|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 3:16 am
végre sikerült nekem is megszerezni a Perfect Attendance achi-t biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 21, 2013 7:01 pm
Yuki Naoto végre sikerült nekem is megszerezni a Perfect Attendance achi-t biggrin Gratulálok! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 22, 2013 3:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 24, 2013 5:45 am
Serving Gaia since Thu Nov 08, 2007 7:07 pm with 4,000 transactions, totalling 1,284,891,031g.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 24, 2013 6:18 am
III Slash III Serving Gaia since Thu Nov 08, 2007 7:07 pm with 4,000 transactions, totalling 1,284,891,031g. úristen! szép teljesítmény 3nodding gratulálok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 24, 2013 6:49 am
Yuki Naoto úristen! szép teljesítmény 3nodding gratulálok! köszi smile A 4000-ből szerintem 3800 már 2 éve megvolt. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 26, 2013 5:28 pm
Oké... ez marha creepy...
Hajnali fél három és odakintről szabályos időközönként, úgy két-három másodpercenként ismétlődő nyikorgásokat hallok, mintha valaki hintázna, de a legközelebbi játszótér másfél villamosmegálló... Esküszöm, gyerek kacajt is hallok... komolyan... Ha nem a tizediken lennék, már biztos összecsináltam volna magam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 26, 2013 11:59 pm
Malreni Oké... ez marha creepy... Hajnali fél három és odakintről szabályos időközönként, úgy két-három másodpercenként ismétlődő nyikorgásokat hallok, mintha valaki hintázna, de a legközelebbi játszótér másfél villamosmegálló... Esküszöm, gyerek kacajt is hallok... komolyan... Ha nem a tizediken lennék, már biztos összecsináltam volna magam... eek Ijesztő... Ha félálomban maradtál, "nehéz" megállapítani, mitől/honnan van... Erről eszembe jutott a földrengéses éjjel, amikor esküdni mertem volna rá, hogy egy rémült kiáltást hallottam kintről (de távolabbról).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 27, 2013 3:14 am
Malreni Oké... ez marha creepy... Hajnali fél három és odakintről szabályos időközönként, úgy két-három másodpercenként ismétlődő nyikorgásokat hallok, mintha valaki hintázna, de a legközelebbi játszótér másfél villamosmegálló... Esküszöm, gyerek kacajt is hallok... komolyan... Ha nem a tizediken lennék, már biztos összecsináltam volna magam... Ez így azután hogy én elmentem aludni? O,o Küldd hozzám a gyerekeket, elszórakoztatom őket! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 01, 2013 12:22 am
Van egy új ingyen cucc Fayren Pickpocket profilján, klikk arra az agancsos chibire. A Hannibal sorozatra utal a Gaiások szerint (nem ismerem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 01, 2013 4:59 pm
Obi Aoi Van egy új ingyen cucc Fayren Pickpocket profilján, klikk arra az agancsos chibire. A Hannibal sorozatra utal a Gaiások szerint (nem ismerem). Nem arra utal, abból van egyenesen. Az első sorozatgyilkos, a Minesota-i Gébics úgy ölte meg az áldozatait, hogy szarvasagancsra szúrta őket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 01, 2013 10:13 pm
Az utókornak (akik még alszanak reggel hétkor) hagyom itt ezt a képet, bizonyítékául annak a nem mindennapi események, hogy Gaia valóban állta a szavát és megvásárolhatóvá tette egyetlen órára a valaha volt legritkább, legdrágább és egyben a legelső Montly Collectable item-jét, amit sok éve még Donation Item-nek hívtak. Íme, az Angelic Halo!
(Megvételéhez 233680 forintnyi Gaia Cash-re lett volna szükség.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 1:43 am
Malreni Az utókornak (akik még alszanak reggel hétkor) hagyom itt ezt a képet, bizonyítékául annak a nem mindennapi események, hogy Gaia valóban állta a szavát és megvásárolhatóvá tette egyetlen órára a valaha volt legritkább, legdrágább és egyben a legelső Montly Collectable item-jét, amit sok éve még Donation Item-nek hívtak. Íme, az Angelic Halo! (Megvételéhez 233680 forintnyi Gaia Cash-re lett volna szükség.) Szééép smile És wow jó drága, mármint kicsit durva így forintban... Egyébként (akiket érdekel) itt van a summer sale táblázata: Summer SaleKözülük itt van két állatka recolor, a Mochi Kitten Star és a Chuu Chuu the Bunny(Nekem kicsit fura a Mochi színe sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 03, 2013 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 08, 2013 5:36 am
Ma szereztem tudomást arról a tényről, hogy volt, aki HÁROM darab Angelic Halo-t vett...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|