|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:36 am
ma ktos pozyczyc na tydzien 400g???? pls gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka!!! Ty tez pewnie nie masz pożyczyc na sealed envelope albo 16k na scarfika sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hey biggrin (cos cie dawno nie bylo, a tak na marginesie mash pozyczyc 400g??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:40 am
...hm ...no raczej niespecjalnie mam pożyczyć... ...w ogóle to wpadłem tylko na momencik i się zastanawiam, kiedy do skutku dojdzie wreszcie ta sesja erpegie... _^_ ... ...a skąd macie takie widły, laski itd.? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:41 am
Ja- Yosei ...hm ...no raczej niespecjalnie mam pożyczyć... ...w ogóle to wpadłem tylko na momencik i się zastanawiam, kiedy do skutku dojdzie wreszcie ta sesja erpegie... _^_ ... ...a skąd macie takie widły, laski itd.? ... z listow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:42 am
Ja- Yosei ...hm ...no raczej niespecjalnie mam pożyczyć... ...w ogóle to wpadłem tylko na momencik i się zastanawiam, kiedy do skutku dojdzie wreszcie ta sesja erpegie... _^_ ... ...a skąd macie takie widły, laski itd.? ... wyjebiste sa te widly tez chcem takie kur*a nie moge rzeczy do sklepu sprzedac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:42 am
Delisa Ja- Yosei ...hm ...no raczej niespecjalnie mam pożyczyć... ...w ogóle to wpadłem tylko na momencik i się zastanawiam, kiedy do skutku dojdzie wreszcie ta sesja erpegie... _^_ ... ...a skąd macie takie widły, laski itd.? ... z listow 3nodding niom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:43 am
kto chce ode mnie kupic: ~ The Jack-et ~ Really Jacked Up Shirt ~ Really Jacked Up Pants ~ Jacked Up Cape ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:44 am
Kari jakim skoku to był upadek anioła xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:44 am
Delisa kto chce ode mnie kupic: ~ The Jack-et ~ Really Jacked Up Shirt ~ Really Jacked Up Pants ~ Jacked Up Cape ??? eeee...? jakie rzeczy z hallowen? xp nie pamietam co to bylo sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|