|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:10 am
SERAFIN-VAMPIRE Falcone SERAFIN-VAMPIRE mam chwile więc sie witam jestem na uczelni ty osiole czemu do mnie nic nie piszesz co ......... i GG nawet nie wlaczasz stressed jak ty na tych samych zasadach dobra od teraz bede sie odkrywal no ale wiesz przez ostatni tydzien mialem kompa rozwalonego wiatrak poszedl XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:12 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Pisarza nie pamietasz? blaugh WItka Driona^^ Bal, sie nie smutaj ^^ aaaaaaaaaa blaugh ja ci bardzo dziekuje ale sa zeczy niemozliwe..... tak jak w moim przypadku calkowite pozbycie sie smutku... on jest stalym bywalcem w mym zyciu no jesli nie mozesz sie go pozbyc to go zaslon czyms wink wiesz trzeba zostac wojownikiem swiatla, poczytaj przykazania wojownika swiatła i postepuj wg nich, sukces gwarantowany blaugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur aaaaaaaaaa blaugh ja ci bardzo dziekuje ale sa zeczy niemozliwe..... tak jak w moim przypadku calkowite pozbycie sie smutku... on jest stalym bywalcem w mym zyciu w zyciu kazdego z nas jest stalym bywalcem u niektorych mniej u niektorych wiecej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone dobra od teraz bede sie odkrywal no ale wiesz przez ostatni tydzien mialem kompa rozwalonego wiatrak poszedl XD od czego i jak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:14 am
SERAFIN-VAMPIRE Falcone dobra od teraz bede sie odkrywal no ale wiesz przez ostatni tydzien mialem kompa rozwalonego wiatrak poszedl XD od czego i jak od czego nie wiem pewnie juz sie zuzyl jeszcze jak chodzi codziennie po kilkanascie godzin to sie nie dziwie XD a tak co slychac bedziesz dzisiaj na Ragnaroku ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:15 am
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Pisarza nie pamietasz? blaugh WItka Driona^^ Bal, sie nie smutaj ^^ aaaaaaaaaa blaugh ja ci bardzo dziekuje ale sa zeczy niemozliwe..... tak jak w moim przypadku calkowite pozbycie sie smutku... on jest stalym bywalcem w mym zyciu no jesli nie mozesz sie go pozbyc to go zaslon czyms wink wiesz trzeba zostac wojownikiem swiatla, poczytaj przykazania wojownika swiatła i postepuj wg nich, sukces gwarantowany blaugh ^^ eek eek eek warita xd xd xd blaugh blaugh blaugh 3nodding (ale czym mam go zaslonic?? swoja glupota xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:18 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Pisarza nie pamietasz? blaugh WItka Driona^^ Bal, sie nie smutaj ^^ aaaaaaaaaa blaugh ja ci bardzo dziekuje ale sa zeczy niemozliwe..... tak jak w moim przypadku calkowite pozbycie sie smutku... on jest stalym bywalcem w mym zyciu no jesli nie mozesz sie go pozbyc to go zaslon czyms wink wiesz trzeba zostac wojownikiem swiatla, poczytaj przykazania wojownika swiatła i postepuj wg nich, sukces gwarantowany blaugh ^^ eek eek eek warita xd xd xd blaugh blaugh blaugh 3nodding (ale czym mam go zaslonic?? swoja glupota xp ) najlepiej slodkim usmiechem blaugh pozatym niepoprawny optymizm skutecznie pomaga uporac sie z dolami wink (ja np ich nie miewam chocby bylo najgorzej biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:18 am
Falcone SERAFIN-VAMPIRE Falcone dobra od teraz bede sie odkrywal no ale wiesz przez ostatni tydzien mialem kompa rozwalonego wiatrak poszedl XD od czego i jak od czego nie wiem pewnie juz sie zuzyl jeszcze jak chodzi codziennie po kilkanascie godzin to sie nie dziwie XD a tak co slychac bedziesz dzisiaj na Ragnaroku ???? raczej nie mam nowego ludka o imieniu serafin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:21 am
SERAFIN-VAMPIRE Falcone SERAFIN-VAMPIRE Falcone dobra od teraz bede sie odkrywal no ale wiesz przez ostatni tydzien mialem kompa rozwalonego wiatrak poszedl XD od czego i jak od czego nie wiem pewnie juz sie zuzyl jeszcze jak chodzi codziennie po kilkanascie godzin to sie nie dziwie XD a tak co slychac bedziesz dzisiaj na Ragnaroku ???? raczej nie mam nowego ludka o imieniu serafin przez duze czy prze male "s" bo jak jestem to pisze co chwile zeby sprawdzic czy jetes i nic jaki LV ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:21 am
Lavagetas_heqetai najlepiej slodkim usmiechem blaugh pozatym niepoprawny optymizm skutecznie pomaga uporac sie z dolami wink (ja np ich nie miewam chocby bylo najgorzej biggrin ) ale ja niem mam dola i nie jesem takze optymista.. poprostu nie mam sie z jakiego powodu usmiechac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:22 am
Baliaur Lavagetas_heqetai najlepiej slodkim usmiechem blaugh pozatym niepoprawny optymizm skutecznie pomaga uporac sie z dolami wink (ja np ich nie miewam chocby bylo najgorzej biggrin ) ale ja niem mam dola i nie jesem takze optymista.. poprostu nie mam sie z jakiego powodu usmiechac xp he he to tak jak ja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:25 am
Baliaur Lavagetas_heqetai najlepiej slodkim usmiechem blaugh pozatym niepoprawny optymizm skutecznie pomaga uporac sie z dolami wink (ja np ich nie miewam chocby bylo najgorzej biggrin ) ale ja niem mam dola i nie jesem takze optymista.. poprostu nie mam sie z jakiego powodu usmiechac xp zawsze jest powod wink np małe szczescia- ciesz sie błahostkami, np ze dzis sobota biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:27 am
Pytanko macie ktos jakes podwojne rzeczy z Halloweena bo mialem kompa rozwalonego i mnie nie bylo sad podzielcie sie z bliznim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 8:29 am
Falcone Pytanko macie ktos jakes podwojne rzeczy z Halloweena bo mialem kompa rozwalonego i mnie nie bylo sad podzielcie sie z bliznim nie mam sprzedałem za 50k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|