Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4462 4463 4464 4465 4466 4467 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Falcone

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:10 am

SERAFIN-VAMPIRE
Falcone
SERAFIN-VAMPIRE
mam chwile więc sie witam jestem na uczelni

ty osiole czemu do mnie nic nie piszesz co .........
i GG nawet nie wlaczasz stressed

jak ty na tych samych zasadach

dobra od teraz bede sie odkrywal no ale wiesz przez ostatni tydzien mialem kompa rozwalonego wiatrak poszedl XD
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:12 am

Baliaur
Lavagetas_heqetai

Pisarza nie pamietasz? blaugh

WItka Driona^^

Bal, sie nie smutaj ^^
aaaaaaaaaa blaugh
ja ci bardzo dziekuje ale sa zeczy niemozliwe..... tak jak w moim przypadku calkowite pozbycie sie smutku... on jest stalym bywalcem w mym zyciu

no jesli nie mozesz sie go pozbyc to go zaslon czyms wink wiesz trzeba zostac wojownikiem swiatla, poczytaj przykazania wojownika swiatła i postepuj wg nich, sukces gwarantowany blaugh ^^

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Falcone

Baliaur
aaaaaaaaaa blaugh
ja ci bardzo dziekuje ale sa zeczy niemozliwe..... tak jak w moim przypadku calkowite pozbycie sie smutku... on jest stalym bywalcem w mym zyciu

w zyciu kazdego z nas jest stalym bywalcem u niektorych mniej u niektorych wiecej wink

Falcone
dobra od teraz bede sie odkrywal no ale wiesz przez ostatni tydzien mialem kompa rozwalonego wiatrak poszedl XD

od czego i jak

Uriell Angel of Death

Sayokun

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:13 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:14 am

SERAFIN-VAMPIRE
Falcone

od czego i jak

od czego nie wiem pewnie juz sie zuzyl jeszcze jak chodzi codziennie po kilkanascie godzin to sie nie dziwie XD
a tak co slychac bedziesz dzisiaj na Ragnaroku ????

Falcone

Baliaur

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:15 am

Lavagetas_heqetai
Baliaur
Lavagetas_heqetai

WItka Driona^^

Bal, sie nie smutaj ^^
aaaaaaaaaa blaugh

no jesli nie mozesz sie go pozbyc to go zaslon czyms wink wiesz trzeba zostac wojownikiem swiatla, poczytaj przykazania wojownika swiatła i postepuj wg nich, sukces gwarantowany blaugh ^^
eek eek eek warita
xd xd xd blaugh blaugh blaugh 3nodding (ale czym mam go zaslonic?? swoja glupota xp )
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:18 am

Baliaur
Lavagetas_heqetai
Baliaur
Lavagetas_heqetai

WItka Driona^^

Bal, sie nie smutaj ^^
aaaaaaaaaa blaugh

eek eek eek warita
xd xd xd blaugh blaugh blaugh 3nodding (ale czym mam go zaslonic?? swoja glupota xp )

najlepiej slodkim usmiechem blaugh pozatym niepoprawny optymizm skutecznie pomaga uporac sie z dolami wink (ja np ich nie miewam chocby bylo najgorzej biggrin )

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Uriell Angel of Death

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:18 am

Falcone
SERAFIN-VAMPIRE
Falcone

od czego i jak

od czego nie wiem pewnie juz sie zuzyl jeszcze jak chodzi codziennie po kilkanascie godzin to sie nie dziwie XD

raczej nie mam nowego ludka o imieniu serafin
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:21 am

SERAFIN-VAMPIRE
Falcone
SERAFIN-VAMPIRE
Falcone

od czego i jak

raczej nie mam nowego ludka o imieniu serafin

przez duze czy prze male "s" bo jak jestem to pisze co chwile zeby sprawdzic czy jetes i nic

jaki LV ???

Falcone

Baliaur

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:21 am

Lavagetas_heqetai

najlepiej slodkim usmiechem blaugh pozatym niepoprawny optymizm skutecznie pomaga uporac sie z dolami wink (ja np ich nie miewam chocby bylo najgorzej biggrin )
ale ja niem mam dola i nie jesem takze optymista.. poprostu nie mam sie z jakiego powodu usmiechac xp
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:22 am

Baliaur
Lavagetas_heqetai

ale ja niem mam dola i nie jesem takze optymista.. poprostu nie mam sie z jakiego powodu usmiechac xp

he he
to tak jak ja smile

Falcone

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:25 am

Baliaur
Lavagetas_heqetai

zawsze jest powod wink np małe szczescia- ciesz sie błahostkami, np ze dzis sobota biggrin
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:27 am

Pytanko macie ktos jakes podwojne rzeczy z Halloweena bo mialem kompa rozwalonego i mnie nie bylo sad
podzielcie sie z bliznim

Falcone

Sayokun

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 8:29 am

Falcone
Pytanko macie ktos jakes podwojne rzeczy z Halloweena bo mialem kompa rozwalonego i mnie nie bylo sad
podzielcie sie z bliznim

nie mam
sprzedałem za 50k
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4462 4463 4464 4465 4466 4467 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games