|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:53 am
Baliaur qrde ja mowilam ze tys optymista.... ale ja potrzebuje powodu chociaz malego ale widocznego xp Falcone: ja siama szukam kasy.... psikro mi sweatdrop hmm no to moze teraz sie usmiechniesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:54 am
Lavagetas_heqetai Baliaur qrde ja mowilam ze tys optymista.... ale ja potrzebuje powodu chociaz malego ale widocznego xp Falcone: ja siama szukam kasy.... psikro mi sweatdrop hmm no to moze teraz sie usmiechniesz blaugh xd ROFTL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:55 am
No teraz jakos wygladam jeszcze mi tylko widel brakuje z listu a one napewno szybko zdrozeja sad no coz trzeba zbierac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Siemasz kochane szkraby xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone dziex Baliaur napewno oddam nie martw sie wink moze nawet jutro biggrin odbra dobra xd nie ma zia cio mi teraz kasa na gwalt nie jest potrzebna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:56 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur qrde ja mowilam ze tys optymista.... ale ja potrzebuje powodu chociaz malego ale widocznego xp Falcone: ja siama szukam kasy.... psikro mi sweatdrop hmm no to moze teraz sie usmiechniesz blaugh xd ROFTL no w koncu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:56 am
Baliaur Falcone dziex Baliaur napewno oddam nie martw sie wink moze nawet jutro biggrin odbra dobra xd nie ma zia cio mi teraz kasa na gwalt nie jest potrzebna tak ??? to pozycz jeszcze 6k XD xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:57 am
Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd xd xd Hejka!!!! Kari można by cię prosić o kupienie lsealed envelope, kase oddam napewno 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd xd xd cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd xd xd elotki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:58 am
Sei chan Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd xd xd Hejka!!!! Kari można by cię prosić o kupienie lsealed envelope, kase oddam napewno 3nodding lsealed envelope eek ...eee... co to takiego?! sweatdrop mam malo kasy... xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:58 am