|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:05 am
Sei chan Miss_Karina "Welcome Miss_Karina , your Gaia Gold: 1471" crying malo...nadal malo... Sei ty mala wariatko xd Ja potrzebuje 16k do szaliczka xd Mógłby ten staff zdrożec albo jakiś pinkbox wpaść kase bym już miała stressed heh...koszmar nyo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:05 am
witam wszystkich co przyszli!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:06 am
Irinn *rozgląda sie* hm... no tak... troche mnie nie było i już nikt sie nie wita... mhm... a ja tio cio?? elo dest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:07 am
dest Sei chan no to co polowanko na aliena urzadzamy xd crying widac fana filmu Alien vs predator biggrin tak wogule siema wszytkim co przyszli bo ja nie nadazam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:07 am
dest Sei chan no to co polowanko na aliena urzadzamy xd crying No co xd No dobrze nie będe na ciebie polowac*Klepie po łebku* Mam pytanko mam pożeczyc na sealed envelope??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:08 am
Falcone widac fana filmu Alien vs predator biggrin tak wogule siema wszytkim co przyszli bo ja nie nadazam xd niestety ... a moze by ja tak zjesc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:10 am
chce moze ktos kupic Goti clips bo dla mnie to jest badziewie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:11 am
Baliaur Irinn *rozgląda sie* hm... no tak... troche mnie nie było i już nikt sie nie wita... mhm... a ja tio cio?? elo dest no doooobra... nie wszyscy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:12 am
Irinn Baliaur Irinn *rozgląda sie* hm... no tak... troche mnie nie było i już nikt sie nie wita... mhm... a ja tio cio?? elo dest no doooobra... nie wszyscy smile wiesz tak wogule to ja cie nawet nie znam xd ale witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:12 am
Lavagetas_heqetai  XDXDXDXD tsa ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:14 am
Falcone Irinn Baliaur Irinn *rozgląda sie* hm... no tak... troche mnie nie było i już nikt sie nie wita... mhm... a ja tio cio?? elo dest no doooobra... nie wszyscy smile wiesz tak wogule to ja cie nawet nie znam xd ale witam no ja tesh cie nie znam własciwie ale pare razy już cie tu widziałam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:16 am
Irinn no ja tesh cie nie znam własciwie ale pare razy już cie tu widziałam smile tak wlasciwie to kawal czasu juz tu jestem tylko przez ostatnie dwa tygodnie zadko wpadalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone chce moze ktos kupic Goti clips bo dla mnie to jest badziewie xp jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh...jak dobrze ze w tym tyg tylko 3 dni nauki beda sweatdrop ja mam juz wszystkiego powyzej uszu...i musze w dlugi weekend poprzeczytac notki z histy sztuki i przeczytac Platona....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|