|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:30 pm
Twisted_Exile co sie tajniaczysz nie martw sie nie mam nastroju do klotni 3nodding mrgreen twisted wink tak tylko kontroluje... sytuacje... bo widze ze jak sie zadko pojawialem to was generalowie rozpieszczali.... starszemu ranga sie salutuje wink badz pochyla glowe jak nie ma do czego salutowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:31 pm
Ozzwald Twisted_Exile co sie tajniaczysz nie martw sie nie mam nastroju do klotni 3nodding mrgreen twisted wink tak tylko kontroluje... sytuacje... bo widze ze jak sie zadko pojawialem to was generalowie rozpieszczali.... starszemu ranga sie salutuje wink badz pochyla glowe jak nie ma do czego salutowac blaugh tak poropieszczali ze sie juz nie szanuje wladzy blaugh mrgreen *salutuje uderzajac reka w jego czolo* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:32 pm
Twisted_Exile Baliaur Ziuuuuuuu ziuuuuuuuuuuuuuuuu
mrgreen
#Dzikie dzwieki mojego pierdofnietego HDD *leniwie patrzy za nia popijajac bimberek* heart _ heart 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] podziel sie@_@ #Cooper Temple Clause - let's kill music
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:34 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Ziuuuuuuu ziuuuuuuuuuuuuuuuu
mrgreen
#Dzikie dzwieki mojego pierdofnietego HDD *leniwie patrzy za nia popijajac bimberek* heart _ heart 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] podziel sie@_@ #Cooper Temple Clause - let's kill music blaugh mowilam maloletnim alkoholu nie daje zwlaszcza niezrownowazonym psychicznie *maniakalnie w petli puszcza*03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]@_@ heart mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:36 pm
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile co sie tajniaczysz nie martw sie nie mam nastroju do klotni 3nodding mrgreen twisted wink tak tylko kontroluje... sytuacje... bo widze ze jak sie zadko pojawialem to was generalowie rozpieszczali.... starszemu ranga sie salutuje wink badz pochyla glowe jak nie ma do czego salutowac blaugh tak poropieszczali ze sie juz nie szanuje wladzy blaugh mrgreen *salutuje uderzajac reka w jego czolo* rofl mrgreen twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:37 pm
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile co sie tajniaczysz nie martw sie nie mam nastroju do klotni 3nodding mrgreen twisted wink tak tylko kontroluje... sytuacje... bo widze ze jak sie zadko pojawialem to was generalowie rozpieszczali.... starszemu ranga sie salutuje wink badz pochyla glowe jak nie ma do czego salutowac blaugh tak poropieszczali ze sie juz nie szanuje wladzy blaugh mrgreen *salutuje uderzajac reka w jego czolo* rofl mrgreen twisted pirate no jus jus niedenerwuj sie bo zmarszczki Ci sie porobia mrgreen *podaje mu bimbru* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:39 pm
Twisted_Exile no jus jus niedenerwuj sie bo zmarszczki Ci sie porobia mrgreen *podaje mu bimbru* mrgreen twisted *wydziera bimberek i pije* jeszcze sie nie denerwuje bo o losowym nic nie powiedzialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:40 pm
Twisted_Exile blaugh mowilam maloletnim alkoholu nie daje zwlaszcza niezrownowazonym psychicznie *maniakalnie w petli puszcza*03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]@_@ heart mrgreen twisted Hmm Coz czytalam ze zdrowy psychicznie = ze stabilna psychika rofl jestem psycholem ulalala
daj bimbra sknero i nie pyskuj mlodszej nooooo pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:41 pm
Ozzwald Twisted_Exile no jus jus niedenerwuj sie bo zmarszczki Ci sie porobia mrgreen *podaje mu bimbru* mrgreen twisted *wydziera bimberek i pije* jeszcze sie nie denerwuje bo o losowym nic nie powiedzialem rolleyes oj nio dobrze *salutuje i powraca do picia bimbru*...jak ja kocham slowo jeszcze 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:42 pm
Baliaur Twisted_Exile blaugh mowilam maloletnim alkoholu nie daje zwlaszcza niezrownowazonym psychicznie *maniakalnie w petli puszcza*03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]@_@ heart mrgreen twisted Hmm Coz czytalam ze zdrowy psychicznie = ze stabilna psychika rofl jestem psycholem ulalala
daj bimbra sknero i nie pyskuj mlodszej nooooo pirate rofl tak naprawde nie ma nikogog tak 100% zdrowego na swiecie chyba kazdy ma jkaies swoje odchyly i fobie tylko ze nie u kazdego to widac a Ty jetes wybitnie niestabilna psychicznie mrgreen twisted i nie dam ci alkoholu bo jestes wredna mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:43 pm
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile no jus jus niedenerwuj sie bo zmarszczki Ci sie porobia mrgreen *podaje mu bimbru* mrgreen twisted *wydziera bimberek i pije* jeszcze sie nie denerwuje bo o losowym nic nie powiedzialem rolleyes oj nio dobrze *salutuje i powraca do picia bimbru*...jak ja kocham slowo jeszcze 4laugh mrgreen twisted jak ladnie... jak chcesz to potrafisz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:44 pm
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile no jus jus niedenerwuj sie bo zmarszczki Ci sie porobia mrgreen *podaje mu bimbru* mrgreen twisted *wydziera bimberek i pije* jeszcze sie nie denerwuje bo o losowym nic nie powiedzialem rolleyes oj nio dobrze *salutuje i powraca do picia bimbru*...jak ja kocham slowo jeszcze 4laugh mrgreen twisted jak ladnie... jak chcesz to potrafisz mrgreen jak chce albo sie mnie sila zmusi(tylko czemu czescie wykorzystywane jest to drugie) mrgreen mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:46 pm
w 100% potwierdzam Twisted: bo sila jest bardziej wymowna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:46 pm
talk2hand powiem tyle nie wierze by ktos sie mogl zmienic w przeciagu kilku miesiecy ale dosc tego ja juz tu nie chce klotni przekonamy sie jak tobedzie wygaldac talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|