniej.... Jan ozzwald Chrzciciel jest teraz pusty wink

Ozzwald
Vice Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:59 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
pozniej.... Jan ozzwald Chrzciciel jest teraz pusty wink
*przestepuje niecierpliwie z nogi na noge* to trzeba Cie generale napelnic *podaje butelke przedniego kocurowatego bimbru* mrgreen rofl twisted wink
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 3:01 pm

Drogie panie rozwiazalem problem usunalem posty... koniec.. zaczynamy zycie od nowa

Ozzwald
Vice Captain

Baliaur

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 3:04 pm

Ozzwald
Drogie panie rozwiazalem problem usunalem posty... koniec.. zaczynamy zycie od nowa
nonono
koniecsiwta czy costam
a kogo to obchodzi........
Butelki pirate
*bieze bimber i pije*
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 446 447 448 449 450 451 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games