Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 445 446 447 448 449 450 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:30 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
ninja
co sie tajniaczysz nie martw sie nie mam nastroju do klotni 3nodding mrgreen twisted wink
tak tylko kontroluje... sytuacje... bo widze ze jak sie zadko pojawialem to was generalowie rozpieszczali....

starszemu ranga sie salutuje wink
badz pochyla glowe jak nie ma do czego salutowac
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:31 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
ninja
co sie tajniaczysz nie martw sie nie mam nastroju do klotni 3nodding mrgreen twisted wink
tak tylko kontroluje... sytuacje... bo widze ze jak sie zadko pojawialem to was generalowie rozpieszczali....

blaugh tak poropieszczali ze sie juz nie szanuje wladzy blaugh mrgreen *salutuje uderzajac reka w jego czolo* rofl mrgreen twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:32 pm

Twisted_Exile
Baliaur
Ziuuuuuuu
ziuuuuuuuuuuuuuuuu

mrgreen

#Dzikie dzwieki mojego pierdofnietego HDD
*leniwie patrzy za nia popijajac bimberek*

heart _ heart 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]
podziel sie@_@
#Cooper Temple Clause - let's kill music
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:34 pm

Baliaur
Twisted_Exile
Baliaur
Ziuuuuuuu
ziuuuuuuuuuuuuuuuu

mrgreen

#Dzikie dzwieki mojego pierdofnietego HDD
*leniwie patrzy za nia popijajac bimberek*

heart _ heart 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]
podziel sie@_@
#Cooper Temple Clause - let's kill music
blaugh mowilam maloletnim alkoholu nie daje zwlaszcza niezrownowazonym psychicznie
*maniakalnie w petli puszcza*03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]@_@ heart mrgreen twisted

Twisted_Exile

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:36 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
ninja

blaugh tak poropieszczali ze sie juz nie szanuje wladzy blaugh mrgreen *salutuje uderzajac reka w jego czolo* rofl mrgreen twisted
pirate
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:37 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
ninja

pirate
no jus jus niedenerwuj sie bo zmarszczki Ci sie porobia mrgreen *podaje mu bimbru* mrgreen twisted

Twisted_Exile

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:39 pm

Twisted_Exile
no jus jus niedenerwuj sie bo zmarszczki Ci sie porobia mrgreen *podaje mu bimbru* mrgreen twisted
*wydziera bimberek i pije* jeszcze sie nie denerwuje bo o losowym nic nie powiedzialem
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:40 pm

Twisted_Exile
blaugh mowilam maloletnim alkoholu nie daje zwlaszcza niezrownowazonym psychicznie
*maniakalnie w petli puszcza*03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]@_@ heart mrgreen twisted
Hmm
Coz czytalam ze zdrowy psychicznie = ze stabilna psychika rofl
jestem psycholem ulalala

daj bimbra sknero i nie pyskuj mlodszej nooooo pirate rofl

Baliaur

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:41 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
*wydziera bimberek i pije* jeszcze sie nie denerwuje bo o losowym nic nie powiedzialem
rolleyes oj nio dobrze *salutuje i powraca do picia bimbru*...jak ja kocham slowo jeszcze 4laugh mrgreen twisted
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:42 pm

Baliaur
Twisted_Exile
Hmm
Coz czytalam ze zdrowy psychicznie = ze stabilna psychika rofl
jestem psycholem ulalala

daj bimbra sknero i nie pyskuj mlodszej nooooo pirate rofl
tak naprawde nie ma nikogog tak 100% zdrowego na swiecie chyba kazdy ma jkaies swoje odchyly i fobie tylko ze nie u kazdego to widac a Ty jetes wybitnie niestabilna psychicznie mrgreen twisted i nie dam ci alkoholu bo jestes wredna mrgreen twisted heart

Twisted_Exile

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:43 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
rolleyes oj nio dobrze *salutuje i powraca do picia bimbru*...jak ja kocham slowo jeszcze 4laugh mrgreen twisted
jak ladnie... jak chcesz to potrafisz mrgreen
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:44 pm

Wiedzialam ze tak bedzie jak przyjma mnie do partyzanow... ze Aidanna to rozowa landrynka... stare mowicie tak chociaz mnie nie znacie confused
---> http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32
a co do tego... to od tamtego czasu sie zmienilam... i Ozzwald moze to potwierdzic... stare

Aidanna

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:44 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
jak ladnie... jak chcesz to potrafisz mrgreen
jak chce albo sie mnie sila zmusi(tylko czemu czescie wykorzystywane jest to drugie) mrgreen mrgreen twisted
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:46 pm

Aidanna
Wiedzialam ze tak bedzie jak przyjma mnie do partyzanow... ze Aidanna to rozowa landrynka... stare mowicie tak chociaz mnie nie znacie confused
a co do tego... to od tamtego czasu sie zmienilam... i Ozzwald moze to potwierdzic... stare
w 100% potwierdzam

Twisted: bo sila jest bardziej wymowna

Ozzwald
Vice Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:46 pm

Aidanna
talk2hand powiem tyle nie wierze by ktos sie mogl zmienic w przeciagu kilku miesiecy ale dosc tego ja juz tu nie chce klotni przekonamy sie jak tobedzie wygaldac talk2hand twisted
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 445 446 447 448 449 450 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games