|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:46 am
Delisa kto chce ode mnie kupic: ~ The Jack-et ~ Really Jacked Up Shirt ~ Really Jacked Up Pants ~ Jacked Up Cape ??? chcesz mozesz mi dac za darmo spodnie chetnie przyjme bo mnie na haloween nie bylo bo mialem kompa rozwalonego sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:46 am
Sei chan Kari jakim skoku to był upadek anioła xd xd nie jestem aniolem blaugh przez ciebie musialysmy zazyc "kapieli" w basenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:47 am
Miss_Karina Sei chan Kari jakim skoku to był upadek anioła xd xd nie jestem aniolem blaugh przez ciebie musialysmy zazyc "kapieli" w basenie Było warto xd , bzięki temu ty tez sie zmoczyłaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:48 am
Sayokun pozycz mi jedne widly prosze bo chcem zobaczyc jak bede wygladac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...no ba - mnie na hallowen tez nie bylo - a co? Rozdawali rzeczy znowu za darmo...? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Delisa kto chce ode mnie kupic: ~ The Jack-et ~ Really Jacked Up Shirt ~ Really Jacked Up Pants ~ Jacked Up Cape ??? eeee...? jakie rzeczy z hallowen? xp nie pamietam co to bylo sweatdrop xd plaszcz bluzka spodnie i to co tak powiewa xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:49 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Kari jakim skoku to był upadek anioła xd xd nie jestem aniolem blaugh przez ciebie musialysmy zazyc "kapieli" w basenie Było warto xd , bzięki temu ty tez sie zmoczyłaś a takze ciesze sie ze ty, mala wariatko, sie zmoczylas blaugh i mam zla wiadomosc...tez uwielbiam wode xd Yosei- dostawalismy te ciuchy po zebraniu 3 cukierkow i oddawaniu je Duszkowi Jackowi xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:49 am
...dobra - spadam! ...sayonara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:50 am
Ja- Yosei ...no ba - mnie na hallowen tez nie bylo - a co? Rozdawali rzeczy znowu za darmo...? ... w sklepach dawali cukierki a za nie sie dostawalo za darmo rzeczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:50 am
Ja- Yosei ...dobra - spadam! ...sayonara! nareczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:51 am
Ja- Yosei ...dobra - spadam! ...sayonara! papapa ps.: jak tam twoja sekta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:51 am
Ja- Yosei ...dobra - spadam! ...sayonara! papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:55 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan Kari jakim skoku to był upadek anioła xd xd nie jestem aniolem blaugh przez ciebie musialysmy zazyc "kapieli" w basenie Było warto xd , bzięki temu ty tez sie zmoczyłaś a takze ciesze sie ze ty, mala wariatko, sie zmoczylas blaugh i mam zla wiadomosc...tez uwielbiam wode xd Yosei- dostawalismy te ciuchy po zebraniu 3 cukierkow i oddawaniu je Duszkowi Jackowi xd xd Hej ja nadal jestem mokra*Przytula sie do Kari*Mraaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:56 am
Sei chan Hej ja nadal jestem mokra*Przytula sie do Kari*Mraaa xd xd 'wyciaga miotacz ognia' wysuszymy... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:57 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan Kari jakim skoku to był upadek anioła xd xd nie jestem aniolem blaugh przez ciebie musialysmy zazyc "kapieli" w basenie Było warto xd , bzięki temu ty tez sie zmoczyłaś a takze ciesze sie ze ty, mala wariatko, sie zmoczylas blaugh i mam zla wiadomosc...tez uwielbiam wode xd Yosei- dostawalismy te ciuchy po zebraniu 3 cukierkow i oddawaniu je Duszkowi Jackowi xd xd Hej ja nadal jestem mokra*Przytula sie do Kari*Mraaa xd xd Sei daj mi spokoj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|