|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:27 am
ja chcem demoniczne widly crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:28 am
Miss_Karina S E I.... PLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSK!!!! a masz!! hmm fajnie wygladacie takie morke blaugh chce ktoras recznik :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:28 am
dest Baliaur eek ja tylko chcialam z nia cos narozrabiac.. *wsakuje na drugi zyrandol* heh fszystko tu widze twisted smile moze pobawicie sie na lampach :> blaugh bahrdzo zabawne.. *wykreca zarowke i zuca nia w desta* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:29 am
Miss_Karina S E I.... PLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSK!!!! a masz!! *Wychodzi z wody* Kari jest mokra xd xd *Otrzepuje się z wody*Mraaaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:29 am
Falcone ja chcem demoniczne widly crying jakie widły??? blaugh wróciłem (czytaj dopuścili mnie do kompa sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:30 am
Baliaur dest Baliaur eek ja tylko chcialam z nia cos narozrabiac.. *wsakuje na drugi zyrandol* heh fszystko tu widze twisted smile moze pobawicie sie na lampach :> blaugh bahrdzo zabawne.. *wykreca zarowke i zuca nia w desta* blaugh *lapie* dziekuje za prezent 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:30 am
Dest nie masz pozyczyć 16k do scarfika albo 4500g na selaed envelope xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:31 am
dest Baliaur dest Baliaur eek ja tylko chcialam z nia cos narozrabiac.. *wsakuje na drugi zyrandol* heh fszystko tu widze twisted smile moze pobawicie sie na lampach :> blaugh bahrdzo zabawne.. *wykreca zarowke i zuca nia w desta* blaugh *lapie* dziekuje za prezent 4laugh ona miala sie rozbicccc gonk ... elo sayokun (falconowi chodzi chiba oDemonic Pitchfork)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Irinn no ja tesh cie nie znam własciwie ale pare razy już cie tu widziałam smile tak wlasciwie to kawal czasu juz tu jestem tylko przez ostatnie dwa tygodnie zadko wpadalem mnie tesh jakiś czas tu nie było bo jakoś nie miałam kiedy... echh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Dest nie masz pozyczyć 16k do scarfika albo 4500g na selaed envelope xd xd nie mam takich pieniedzy ;( niestety powyzej 1000 g ciezko mi sie zbiera razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:33 am
dest Sei chan Dest nie masz pozyczyć 16k do scarfika albo 4500g na selaed envelope xd xd nie mam takich pieniedzy ;( niestety powyzej 1000 g ciezko mi sie zbiera razz a mash moze 400g pozyczyc?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:33 am
dest Sei chan Dest nie masz pozyczyć 16k do scarfika albo 4500g na selaed envelope xd xd nie mam takich pieniedzy ;( niestety powyzej 1000 g ciezko mi sie zbiera razz Ech szkoda sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:35 am
dest Sei chan Dest nie masz pozyczyć 16k do scarfika albo 4500g na selaed envelope xd xd nie mam takich pieniedzy ;( niestety powyzej 1000 g ciezko mi sie zbiera razz ja tam nigdy nie mialm wiecej niz 9 k nie wiem poprostu to strasznie powoli idzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|