|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 08, 2013 10:22 am
Malreni Ma szereztem tudomást arról a tényről, hogy volt, aki HÁROM darab Angelic Halo-t vett... eek besz@rás, de köszönjük neki, hogy fenttartja nekünk a gaia-t xd ennyi pénzt kiadni...besz@rás biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 08, 2013 11:02 am
Azaz igazság, hogy több napon keresztül elérhető volt az angelic halo 1-1 órára. Számomra problémás ez az egész. Eddig ha valaki halot szeretett volna szerezni, akkor több hónapon, éven keresztül kellett érte dolgoznia, ami tényleg státuszt adott az angelic halonak. Most pedig kiadták a legelső MC-t 1000 dollárért bárkinek, akinek épp volt rá pénze. Soknak tűnhet ez az összeg, de külföldön megkeresik 2 hét alatt, míg eddig tényleg éveket kellett gürizni egy haloért, nem is beszélve arról, hogy gaia azt ígérte, hogy az MC-ket sose adja ki újra..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 09, 2013 7:34 am
Elég drágán hozták vissza ideiglenesen. Bár engem nem igazán érint a dolog, mivel nem vagyok oda a halo-kért. Talán meggondolták magukat, avagy úgy látták, jobb ha mostantól néhány régebbivel kivételeznek időnként. Plusz rémlik egy másik weboldalon is történt egy hasonló, ahol régebb óta vagyok, de az utóbbi időben már jó ideje ritkábban járok fel oda. A Club Penguin-ről van szó. Ott azt mondták, hogy a pin-eket nem fogják ismételni. Ennek ellenére mégis visszahoztak eddig 1-et, vagy 2-őt. Ők is biztos meggondolták magukat, vagy kivételezni akarnak néhány korábbival. Bár mondjuk a pin-ek esete kicsit más, mert azokat csak ideiglenesen lehet 2 hétig felszedni, majd jön a következő 2 hétig és így tovább.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 09, 2013 11:48 am
Malreni Ma szereztem tudomást arról a tényről, hogy volt, aki HÁROM darab Angelic Halo-t vett... Valaki úgy tűnik a pénzes sorba állt az eszes helyett mikor született? Vagy csak ennyit spórolt eddig hátha bejön egy ilyen? biggrin Jó és szép az egész, de nekem nem érne annyit az egész biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 10, 2013 1:21 am
Az Timmy Malreni Ma szereztem tudomást arról a tényről, hogy volt, aki HÁROM darab Angelic Halo-t vett... Valaki úgy tűnik a pénzes sorba állt az eszes helyett mikor született? Vagy csak ennyit spórolt eddig hátha bejön egy ilyen? biggrin Jó és szép az egész, de nekem nem érne annyit az egész biggrin Nekem simán, ha olyan lenne a fizetésem, vagy ha egyáltalán lenne fizetésem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 10, 2013 2:08 am
Yuki Naoto Malreni Ma szereztem tudomást arról a tényről, hogy volt, aki HÁROM darab Angelic Halo-t vett... eek besz@rás, de köszönjük neki, hogy fenttartja nekünk a gaia-t xd ennyi pénzt kiadni...besz@rás biggrin Küldte volna nekem csak a hatodát, már boldog ember lennék (vagy küldje mangában/szerepjátékos könyvben/bjd-ben!). Értem én, hogy a Gaia egy fasza hely, én is szeretek itt lógni - főleg, hogy most már van is miért - de háromezer dollárt kiadni egy VIRTUÁLIS ITEMRE? Életemben egyszer költöttem valódi pénzt Gaián, amikor Japánnak gyűjtöttek... Egészségetekre, szerintem az Angelic Halo snassz, de ízlések és pofonok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 10, 2013 10:39 am
DemiMurgos Yuki Naoto Malreni Ma szereztem tudomást arról a tényről, hogy volt, aki HÁROM darab Angelic Halo-t vett... eek besz@rás, de köszönjük neki, hogy fenttartja nekünk a gaia-t xd ennyi pénzt kiadni...besz@rás biggrin Küldte volna nekem csak a hatodát, már boldog ember lennék (vagy küldje mangában/szerepjátékos könyvben/bjd-ben!). Értem én, hogy a Gaia egy fasza hely, én is szeretek itt lógni - főleg, hogy most már van is miért - de háromezer dollárt kiadni egy VIRTUÁLIS ITEMRE? Életemben egyszer költöttem valódi pénzt Gaián, amikor Japánnak gyűjtöttek... Egészségetekre, szerintem az Angelic Halo snassz, de ízlések és pofonok. Szerintem is... Néztem wow, mennyi cashbe kerül. eek Inkább lett volna nagyon ritka giftbox vagy mit tudom én... Mint anno a Meowbook-os eventnél a Cat Face, bár annak az előkerülési körülményeit nem ismerem pontosan. De emlékszem, hogy azt páran megkapták valahogy és másfél milláért kezdték őket először árulni. Azt hiszem 2010-ben volt ez. Én max 2-3x rendeltem pici cash-t kb 1000 ft értékben max úgy 2 éve.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 10, 2013 12:05 pm
Obi Aoi DemiMurgos Yuki Naoto Malreni Ma szereztem tudomást arról a tényről, hogy volt, aki HÁROM darab Angelic Halo-t vett... eek besz@rás, de köszönjük neki, hogy fenttartja nekünk a gaia-t xd ennyi pénzt kiadni...besz@rás biggrin Küldte volna nekem csak a hatodát, már boldog ember lennék (vagy küldje mangában/szerepjátékos könyvben/bjd-ben!). Értem én, hogy a Gaia egy fasza hely, én is szeretek itt lógni - főleg, hogy most már van is miért - de háromezer dollárt kiadni egy VIRTUÁLIS ITEMRE? Életemben egyszer költöttem valódi pénzt Gaián, amikor Japánnak gyűjtöttek... Egészségetekre, szerintem az Angelic Halo snassz, de ízlések és pofonok. Szerintem is... Néztem wow, mennyi cashbe kerül. eek Inkább lett volna nagyon ritka giftbox vagy mit tudom én... Mint anno a Meowbook-os eventnél a Cat Face, bár annak az előkerülési körülményeit nem ismerem pontosan. De emlékszem, hogy azt páran megkapták valahogy és másfél milláért kezdték őket először árulni. Azt hiszem 2010-ben volt ez. Én max 2-3x rendeltem pici cash-t kb 1000 ft értékben max úgy 2 éve. A Cat Faces-t a Dumpster Dive-ból lehetett megszerezni. Az egyik Admin dobta bele őket, de nem emlékszem melyik. Ritka tárgy volt és abszolút a szerencsén múlott, hogy ki kap. Egyébként, én régen vettem Gaia Cash-t, amíg még volt rá keret...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 10, 2013 1:51 pm
Staff alert: 1. Most béta tesztelik a poszt/avatar kedvencekhez adását, ezért megeshet, hogy kaptok értesítést róla, hogy valamlelyk Gaia Staff tag kedvenchez adja az avitokat vagy valamelyik posztotokat. 2. Az Arena-ban watchlistbe adás (amikor valakinél figyelni akarod, mikor tesz fel új dolgot oda) átmenetileg ki lesz kapcsolva, mivel ez a funkció az új kedvenchez adáson keresztül lesz megvalósítva ezentúl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 11, 2013 8:23 am
Hát úgy néz ki, hogy annak az illetőnek talán valahogy mégis megérte 3 halo-t vennie. Talán felesleges pénze volt, túl gazdagnak érezte magát és nem tudta, vagy nem akarta másra költeni a pénzét. Nem tudhatjuk a pontos okát, ezt csak ő tudhatja. Ez van. Néhány alkalommal régen én is fizettem be cash-re, de már jó ideje nem teszem és valószínűleg nem is fogok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 16, 2013 4:25 pm
Csak nekem ennyire lassú ma Gaia, vagy másnak is?
edit: Ma is iszonyat lassú, de csak Gaia, szóval nem a net sebességével van a baj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 17, 2013 1:08 pm
Én nem tapasztaltam lassulást, de ettől még persze lehetséges. Talán olyan pillanatokban voltál fenn, mikor valamiért épp lassabb volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 17, 2013 10:33 pm
Na most jópáran felháborodtak a Club Verge kapcsán, többféle okból. Magas cash árak, bizonygatás azok részéről, akik gyakran vettek cash-t stb. Érthető... Lényege, hogy aki 9999 casht költ el egy éven belül, az bekerül, kap invitálást PM-ben, bekerül Club Verge guildbe, vehet több ezer cashért cuccokat a Verge boltban (ahol egy PUG nevű mopsz az eladó eek ) és lesz egy verseny, melynek a győztesének egy, a győztes által kiválasztott Gaia artist aviartot csinál. Szép és jó, csak tartok a "szociális szakadéktól" (bibibi tagja vagyok a Vergenek) meg hasonlók, másrészt szerintem picit magas, valószínű, hogy a jobban megélőknek jön össze az évi 9999 cash (Amerikában nem lehetetlen de gondolom vannak más helyek is...) Valahogy tetszik is, nem is. Azt megértem, ha valahogy előnyt akarnak adni a gyakori cash fizetőknek, ez üzleti szempontból (is?) érthető... De ezek a cash árak... Hello luxusnegyed.... Akit érdekel, itt a topik, ahol mutatják a boltokat és a cuccokat (linkekkel!): http://www.gaiaonline.com/forum/gaia-community-discussion/club-verge-information-and-item-list/t.86947033/Kiegészítés!siskataya ezt írta az egyik visszajelző fórumban: Quote: Now, having said this, as I also stated earlier in the year, we are also working on rewards/perks for members who support the site in non-financial ways such as posting, time on site, etc. We highly value this type of contribution as well, and want to reward users who contribute in these ways too, so stay tuned for these rewards/perks in the future Vagyis majd azoknak is lesz valami jutalmazó "rendszer", akik nem pénzzel, hanem sok posztolással, sok Gaián töltött idővel stb. támogatják őket. No erre kíváncsi leszek emotion_dowant
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 18, 2013 1:25 am
Szerintem már gáz ez a kivételezés. Mecha Neko meg most ez is. Plusz még ott van az ingyen cash ami egy ideig jött, most már nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 18, 2013 3:39 am
Hime_Yura Szerintem már gáz ez a kivételezés. Mecha Neko meg most ez is. Plusz még ott van az ingyen cash ami egy ideig jött, most már nem. Szerintem a cashre ösztönzés az nem olyan gáz (bár a nagy kivételezésért én se vagyok oda), inkább az, hogy nem elég, hogy 1 éven át költs 9999 cash-t de még utána pár ezerért tud megvenni a cuccokat... Bár gondolom a marketplace-s eladások számát akarják ezzel visszafogni, mert akkor "túl egyszerű lenne". Én abban bizakodom, hogy jó lesz és elégedett lesz vele a sok casht nem/ritkán vásárló amit az előző posztom végén quoteoltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|