|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:34 am
Lethiel Sayokun zaraz przyjdę do siebie tylko... tylko... crying crying crying crying crying crying crying eek gonk przestań crying *przytuuuuuuuuuuula* crying sad neutral przepraszam to był za durzy szok 'mooooocno przytula lethiel' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:34 am
pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:35 am
Sayokun Lethiel Sayokun zaraz przyjdę do siebie tylko... tylko... crying crying crying crying crying crying crying eek gonk przestań crying *przytuuuuuuuuuuula* crying sad neutral przepraszam to był za durzy szok 'mooooocno przytula lethiel' heart *przytula go do siebie* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:36 am
Delisa pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki papathus sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Bibliotekarz, mowisz? *gladzi sie po brodzie* To, ciekawe bedzie trzeba siatke uruchmic. Ja nawet nie czuje, jak rymuje. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki pay pay a ja wszystko rozumiem ^^- Yume, nie znalam cie od tej strony whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla Lethiel xd .. udawal ze jestem jego narzeczona przed "burdel-tata" ... a po za tym .. jak niby mial by ciebie brac na narzeczona ? sweatdrop No co, podobno ladnie wygladalem w sukience 4laugh jasne.. szczegoolnie jak wypychal ci stanik wata xd blaugh To bylo takie romantyczne z jego strony heart ... stare ......... Yume... stare papatki Del whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel crying sad neutral przepraszam to był za durzy szok 'mooooocno przytula lethiel' heart *przytula go do siebie* heart 'wtula się w lethiel' heart już mi przeszło 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:37 am
Akiko Tamashii Delisa pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki pay pay a ja wszystko rozumiem ^^- Yume, nie znalam cie od tej strony whee nie eek kiedyś ogłaszał na gai że tak naprawdę jest kobietą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:38 am
Akiko Tamashii Delisa pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki pay pay a ja wszystko rozumiem ^^- Yume, nie znalam cie od tej strony whee ...no cio *mrug mrug* ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:39 am
Sayokun Akiko Tamashii Delisa pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki pay pay a ja wszystko rozumiem ^^- Yume, nie znalam cie od tej strony whee nie eek kiedyś ogłaszał na gai że tak naprawdę jest kobietą xd A wy daliscie sie nabrac xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:39 am
Sayokun Akiko Tamashii Delisa pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki pay pay a ja wszystko rozumiem ^^- Yume, nie znalam cie od tej strony whee nie eek kiedyś ogłaszał na gai że tak naprawdę jest kobietą xd aha, to takie rzeczy tu sie wyprawia surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:41 am
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Delisa pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki pay pay a ja wszystko rozumiem ^^- Yume, nie znalam cie od tej strony whee nie eek kiedyś ogłaszał na gai że tak naprawdę jest kobietą xd aha, to takie rzeczy tu sie wyprawia surprised xd naiwniaki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 10:42 am
Yumehayla Sayokun Akiko Tamashii Delisa pogubilam sie gonk crying crying crying sad chyba sie juz nie odnajde w tym co piszecie bo musze juz leciec ^^ papatki pay pay a ja wszystko rozumiem ^^- Yume, nie znalam cie od tej strony whee nie eek kiedyś ogłaszał na gai że tak naprawdę jest kobietą xd A wy daliscie sie nabrac xd xd xd nie po prostu uznaliśmy to za twoje najskrytsze mażenie... skądś ten pomysł się wziął blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|